Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας: Βαρύ πένθος στο ανθελληνικό καθεστώς για την ήττα των σκοπιανών

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 - 16:17

Έχουμε αντιληφθεί ότι η πολεμική του συστήματος εις βάρος της Χρυσής Αυγής εκφράζεται με δύο συγκεκριμένους τρόπους. Ο ένας αφορά στην απόλυτη σιωπή και ο άλλος στην κατά μέτωπο επίθεση με ψευδή δημοσιεύματα, μυθοπλασίες και αβάσιμες υπόνοιες. Είναι φορές, όμως, που το σύστημα έρχεται σε αμήχανη θέση ιδιαίτερα όταν ένα γεγονός λαμβάνει διαστάσεις τόσο μεγάλες που ούτε η αποσιώπηση, αλλά ούτε και η παραπληροφόρηση αρκούν για να εκπληρώσουν τον σκοπό του επικοινωνιακού και κατ’ επέκταση πολιτικού μας «αφορισμού».

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η χθεσινή. Εκατοντάδες χρυσαυγίτες διαδήλωσαν ενάντια στην ανθελληνική πρόκληση των υποτιθέμενων «Μακεδόνων» και η μέχρι τώρα «επίσημη» φωνή διαμαρτυρίας για λογαριασμό του συστήματος ήρθε από… τα Σκόπια! Με εξαίρεση κάποια τοπικά μέσα από τη Μακεδονία τα οποία (προς τιμήν τους) κάλυψαν με εκτεταμένα ρεπορτάζ και δηλώσεις βουλευτών μας την δυναμική κινητοποίηση της Χρυσή Αυγής, το καθεστώς μία ημέρα μετά δηλώνει «άγνοια» και μετράει ώρες μέχρι να «ξεθωριάσει» το όλο γεγονός, μήπως και αποφύγει την βαριά επικοινωνιακή ήττα που προκάλεσε η αντίδραση του Λαϊκού Συνδέσμου, αντίδραση η οποία είχε ως αποτέλεσμα την ματαίωση των σχεδίων του Ουράνιου Τόξου και των πρακτόρων του.

Κλιμάκιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αποτελούμενο από τους Γιάννη Λαγό, Γιάννη Σαχινίδη, Χρήστο Χατζησάββα, το μέλος του πολιτικού Συμβουλίου Αρτέμη Ματθαιόπουλο βρέθηκε λίγα μέτρα έξω από το ξενοδοχείο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ» στον Αγ. Παντελεήμονα Φλώρινας απέναντι στην ανθελληνική δράση των φιλοσκοπιανών και των πρακτόρων τους.

Ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Βεργίνα ανέφερε: "Στο χωριό του Αγίου Παντελεήμονα στην Φλώρινα ζούμε μία νέα τεράστια πρόκληση για την Πατρίδα μας. Έχουν αποθρασυνθεί τελείως όλοι αυτοί που δηλώνουν και είναι ανθέλληνες με την παρωδία αυτή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και διεκδικούν και δυστυχώς κερδίζουν απέναντι στην Ελλάδα μας. Δημιουργείται λοιπόν μία εκδήλωση, μία συνεστίαση από ανθρώπους που αυτοαποκαλούνται «μακεδόνες» οι οποίοι μιλάνε σλαβικά και ονομάζουν τα χωριά και τις τοποθεσίες εδώ πέρα με δικές τους ονομασίες, πράγματα απαράδεκτα.

Η μοναδική φωνή αντίστασης και αντίδρασης είναι η Χρυσή Αυγή, είμαστε εδώ  έχουμε περάσει μέσα από δεκάδες μπλόκα πάνοπλων αστυνομικών μέσα από δεκάδες διμοιρίες ΜΑΤ και έχουμε έρθει εδώ προκειμένου να σταματήσουμε αυτή την εκδήλωση αλλά και κυρίως να ακουστεί στον Ελληνικό Λαό το τι συμβαίνει. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ θα αγωνιστεί για την ελευθερία της Πατρίδας μας και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να παίζει με το όνομα της Μακεδονίας μας. Η Μακεδονία μας δεν είναι ούτε του Τσίπρα, ούτε του Καμμένου, ούτε του Κοτζιά, η Μακεδονία είναι των Ελλήνων, Μακεδόνων και μη" .

Στην συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις και αργότερα έδωσε δηλώσεις και σε άλλα τοπικά ΜΜΕ (στο διαδικτυακό μέσο anapodoi.blogspot.com και στην εφημερίδα ΗΧΩ Φλώρινας). 

