Ι. Αϊβατίδης προς συριζαίους: Η κάνναβη που νομιμοποιείτε οδηγεί τους νέους στα ναρκωτικά! 2 BINTEO

Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018 - 20:05

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε ο Βουλευτής Κερκύρας Ιωάννης Αϊβατίδης, ο οποίος με τον εμπεριστατωμένο λόγο του τοποθετήθηκε επί του κατάπτυστου νομοσχεδίου για την νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι αυτό το σχέδιο νόμου αποτελεί μόνο την αρχή για την πλήρη αποποινικοποίηση της κάνναβης, η οποία και θα έχει τραγικές επιπτώσεις στην Ελληνική κοινωνία.

Σημείωσε δε ότι η κάνναβη αποτελεί στις περισσότερες περιπτώσεις την πύλη εισόδου των νέων στα ναρκωτικά και κυρίως στην χρήση ηρωίνης. Τόνισε μάλιστα ότι πρόκειται για μια εξαρτησιογόνο ουσία, η οποία προκαλεί ψυχωσικά επεισόδια στους χρήστες.

Πέραν των παραπάνω, ο Ιωάννης Αϊβατίδης αποκάλυψε τα ύπουλα σημεία του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, καθώς δεν γίνεται αναφορά στο ανώτατο όριο της δραστικής ουσίας, αλλά ούτε προβλέπεται έλεγχος των φυτειών στην χώρα, στοιχεία που προοιωνίζουν την μελλοντική ζοφερή κατάσταση στην χώρα.

Στην δευτερολογία του ο Συναγωνιστής Αϊβατίδης κατέθεσε επίσημα στοιχεία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και από άλλες έρευνες, σύμφωνα με τις οποίες κανένα θετικό αποτέλεσμα δεν πιστοποιείται από την χρήση της κάνναβης.