Ξημερώνει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012 - 16:01

Ξημερώνει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού

Λίγες ώρες πριν δώσουμε ακόμα μία μεγάλη μάχη, η οποία θα είναι κι αυτή νικηφόρα και πιθανότατα θριαμβευτική, ας αναλογιστούμε όλα αυτά που συνέβησαν τον τελευταίο καιρό και την προοπτική του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος για την Πατρίδα. Πριν ορμήξουμε με Πίστη και αυταπάρνηση στον πεδίο του πολιτικού στίβου, ας κάνουμε τον σταυρό μας να γεμίσει η ψυχή μας από τα Ιδανικά και τα κελεύσματα των ηρώων προγόνων μας και να δώσουμε τον τίμιο αγώνα για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους κι από όλα τα λαμόγια που λυμαίνονται την Πατρίδα μας.

Για μας τους Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής ίσως το αποτέλεσμα να μην έχει σημασία παρά μόνο η μάχη για τις Αξίες και τα Πιστεύω μας. Είτε 0,3% είτε 13% κερδίσουμε στις εκλογές, εμείς θα παραμένουμε πιστοί στον αγώνα. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όμως πως όσο περισσότερο μας αγκαλιάζουν οι συμπατριώτες μας και εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε μας, τόσο πιο μαχητικοί κι αδιαπραγμάτευτοι πρέπει να γινόμαστε για την σωτηρία της Πατρίδας. Πιο σύντομα απ΄όσο περιμέναμε θα κληθούμε από τον Λαό να ξεβρωμίσουμε τον τόπο και να παραδώσουμε την Ελλάδα στους Έλληνες!

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα ευλογημένο από τον Θεό, όπως είπε κι ο Αρχηγός μας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος κι αυτό είναι μια πραγματικότητα, διαβάζοντας τα σημεία των καιρών. Με μοναδικό όπλο την Πίστη και την δύναμη της ψυχής μας αντικρούσαμε όλες τις επιθέσεις. Στις τελευταίες εκλογές πολλαπλασιάσαμε τα ποσοστά μας κόντρα σε όλες τις προβλέψεις κι αναδειχθήκαμε η νέα ανερχόμενη δύναμη στο καταρρέον σαθρό πολιτικό σκηνικό. Αύριο κάποιοι θα τρίβουν πάλι τα μάτια τους, γιατί παρόλη την λάσπη και τις επιθέσεις η Χρυσή Αυγή θα είναι ακόμα πιο ψηλά, ξεπερνώντας τα σάπια αποκόμματα και πετυχαίνοντας σημαντική άνοδο. Αύριο θα είμαστε πιο ψηλά απ' όσο είχαμε ποτέ φανταστεί. Δεν υπάρχει όριο στον Σκοπό μας, μέχρι την τελική νίκη!

Αυτό δεν το γνωρίζουμε από κάποιες "μυστικές" δημοσκοπήσεις, σαν κι αυτές που διαρρέουν μέχρι την τελευταία στιγμή, θέλοντας να πολώσουν το κλίμα. Ξέρουμε ποιος είναι πρώτος και ποιος δεύτερος κι ο κόσμος δεν "τσιμπάει" πια με τα παιχνίδια τους. Ξέρουμε όμως καλά που βρισκόμαστε κι εμείς: στην καρδιά της Ελληνικής Κοινωνίας, καθώς όλοι ανοίγουν τις αγκαλιές τους να υποδεχτούν τους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής. Η υπόσχεση σε όλους τους υποστηρικτές, αλλά κυρίως σε όλους τους Έλληνες είναι μία: Δεν θα προσκυνήσουμε! Θα πολεμήσουμε μέχρι τελευταίας ρανίδας, για να ξανακερδίσουμε την Πατρίδα μας. Αύριο ξημερώνει ακόμα μία Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!