Η «πολιτική ορθότητα» και στην Αστυνομία: Χριστουγεννιάτικες ευχές από την ΕΛ.ΑΣ. χωρίς το «Καλά Χριστούγεννα»

Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 - 21:17

Παρακολουθώντας το χριστουγεννιάτικο βίντεο που δημιούργησε η ΕΛ.ΑΣ. γι’ αυτές τις ημέρες, αυτό το οποίο θα διαπιστώσουμε είναι ότι η καθιερωμένη ευχή «Καλά Χριστούγεννα» δεν υπάρχει, ούτε καν για το λεγόμενο «τυπικό της υπόθεσης».

Το όλο οπτικό υλικό, με τα φωτισμένα δεντράκια, παραπέμπει περισσότερο στο γνωστό ψυχρό, άοσμο και άγευστο στερεότυπο του γενικού και αόριστου «καλές γιορτές» ή –πολύ χειρότερα- «καλές διακοπές» παρά στον εορτασμό της Γέννησης του Θεανθρώπου.

Η φράση «Χρόνια πολλά με ασφάλεια», με την οποία κλείνει το βίντεο, ασφαλώς και δεν μπορεί να είναι εφάμιλλη του αληθινού περιεχομένου αυτών των ημερών. Βλέπουμε, δυστυχώς, ότι το άθρησκο και επί της ουσίας αντιχριστιανικό πνεύμα της «πολιτικής ορθότητας», που επιχειρεί να μετατρέψει μια κατεξοχήν θρησκευτική γιορτή της Ορθόδοξης Πίστης του Ελληνικού Λαού σε εμποροπανήγυρη, επεκτείνεται και στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ευχή «Καλά Χριστούγεννα» ενοχλεί σφόδρα τους ακόλουθους του εθνομηδενισμού, του κοσμοπολιτισμού, της πολυπολιτισμικότητας, της λαίλαπας του πολιτιστικού μαρξισμού, των «ανοιχτών κοινωνιών» και του «κοσμικού κράτους», γι’ αυτό και επιχειρείται ο εξοβελισμός της από την λαϊκή ψυχή και η αντικατάστασή της με «πολιτικά ορθά» ευχολόγια του τύπου «Καλές γιορτές», που στην πραγματικότητα αποϊεροποιούν την αληθινή ατμόσφαιρα αυτών των άγιων ημερών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