Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012 - 01:30

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Πρώτοι στη Βουλή

Με αυτή τη λάσπη που προσπαθούν να σας ρίξουν όλοι, θα λερωθούν οι ίδιοι τους. Είμαι υπερήφανος που σας ψήφισα. Στις επόμενες εκλογές θα είστε πρώτο κόμμα με όλους εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ δίπλα σας!

Υποστηρικτής

Νεοραγιαδισμός και τοπική αυτοδιοίκηση

Έχει λυσσάξει το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, από το θλιβερό κκε μέχρι τη χαζοδεξιά της καρπαζιάς, με την εντυπωσιακή άνοδο της Χρυσής Αυγής, τη δράση της και την ενθουσιώδη υποδοχή από την Ελληνική κοινωνία. Αυτό λοιπόν το σάπιο πολιτικό κατεστημένο προσπαθεί με κάθε τρόπο να αναχαιτίσει το λαϊκό κίνημα, κινητοποιώντας όλους τους μηχανισμούς που διαθέτει: Απειλές ότι θα...τεθεί εκτός νόμου το κόμμα της Χρυσής Αυγής και θα αρθεί η ασυλία των βουλευτών της (λες και την έχουν ανάγκη), απόσυρση αστυνομικών, παρακολούθηση γραφείων και στελεχών, "αντιρατσιστικοί" (βλ. αντιχρυσαυγίτικοι) νόμοι, ύβρεις, γαυγίσματα, γρυλίσματα και γκαρίσματα από τους ΠαφιλοΚυριαζίδηδες, τα τσιπράκια και όλο το συνοθύλευμα της παρακμής. Για όλους αυτούς έχω μια συμβουλή από ένα απόφθεγμα του Νίτσε: "Μη φτύνετε κόντρα στον άνεμο". Και ένα δημοτικό τετράστιχο για τον Αρχηγό, τα στελέχη της Χρυσής Αυγής και όλους τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες:

Η λεβεντιά είναι πληγή συνέχεια αίμα τρέχει

ώχου και πώς την (ε)μπορεί εκείνος που την έχει.

Αίμα - Τιμή - Χρυσή Αυγή!

Παν. Σταμάτης

Με τον Πυρήνα Β. Εύβοιας στην Ιστιαία

Θερμά συγχαρητήρια για όλες τις δράσεις σας! Η σημαντικότερη και εξυπνότερη κίνηση ως τώρα, είναι η δημιουργία του Ο.Α.Ε.Δ. μόνο για Έλληνες! Με αυτή την προσπάθεια θα προσφέρετε βοήθεια στους συμπατριώτες μας σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα, την ανεργία. Έχω βαρεθεί να βλέπω να δουλεύουν παντού αλλοδαποί...Στα χωράφια, στα βενζινάδικα, στις οικοδομές, στα ξενοδοχεία, στα μαγαζιά, στα εστιατόρια, παντού τα αφεντικά προτιμούν να προσλαμβάνουν ξένους. Την ίδια στιγμή που χιλιάδες Ελληνες δεν έχουν να φάνε και θα έκαναν οποιαδήποτε δουλειά ακόμη και χωρίς ένσημα και με πολύ χαμηλό μισθό. Ελπίζω οι εργοδότες να ξυπνήσουν επιτέλους και να συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να βοηθήσει τους άνεργους Έλληνες. Σε καμία περίπτωση μην επιτρέψετε στους ξεφτίλες των άλλων κομμάτων να σαμποτάρουν αυτήν τη δράση σας με διάφορες φτηνές δικαιολογίες, ως συνήθως. Συνεχίστε να πολεμάτε τους προδότες και να εκπλήσσετε ευχάριστα τον λαό!

