Η. Παναγιώταρος: Βαρύτατες οι ευθύνες της Δούρου για τις καταστροφές στην Δυτική Αττική - ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 - 13:32

Αφού εξέφρασε την λύπη του για τον χαμό 16 συμπολιτών μας στην Μάνδρα Αττικής, ο Βουλευτής Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος αποκάλυψε την ολιγωρία και την αδιαφορία των υπευθύνων για το μέγεθος αυτή της καταστροφής, οι οποίοι δεν μερίμνησαν για την αντιμετώπιση τέτοιου είδους φαινομένων.

Φυσικά, οι ευθύνες βαραίνουν την περιφερειάρχη Ρ. Δούρου, η οποία παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη περάσει τρία χρόνια δεν προέβη ποτέ στην κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων, ενώ ακόμα και αυτήν την ύστατη στιγμή αποποιείται και μετατοπίζει τις ευθύνες της.

Μάλιστα, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι οι διοικούντες παραμένουν απόντες ακόμη και σε ό,τι αφορά την αποκατάσταση αλλά και την περίθαλψη των πλημμυροπαθών, καθώς η βοήθειά τους σε όσους υπέστησαν καταστροφές είναι μηδενική. 

Διαβάστε επίσης: Ο Αρχηγός και Βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο πλευρό των πλημμυροπαθών στην Μάνδρα Αττικής - Βίντεο, Φωτορεπορτάζ

Αισχρό δούλεμα από τους συριζαίους: Η Δούρου κατέθεσε μήνυση εναντίον του… εαυτού της για την τραγωδία στην Μάνδρα - BINTEO