Καλπάζει η Χρυσή Αυγή στη μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση του Tro-ma-ktiko

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012 - 10:30

Καλπάζει η Χρυσή Αυγή στη μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση του Tro-ma-ktiko

Εντυπωσιακή άνοδο της Χρυσής Αυγής καταγράφει η μεγαλύτερη από πλευράς συμμετοχής δημοσκόπηση που διεξήχθη στο ελληνικό διαδίκτυο στο πλαίσιο των επαναληπτικών εκλογών από το δημοφιλές blog tro-ma-ktiko. Συγκεκριμένα σε δείγμα 26.000 ψήφων το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα καταγράφει ενίσχυση της τάξεως του 40% καταλαμβάνοντας με ιδιαίτερη άνεση τη 2η θέση. Αντίστοιχη εκτίμηση για άνοδο του κόμματος καταγράφει και το σταθμισμένο δείγμα του blog, δίδοντας μια σαφή ένδειξη για το τι μπορεί να μας περιμένει την βραδιά των εκλογών.

Αντιγράφουμε ένα χαρακτηριστικό σχόλιο από τα συμπεράσματα του άρθρου:

"Ο μεγάλος νικητής αυτών των εκλογών δείχνει να είναι η Χρυσή Αυγή αφού θεωρείται σχεδόν σίγουρο οτι θα αυξήσει τα ποσοστά του και δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρουν την 4η θέση. Πόσο θα φτάσουν; Κανείς δεν είναι σίγουρος. Η μεγάλη αύξηση των ποσοστών, όσο και αν φαίνεται παράξενο προήλθε απο τα χαστούκια του Κασιδιάρη προς την Κανέλλη. Αυτό αποδυκνύει οτι πολύς κόσμος έχει σιχαθεί το υπάρχον πολιτικό σύστημα και θέλει ακραίες λύσεις για να αντιμετωπίσει τις ακραίες εποχές που ζούμε."

Περισσότερα για το εν λόγω δημοψήφισμα μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/poll2.html

Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η μόνη πραγματική δύναμη που είναι σε θέση να ανακόψει την αριστερή λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ και να κρατήσει την Πατρίδα μας όρθια και υπερήφανη απέναντι στους πολυποίκιλους εχθρούς της. Ψήφο στην Χρυσή Αυγή για μια ισχυρή και ασυμβίβαστη Ελλάδα!