Και στα Τρίκαλα οι πακιστανοί μαχαιρώνονται μεταξύ τους

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 - 22:28

Και στα Τρίκαλα οι πακιστανοί μαχαιρώνονται μεταξύ τους

Σε όλη την Ελλάδα επεκτείνεται πλέον η διεξαγωγή συμπλοκών μεταξύ λαθρομεταναστών. Τα Τρίκαλα είχαν αυτή την φορά την… τιμητική τους, καθώς τρείς πακιστανοί επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν ομοεθνή τους, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Συνελήφθη ένας 22χρονος πακιστανός, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράβλεψης του νόμου περί όπλων και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών, ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο.

Οι τρείς δράστες μετέβησαν, κρατώντας ξύλινα κοντάρια, την Τρίτη το βράδυ σε κτηνοτροφική μονάδα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, όπου δύο από αυτούς επιτέθηκαν σε κτίσμα που διέμενε ο 36χρονος συμπατριώτης τους.

Στην συνέχεια ο 22χρονος ακινητοποίησε τον 36χρονο, ενώ ο ένας εκ των δύο συνεργατών του (30 ετών) τον τραυμάτισε με μαχαίρι στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

Ακολούθως, οι τρεις δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Τα Τρίκαλα προστέθηκαν κι αυτά στον κατάλογο των περιοχών όπου η παραβατικότητα των λαθρομεταναστών φτάνει στα πλέον επικίνδυνα επίπεδα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