Η τακτική αυτή, ωστόσο, δεν είναι νέα. Προ μηνών η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε στην πόλη της Κομοτηνής πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην παράνομη λειτουργία του τουρκικού προξενείου και οι πρώτες αναφορές και αντιδράσεις ήρθαν από τουρκικά και φιλοτουρκικά μέσα ενημέρωσης, εκθέτοντας έτσι το εγχώριο μιντιακό κατεστημένο που μάταια προσπαθούσε να λύσει το γρίφο της επικοινωνιακής τακτικής με την οποία θα έπληττε τη Χρυσή Αυγή.

Έτσι και χθες, η κινητοποίηση 500 (!) και πλέον αστυνομικών που κλήθηκαν να αποτρέψουν την προσέγγιση του ξενοδοχείου στο οποίο θα λάμβανε χώρα το «πολιτιστικό» happening των Σκοπιανών και να εγγυηθούν την ασφάλεια των 10 θλιβερών παρισταμένων δεν αποτελεί είδηση για τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, αποτελεί όμως «κόκκινο πανί» για τους προστατευόμενους του Σκοπιανούς, εξ ου και τα δακρύβρεχτα δημοσιεύματα με τα οποία εν τέλει παραδέχονται την ήττα που προκάλεσε η δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας.

Μαζί με τους Σκοπιανούς και το καθεστώς, όμως, θρηνεί και ο «πατριωτικός χώρος», απόδειξη του πόσο σάπιος είναι αφού δεν κρύβει την πολιτική και συναισθηματική του ταύτιση με τις δυνάμεις που υπονομεύουν και ξεπουλούν την πατρίδα. Με ανύπαρκτη φυσική παρουσία -ως συνήθως- αλλά με πλεόνασμα συμπλεγμάτων και ενοχικών συνδρόμων ο θεωρητικός «πατριωτισμός» των κάθε λογής σωτήρων και καθαρολόγων συνετρίβη από τον έμπρακτο και αποτελεσματικό αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Και αν κάποιοι τύχει και επικαλεστούν… συνθήκες που θα ευνοούν την «ηρωική» έξοδο από το διαμέρισμα ή το πολιτικό τους γραφείο για να κάνουν (αν μπορούν) το ένα χιλιοστό από αυτά που κάνει η Χρυσή Αυγή να τους υπενθυμίσουμε ότι το 2004 στη Θεσσαλονίκη, λίγα χρόνια μετά στην Έδεσσα, μετά ξανά στην Φλώρινα, το 2009 στην Αθήνα και όποτε και όπου αλλού χρειάστηκε για να βάλουμε τέλος στην ανθελληνική προπαγάνδα των Σκοπιανών το κάναμε ακόμα και όταν οι συνθήκες ήταν… «άλλες».

Η χθεσινή νίκη αποτελεί παράσημο του αγώνα. Παράσημο το οποίο δε μας το χάρισε κανένας φίλος της εξουσίας, αλλά ούτε και κάποιος δήθεν εχθρός της. Το κέρδισε από μόνη της και ΜΟΝΗ ΤΗΣ η Χρυσή Αυγή και, ναι, αποτελεί τίτλο τιμής να στοχοποιείται ως η αιτία για την αποτυχία των σχεδίων των Σκοπιανών και μη, που νόμισαν ότι θα μπορούν να προβάλλουν την ιστορία μας χωρίς να πάρουν την απάντηση που τους πρέπει: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Διαβάστε επίσης: Νίκη των Ελλήνων Εθνικιστών στην Φλώρινα απέναντι στις ανθελληνικές εκδηλώσεις των φιλοσκοπιανών και την αστυνομοκρατία!

Η Χρυσή Αυγή ΑΚΥΡΩΣΕ την ανθελληνική εκδήλωση των φιλοσκοπιανών στην Φλώρινα: Ούτε ψυχή δεν πάτησε! ΒΙΝΤΕΟ

Κλάμα στα σκοπιανικά ΜΜΕ: Η Χρυσή Αυγή ακύρωσε την εκδήλωση των «μακεδόνων» στην Φλώρινα!

Μπλόκο στους φιλοσκοπιανούς από την Χρυσή Αυγή: Δηλώσεις ήττας των διοργανωτών… με ρητορική Σύριζα! 2 BINTEO