Ιωάννης Λαγός: Προδοτική η κυβέρνηση και ο Καμμένος - Παρέδωσαν το Αιγαίο σε ΝΑΤΟ και τούρκους

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 - 19:23

Τις σταλινικές του ιδεοληψίες και την άποψή του περί "δημοκρατίας" αποκάλυψε σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής, Βούτσης ο οποίος αφαίρεσε τον λόγο από τον Συναγωνιστή Γ. Λαγό και ζήτησε να διαγραφούν τα λεγόμενα του από τα πρακτικά, επειδή χαρακτήρισε τον υπουργό Καμμένο και τα πεπραγμένα του προδοτικά.

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός επισήμανε στην σημερινή συζήτηση για το "παράλληλο πρόγραμμα" του Σύριζα ότι η υποτακτική κυβέρνηση δεν μπορεί να νομοθετήσει δίχως την έγκριση των διεθνών τοκογλύφων.

Τόνισε πως υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο που εξελίσσεται εις βάρος της Πατρίδας μας με βασικούς άξονες τα εθνοκτόνα Μνημόνια και την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών.

Τέλος, απάντησε στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ πως η Χρυσή Αυγή τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις και χαρακτηρίζει προδότες τον υπουργό Καμμένο και την ανθελληνική κυβέρνηση που παρέδωσαν εθνική κυριαρχία σε ΝΑΤΟ και τούρκους.

Ο "δημοκράτης" πρόεδρος της Βουλής, φανερά ενοχλημένος από τις αλήθειες της Χρυσής Αυγής, αφαίρεσε τον λόγο από τον Συναγωνιστή Λαγό! Αυτή είναι η "δημοκρατία" τους...

Ολόκληρη η ομιλία του Συναγωνιστή: