Η. Παναγιώταρος: O Σύριζα ετοιμάζεται να ξεπουλήσει την Μακεδονία και να προδώσει την Θράκη - ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 - 15:31

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος στην ομιλία του στην Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής αρχικά σχολίασε τον... πόνο που έπιασε τον Πρόεδρο της Βουλής Βούτση για το κατοχικό δάνειο και την αποτυχία της κυβέρνησης.

Στην συνέχεια κατήγγειλε για ακόμη μια φορά την κυβέρνηση για τον τρόπο που νομοθετεί και τις ρουσφετελογικές τροπολογίες της τελευταίας στιγμής. Σχετικά με το περιεχόμενο των τροπολογιών τόνισε πως ο Σύριζα συνεχίσει να ικανοποιεί τις ανάγκες των λαθρομεταναστών με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων και παράλληλα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των καναλαρχών για να παρουσιάζουν καλή εικόνα για την αποτυχημένη κυβέρνηση της πρώτης φοράς Αριστερά.

Ακολούθως σχολίασε τα όσα συνέβησαν στην Θράκη κατά την επίσκεψη Ερντογάν και τις απαιτήσεις του σουλτάνου. «Επαναλαμβάνουμε και θα σας το λέμε συνεχώς ότι σε καμία μουσουλμανική χώρα του κόσμου οι μουφτήδες δεν εκλέγονται, αλλά διορίζονται από το κράτος. Η Τουρκία, που σας κουνάει το δάκτυλο, στην πατρίδα της διορίζει τους μουφτήδες. Για να ξέρουμε τι λέμε και τι θα έπρεπε να απαντήσετε στον κ. Ερντογάν και στον κ. Γαβρόγλου, ο οποίος υιοθέτησε πλήρως την ατζέντα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο Μακεδονικό τονίζοντας πως για την ελευθερία της Μακεδονίας πολεμούσαν για πάρα πολλά χρόνια όλοι οι Έλληνες πολίτες, όταν ήταν ακόμη υπό οθωμανική κατοχή. Πολεμούσαν στους Βαλκανικούς Πολέμους, πολεμούσαν τους Βούλγαρους, πολεμούσαν τους πάντες για να μπορέσει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής επικράτειας, όπως θα έπρεπε να είναι. Οτιδήποτε άλλο είναι προδοσία!