Με εκτίμηση,
Μία υποστηρίκτριά σας

Υ.Γ. Περιμένουμε με αγωνία τη δημιουργία Τοπικής Οργάνωσης και στη Βέροια.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ! ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Ένας συναγωνιστής

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ! Διανομή τροφίμων από τον Πυρήνα Ζακύνθου

100 ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΜΟΝΙΑΣ

Ενενήντα χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή και εκατό χρόνια από το ιστορικό έπος του ‘12. Και όμως το ΥΠΕΠΘ και οι βουλευτές της ΝΔ ξέχασαν να τιμήσουν αυτούς τους ήρωες. Ούτε μια νύξη , ούτε έστω μια εγκύκλιος του Υπουργού στα Ελληνικά σχολεία. Ξεχασμένοι ήρωες, μια ξεχασμένη Ελλάδα από την Ελληνική Κυβέρνηση. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ. Μήπως τελικά φοβήθηκε η ΝΔ και το ΥΠΕΠΘ τον τρίτο εταίρο της στην Κυβέρνηση κ. Κουβέλη και την κ. Ρεπούση (ΔΗΜΑΡ) που είχε υποστηρίξει ότι στη Σμύρνη έγινε ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ;

Η ιστορική μνήμη δεν είναι εθνικισμός. Είναι υποχρέωση για όλους τους Έλληνες - για τη νεολαία και το Υπουργείο που ξέχασε να την ενημερώσει τι έγινε τότε. Φυσικά για την αδιάφορη ΟΛΜΕ και τις αριστερές ΕΛΜΕ που ασπάζονται τις απόψεις της κ. Ρεπούση δεν τίθεται τέτοια ημέρα μνήμης. Μας ρωτούν τα παιδιά τι έγινε τότε και εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα μέσα στην παραζάλη της κρίσης. Μόνο που η κρίση αυτή είναι και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ και όχι μόνο οικονομική. Αισθανόμαστε Ντροπή για αυτήν την «αβλεψία» ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΧΗΡΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.

Μερικοί Έλληνες Εκπαιδευτικοί

Οι ανησυχίες των “προστατών” μας

Απάντηση στο (Φούσκα είναι που θα σκάσει) για την Χρυσή Αυγή του κυρίου Σαμαρά

«Φούσκα που θα σκάσει» εκτιμά ότι είναι το εθνικιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε σχετική συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times, ενώ η εφημερίδα που δεν παραλείπει να το χαρακτηρίσει «νεοναζιστικό κόμμα».

Λυπάμαι πολύ που ένας πρωθυπουργός και το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι η Χρυσή Αυγή μπορεί να ξεκίνησε σαν ένα κόμμα αντίδρασης αλλά πολυ γρήγορα μετασχηματίστηκε μέσα από το χάλι που μας έφεραν οι μεταπολιτευτικοί ηγέτες σε ένα ισχυρό εθνικιστικό κόμμα με πολιτικές θέσεις που κανένα άλλο κόμμα στη χώρα μας δεν έχει (Εφόσον όλοι μας γνωρίζουμε ότι οι δήθεν ιδεολόγοι που μας κυβερνάμε εδώ και περίπου σαράντα χρόνια μετά τη μεταπολίτευση αποδείχτηκαν - το λιγότερο που μπορώ να τους καταλογίσω – ανεπαρκείς, ψευδοϊδεολόγοι, εκμεταλλευόμενοι τον ελληνικό λαό και κλέφτες - με πολλά παραδείγματα καταγεγραμμένα που ξεσκεπάζονται τώρα τελευταία).

