Η Πάφος έδωσε μήνυμα στήριξης στο ΕΛΑΜ: «Τούτη η Γη έχει φωνή»

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 - 12:29

Η Πάφος έδωσε μήνυμα στήριξης στο ΕΛΑΜ: «Τούτη η Γη έχει φωνή»

Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Χρίστος Χρίστου βρέθηκε από το πρωί της Παρασκευής 24/11 στην Πάφο.

Αρχικά μαζί με το επιτελείο του παρευρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με γιατρούς και νοσηλευτές, οι οποίοι του ανέλυσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Με την σειρά ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ θα προωθήσει στην επιτροπή υγείας της βουλής για να εξευρεθούν οι απαραίτητες λύσεις, όπως άλλωστε έπραξε και για ζητήματα τα οποία είχε ιδία γνώση.

Στην συνέχεια, ο κ. Χρίστου και το επιτελείο του παρευρέθηκαν στο Ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου, το οποίο παρέχει υπηρεσίες σε άτομα με ειδικές ανάγκες για την ομαλή τους ένταξη στην κοινωνία, δίνοντας στήριξη κι ευχές στα άτομα αυτά για την συνέχιση του καθημερινού τους αγώνα.

Καταλήγοντας, ο κ. Χρίστου έφτασε στην κατάμεστη αίθουσα ΣΕΚ Πάφου με την παρουσία εκατοντάδων φίλων και στελεχών του Κινήματος, όπου πραγματοποιήθηκε η Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση της επαρχίας.

Την συγκέντρωση που συντόνιζε η συναγωνίστρια Αλίκη Δημητρίου, χαιρέτησαν κατά σειρά ο Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου, Μιχαλάκης Μιχαήλ, το Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, Μάριος Βασιλείου, ο Βουλευτής Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης και ο Επαρχιακός Επικεφαλής Πάφου, Πέτρος Κουντουρέσιης.

Διαβάστε την συνέχεια και δείτε πλήρες φωτορεπορτάζ στο elamcy.com