Και η ΝΔ των... αντιτρομοκρατών υπέρ της απελευθέρωσης της «Ηριάννας»!

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 - 00:29

Γράφει ο Αντίοχος

Σε «στενό κλοιό» θα βρεθεί αύριο το Συμβούλιο Εφετών, που θα εκδικάσει την αίτηση αναστολής της ποινής της διαβόητης «Ηριάννας» και θα αποφασίσει αν θα ανασταλεί ή όχι η πρωτόδικη ποινή (κάθειρξη 13 ετών για συμμετοχή της στην συμμορία «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς») μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Σε «στενό κλοιό» ολόκληρου του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» κι όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ που πήραν επισήμως θέση υπέρ της άμεσης απελευθέρωσής της. Αλλά και της νουδούλας των… σκληρών Κούληδων και Μπουμπουκοβορίδηδων, που τάχατες θα… πατάξουν την κόκκινη τρομοκρατία!

Βεβαίως, οι νουδούληδες δεν βγήκαν ευθέως ως κόμμα να δείξουν την «αλληλεγγύη» τους στην καταδικασμένη για τρομοκρατία «Ηριάννα» (όπως και δεν κατήγγειλαν την πρωτοφανή στα χρονικά πολιτική πίεση που δέχονται οι δικαστές του Συμβουλίου Εφετών…), όπως οι «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», για να συνεχίσουν να πουλάνε το… αντιτρομοκρατικό παραμύθι τους στους αφελείς. Το έκαναν όμως μέσω άλλης οδού, στέλνοντας το κατάλληλο μήνυμα προς το Συμβούλιο Εφετών, ότι...

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net