Ηχηρό μήνυμα εκατοντάδων Εθνικιστών: Κάτω τα χέρια από την Ορθοδοξία μας! Πρώτες εικόνες

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 - 18:33

Ηχηρό μήνυμα εκατοντάδων Εθνικιστών: Κάτω τα χέρια από την Ορθοδοξία μας! Πρώτες εικόνες

Με μια δυναμική και συνάμα μαζική εκδήλωση εκατοντάδες Εθνικιστές έστειλαν μήνυμα στήριξης στην Ορθοδοξία μας, η οποία σήμερα βάλλεται πανταχόθεν.

Εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές κατέκλυσαν σήμερα κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, όπου πραγματοποιείται η εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης με θέμα: "Οι διώξεις της Ορθοδοξίας μας στα χρόνια της Παγκοσμιοποίησης".

Την εκδήλωση, άνοιξε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος έστειλε ηχηρό μήνυμα στήριξης στους Ορθόδοξους Χριστιανούς και την Πίστη μας, η οποία διώκεται από μια άθεη και εθνομηδενιστική κυβέρνηση.

Στην εκδήλωση μήνυμα στήριξης στον πυλώνα του Έθνους μας, την Ορθοδοξία στέλνουν επίσης ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Μακάριος, ο Νικόλαος Παπαδημήτριου, καθηγητής - πρώην διοικητής Αγίου Όρους, ο Διδάκτωρ της Θεολογικής Σχολής Πανεπιστημίου Αντιοχείας, Αρχιμανδρίτης Μαλούφ Αντώνιος και ο αρχιφύλακας Ανδρεάκος Δημήτριος, ο οποίος δικαιώθηκε στον Αγώνα του για την μη παραλαβή της κάρτας του πολίτη. Την εκδήλωση θα κλείσει ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός.

Θα επακολουθήσει αναλυτικό φωτορεπορτάζ και βίντεο από τις ομιλίες.