Και υμνητής εγκλημάτων ο Σκουρλέτης: Υπερήφανος για την παρακρατική δράση του γιου του, δήλωσε ο μνημονιακός υπηρέτης της Μέρκελ - ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 - 19:05

Αυτο-αποκαλύφθηκε και γελοιοποιήθηκε για μία ακόμη φορά ο υπουργός των κουκουλοφόρων Σκουρλέτης. Αφού βγήκε η κουκούλα του γιου του, μία μόλις ημέρα πριν τη δίκη του για σωρεία εγκληματικών πράξεων, ο μεγαλοαστός μπαμπάς του ψευτοεπαναστάτη δεν κρατήθηκε και εξέθεσε δημοσίως την συμμορίτικη πλευρά του.

Συγκεκριμένα, στην σημερινή επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, μετά τον καταιγισμό αποκαλύψεων της συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια για την παρακρατική δράση του υιού Σκουρλέτη, ο συριζαίος υπουργός ξέσπασε: "Είμαι βαθιά υπερήφανος για την αντιφασιστική και αντιναζιστική (sic) συνείδηση του γιου μου".

Για να εισπράξει τα εύσημα και από τον ΠΑΣΟΚο πρώην υπουργό Μανιάτη, που στάθηκε δυναμικά στο πλευρό του Σύριζα (όλους τελικά τους ενώνει η Χρυσή Αυγή).

Στην αίθουσα επικράτησε πανδαιμόνιο και οι αντεγκλήσεις των βουλευτών μας με το σύνολο των δυνάμεων του αντισυνταγματικού τόξο ήταν συνεχείς.