Η. Κασιδιάρης: Έτσι θα επικρατήσουμε σε ελληνοτουρκικό πόλεμο - ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 - 16:31

Σε μία εκτενή ανάλυση για το ενδεχόμενο ελληνοτουρκικής σύρραξης προέβη σήμερα από βήματος βουλής ο Ηλίας Κασιδιάρης. Μόνη απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα είναι η συνεχής προετοιμασία για εφαρμογή του δόγματος της ισχύος, του στρατηγικού βάθους και του κεραυνοβόλου πολέμου.

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, βασιζόμενος στις θεωρίες του Καθηγητή Κονδύλη, ανέλυσε τις ενέργειες πολεμικής προπαρασκευής, στις οποίες πρέπει να προχωρήσουν οι ένοπλες δυνάμεις μας.

Μεταστάθμευση F-16Block52+ και Mirage2000-5 στην Κύπρο, με πυραύλους SCΑLP με ακτίνα δράσης 600χλμ, που μπορούν να πλήξουν τις τουρκικές δυνάμεις στα βάθη της Ανατολίας. Αγορά τορπιλών για τα υποβρύχια Type-214, που με το σύστημα της αναερόβιας πρόωσης μπορούν να είναι αόρατα για 10 ημέρες και να καταστρέψουν τον τουρκικό στόλο στις βάσεις ελλιμενισμού του.

Σχέδιο πληγμάτων σε Σμύρνη και Κωνσταντινούπολη, προέλαση στην Ανατολική Θράκη και απόβαση σε Ίμβρο ή Τένεδο με χρήση των αυτοκινούμενων πυροβόλων Panzer How-2000 και Leopard 2HEL που ακόμα δεν διαθέτουν οι τούρκοι.

Μόνο ένα εθνικό κράτος της Χρυσής Αυγής μπορεί να εφαρμόσει ανάλογο σχέδιο πολεμικής προπαρασκευής της χώρας, που θα συντρίψει οριστικά την τουρκική προκλητικότητα.