Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 - 00:37

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Και έπεσαν οι μάσκες και για την ΝΔ. Ο Μητσοτάκης σε συνέντευξή του είπε πως θα στηρίξει την συμφωνία των Πρεσπών, αν και δεν συμφωνεί... Βέβαια για τον προδοτικό ρόλο της ΝΔ δεν έχει λίγες φορές αναφερθεί η Χρυσή Αυγή, ας το έχουν καλά υπόψιν τους οι ψηφοφόροι τους και ας ψηφίσουν επιτέλους το μοναδικό πατριωτικό κόμμα, την Χρυσή Αυγή. Είναι ανεπίπτρεπτο μετά από τόσες προδοσίες η ΝΔ να είναι πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις.

Παναγιώτης Π.

Πλήρης η τουρκοποίηση της ΝΔ: Τον Χατζηοσμάν (!) ετοιμάζει για τα ψηφοδέλτιά στην Ροδόπη ο Μητσοτάκης

Απορώ πως οι πολιτικοί κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια, μάλλον δεν θα έχουν συνείδηση και συνείδηση δεν έχει μόνο ένας ψυχοπαθής! Έτσι και ο Ζουράρις, ναι μεν προσπαθεί να το παίξει ανεπιτυχώς μακεδονομάχος αλλά στην καρέκλα του δεν λέει όχι. Μα είναι δυνατόν να είσαι κατά μιας συμφωνίας και την ίδια στιγμή αυτοί που υπογράψαν την συμφωνία να σε χρίζουν αντιπρόεδρο της βουλής οι προδότες και να δέχεσαι; Ποιους κοροϊδεύετε; Έχουμε καταλάβει όλοι πως τα κάνετε όλα για τα λεφτά και πως γι΄αυτά άλλα λέτε και άλλα κάνετε. Μόνο Χρυσή Αυγή για να τελειώνουμε με τους ψεύτες και τους κλέφτες!

Δημήτρης Τ.

Γιώργος Κατσάνης: Ο Ταγματάρχης και αθλητής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης που έπεσε στις 21 Ιουλίου 1974 στην Κύπρο

Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα, λένε, μόνο που στην Ελλάδα του 2018 θα έπρεπε αυτή η παροιμία να αλλάξει και να γίνει κουτσοί στραβοί κάνουν και ένα κόμμα για να μπούνε στην βουλή. Έτσι και η Παπακώστα που ίδρυσε νέο κόμμα και το περίεργο ξέρετε ποιο είναι; ότι θα φτάσουμε σημείο η Ελλάδα να έχει πιο πολλά κόμματα από ότι ελληνικές επιχειρήσεις, γιατί το να είσαι σωστός επιχειρηματίας είναι πολύ δύσκολο, ενώ τα είσαι λαμόγιο είναι το μόνο εύκολο!

Κατερίνα, Νέος Κόσμος

142 ημέρες αιχμάλωτοι των τούρκων! Γενέθλια στις φυλακές Ανδριανούπολης κάνει σήμερα ο Δημήτρης Κούκλατζης