Ο Σύριζα χαρίζει την ιθαγένεια αδιακρίτως σε όλους τους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 - 09:59

Ο Σύριζα χαρίζει την ιθαγένεια αδιακρίτως σε όλους τους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες

Με νέο νομοσχέδιο που φέρνει στην Βουλή, η αντεθνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βάζει ένα ακόμη λιθαράκι για την αθρόα ελληνοποίηση αλλοδαπών λαθρομεταναστών.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ στο παρελθόν ο αιτών έπρεπε να πιστοποιεί την γνώση της ελληνικής γλώσσας, πλέον κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο!

Όπως αναφέρεται στις σχετικές διατάξεις «ο αλλοδαπός καλείται να προσκομίσει όσα στοιχεία κρίνει ο ίδιος χρήσιμα για να τεκμηριώσουν ότι συντρέχουν στο πρόσωπό του οι ουσιαστικές προϋποθέσεις της πολιτογράφησης». Με άλλα λόγια, δεν χρειάζονται καν αποδείξεις για την γνώση της ελληνικής γλώσσας.

Αντιθέτως, όποιος λαθρομετανάστης το επιθυμεί, πλέον θα μπορεί πολύ εύκολα να αποκτά την ελληνική ιθαγένεια και να αποκαλεί τον εαυτό του «Έλληνα».

Η παραπάνω διάταξη σε συνδυασμό με την γεωμετρική αύξηση των αλλοδαπών που έχουν λάβει ελληνική ιθαγένεια (τριπλασιάστηκε ο αριθμός τους σε τρία χρόνια, από 14.178 το 2015 σε 33.178 το 2017) αποτελεί μια απόδειξη των ιδεοληψιών που κατατρέχουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι στον λίγο ακόμη χρόνο που βρίσκονται στην εξουσία προσπαθούν με κάθε μέσο να αλλοιώσουν την εθνική και πολιτισμική υπόσταση του Ελληνικού Λαού