Ι. Αϊβατίδης: Ντροπή! Ύψωσαν την τουρκική σημαία στην Κέρκυρα με τις ευλογίες των τοπικών αρχών - ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017 - 19:05

Στην επιτροπή δημόσιας διοίκησης μίλησε ο βουλευτής Κερκύρας Ιωάννης Αϊβατίδης, όπου κατακεραύνωσε τον δήμαρχο Κερκύρας, με αφορμή το γεγονός ότι τούρκοι ύψωσαν την τουρκική σημαία σε ελληνικό έδαφος και ειδικότερα στα παλιά ανάκτορα Κέρκυρας κατά την διάρκεια ενός φεστιβάλ παραδοσιακών χορών.

Εκτός των άλλων, ο συναγωνιστής τόνισε ότι όσον αφορά το διασυνοριακό έγκλημα είναι έκδηλη πλέον η οργανωμένη ισλαμική τρομοκρατία, με μια Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία εντελώς αυτοκαταστροφικά ακολουθεί την πολιτική «ανοιχτών συνόρων». Ο Ιωάννης Αϊβατίδης κατέληξε σημειώνοντας ότι η Χρυσή Αυγή είναι παρούσα κάθε φορά που επιχειρείται η καταστρατήγηση της εθνικής κυριαρχίας.

Επιπλέον ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης κατέθεσε μήνυση κατά του δημάρχου Κέρκυρας, για την συμμετοχή τούρκων χορευτών στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του νησιού. Παράλληλα, η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε και σε βάρος των διοργανωτών του Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Κέρκυρας και των τούρκων καλλιτεχνών που συμμετείχαν σε αυτό.

Ακολουθεί ρεπορτάζ τοπικού μέσου: