Η υπουργός της… ομπρέλας του Τσίπρα, Χατζηγεωργίου, μοίρασε 269 χιλιάδες ευρώ με 6 υπογραφές!

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 - 21:36

Η υπουργός της… ομπρέλας του Τσίπρα, Χατζηγεωργίου, μοίρασε 269 χιλιάδες ευρώ με 6 υπογραφές!

Ακολουθώντας πιστά το παπανδρεϊκό-πασοκικό δόγμα του «λεφτά υπάρχουν», οι νεοπασόκοι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα να σκορπάνε ασύστολα τα χρήματα που λαμβάνουν από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού.

Η… ειδική στο να κρατά… υπέροχα την ομπρέλα, ώστε να μην… βρέχεται ο Τσίπρας, υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου, την Τρίτη 12 Μαρτίου ήταν πολύ παραγωγική καθώς υπέγραψε πέντε αποφάσεις συνολικού προϋπολογισμού 203.000 ευρώ. Την περασμένη Παρασκευή είχε υπογράψει ακόμη μία, ύψους 66.500 ευρώ, για τη διοργάνωση… διήμερου διαβαλκανικού φόρουμ! Η νέα ένοικος του Διοικητηρίου στη Θεσσαλονίκη βαδίζει στα χνάρια και στην πεπατημένη της προκατόχου – συντρόφισσάς της Κατερίνας Νοτοπούλου, η οποία έγινε πανελλαδικά γνωστή από τα πεντοχίλιαρα που μοίρασε πριν από ένα μήνα σε 43 φορείς, λίγα 24ωρα πριν αποχωρήσει από την θέση της προκειμένου να επικεντρωθεί στην υποψηφιότητα για την δημαρχία Θεσσαλονίκης.

Η Ελευθερία Χατζηγεωργίου πήρε στυλό και άρχισε να βάζει υπογραφές μοιράζοντας κρατικό χρήμα. Ανάμεσα σε εκείνους που ωφελήθηκαν από το… κουβαρντιλίκι της Χατζηγεωργίου ήταν και ο φορέας "Thessaloniki Pride" με το ποσό των 10.000 ευρώ. Το σχετικό αίτημα είχε κατατεθεί στις 6 Φεβρουαρίου, δηλαδή λίγες μέρες πριν από την αποχώρηση της κ. Νοτοπούλου. Το ποσό -όπως αναγράφεται στο σχετικό έγγραφο- θα διατεθεί «για χρηματοδότηση διοργάνωσης πολιτιστικής εκδήλωσης». Για να αντιληφθείτε τι είδους… πολιτιστική εκδήλωση είναι, στην ιστοσελίδα του ο φορέας αυτός αναφέρει: «Το Thessaloniki Pride είναι μια οργάνωση της κοινωνίας των πολιτών, που σκοπό έχει την ενίσχυση της κοινωνικής ορατότητας των γκέι, λεσβιών, αμφί, τρανς, ίντερσεξ και γενικότερα κάθε μειονότητας με βάση το σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα ή τα χαρακτηριστικά φύλου, καθώς και την υποστήριξη της ισότητας και των δικαιωμάτων τους στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή». 

Η επόμενη απόφαση που υπεγράφη χθες αφορά… φωτοτυπίες! Συγκεκριμένα, η Χατζηγεωργίου ανέθεσε σε εταιρία της Θεσσαλονίκης να βγάζει… φωτοτυπίες για το γραφείο του… νομικού συμβούλου του υφυπουργείου! Η συνολική οικονομική αξία της ανάθεσης ανέρχεται έως το ποσό των 10.000 ευρώ. Κοντολογίς, το υφυπουργείο θα δώσει έως και 10.000 ευρώ για… φωτοτυπίες του νομικού συμβούλου του, ενώ -λογικά- θα υπάρχει κάποιο φωτοτυπικό μηχάνημα στο Διοικητήριο.

Σε μια περίοδο που η Πατρίδα και ο Λαός δεν το έχουν σε τίποτα να σκορπούν τα χρήματα των φορολογουμένων σε άσκοπες σπατάλες, προκαλώντας έτσι την Κοινωνία με την συμπεριφορά τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