Ξεκάθαρα τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή με υψηλά ποσοστά σε δημοσκόπηση της Pulse

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 - 12:36

Ξεκάθαρα τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή με υψηλά ποσοστά σε δημοσκόπηση της Pulse

Παρά τις ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες του καθεστώτος να περιορίσει την Χρυσή Αυγή αυτό αποδεικνύεται αδύνατον. Μπορεί να έχουν βάλει τους παρακρατικούς να ασκούν τρομοκρατία σε όλα τα επίπεδα, τους δημοσιογράφους να αποκρύπτουν τις ειδήσεις σχετικά με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και τους πολιτικάντηδες να σχεδιάζουν το πως θα μειωθεί το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, όμως το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών διαρκώς διογκώνεται.

Αυτό μαρτυρά και η νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για την εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου», που φέρνει την Χρυσή Αυγή τρίτη με μεγάλη διαφορά από τα απολιθώματα του σταλινισμού και τους κλέφτες του πράσινου σοσιαλισμού, τους οποίους φουσκώνουν οι δημοσκοπήσεις για να δείξουν τον ευσεβή του πόθο.

Συγκεκριμένα, τα ποσοστά που δίνει η δημοσκόπηση της Pulse στα κόμματα είναι:

ΣΥΡΙΖΑ: 19%
ΝΔ: 32%
Χρυσή Αυγή: 7,5%
Δημοκρατική Συμπαράταξη: 6,5%
ΚΚΕ: 6,5%
Το Ποτάμι: 2%
ΑΝΕΛ: 2%
Ένωση Κεντρώων: 2,5%
Αναποφάσιστοι: 7%

Με την πρέπουσα αναγωγή επί των εγκύρων και την κοπτοραπτική που έχει υποστεί το Κίνημα, λόγω "πολιτικής ορθότητας", είναι βέβαιο ότι η Χρυσή Αυγή, παρά τις μεθοδεύσεις, προσεγγίζει ή και ξεπερνά το διψήφιο ποσοστό, γεγονός που μόνο μετά το άνοιγμα των καλπών θα παραδέχονται οι δημοσκόποι, απολογούμενοι για το "λάθος" τους.