Όχι κύριε Σαμαρά, η Χρυσή Αυγή δεν είναι μια φούσκα σαν τη δικιά σας - φούσκα που έχει ήδη σκάσει και που κάνετε πως δεν το καταλαβαίνετε, σφυράτε αδιάφορα εσείς, η Ευρώπη, και όλος ο ανεπτυγμένος κόσμος που πρεσβεύετε. Είναι η ιδεολογία που υπήρχε μέσα στη συνείδηση των συμπολιτών μας και που την είχε θάψει το όνειρο που πουλούσατε εσείς και τα άλλα κόμματα τόσα χρόνια με τον Νεοπλουτισμό, Νεοφιλελευθερισμό, την σήψη και την διάβρωση των παραδοσιακών Ελληνικών θεσμών που μας στήριξαν, και μας στηρίζουν ανά τους αιώνες, σε όλες τις καλές και κακές στιγμές μας Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια (αλήθεια αυτό δεν ευαγγελιζόσασταν πριν λίγα χρόνια για την παράταξη σας); Κύριε πρωθυπουργέ όσο συνεχίζετε αυτή την πολιτική του τραπεζο – νεοφιλελεύθερου υπαλλήλου που πιθανόν να σας την επιβάλλουν κάποια κέντρα εξουσίας, τόσο η Χρυσή Αυγή θα γιγαντώνεται στην συνείδηση του Έλληνα πολίτη και στην ψήφο του.

Μην ξεχνάτε ότι την ώρα της όποιας κρίσεως (θα έρθει κάποια στιγμή) δε θα μπορείτε να ισχυριστείτε ότι σας πίεζαν οι κάποιοι ή οι καταστάσεις - και δεν ξέρω τι άλλο θα πείτε τότε.
Πριν από 82 χρονια κάποιος άλλος μεγάλος Έλλην Στρατιωτικός και πολιτικός ο Ιωάννης Μεταξάς, που βρισκόταν στην θέση σας τίμησε με τις πράξεις του το Έθνος μας, έκανε αυτό για το οποίο κανείς πολιτικός της νεοφιλελεύθερης Ευρώπης δεν κάνει σήμερα, πήγε κόντρα στο ρεύμα και ας γνώριζε ότι ήταν μόνος του για αυτό και έμεινε στην ιστορία (παρόλο που τόσο αγώνα έχουν κάνει όλοι οι σύγχρονοι πολίτικοι να την παραποιήσουν γιατί τους κάθεται στο σβέρκο μια τέτοια πράξη να έχει γίνει από κάποιον όχι πολιτικό από κούνια).

Ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να απαντήσω.

Ένας φίλος

Αριστερή τρομοκρατία στα σχολεία του Ρεθύμνου

Δείτε το βλέμμα ενός πεινασμένου παιδιού στο διάλειμμα του σχολείου, κοιτάζοντας τους συμμαθητές του να ανοίγουν τα τσαντάκια τους με το κολατσιό τους, με το χυμό και το σάντουιτς που τους ετοίμασε η μάνα τους και μην αναρωτηθείτε γιατί αυτό το παιδί αποτραβιέται από την υπόλοιπη παρέα και κάθεται σε μία γωνιά μόνο του.

Δείτε το βλέμμα και τα δάκρυα μιας μάνας, αποχαιρετώντας το παιδί της στο αεροδρόμιο που φεύγει σε άλλη ήπειρο για να πάει να δουλέψει και μην αναρωτηθείτε γιατί αυτό το παιδί φεύγει από την πατρίδα του και μακριά από την οικογένειά του.

Δείτε το βλέμμα μιας γιαγιάς που παίρνοντας τη σύνταξή της, βγάζει το τετράδιο από το συρτάρι με τα ποσά που χρωστάει στο μπακάλικο της γειτονιάς, στο φούρνο, στο μανάβικο και στο φαρμακείο και προσπαθεί να τα αθροίσει για να δει τί ποσό μπορεί να της μείνει για να περάσει τον υπόλοιπο μήνα, βάζοντας πάντα προτεραιότητες και μην αναρωτηθείτε γιατί αυτή η γυναίκα κλαίει, σε καιρό που θα έπρεπε να χαίρεται την υπόλοιπη ζωή της ξέγνοιαστη, με τα παιδιά και τα εγγόνια της. Τώρα, ούτε ένα παιχνίδι δεν μπορεί να αγοράσει στα εγγόνια της, γιατί προηγείται η σίτισή τους.

Δείτε το βλέμμα ενός παππού, που βγαίνει βόλτα με το εγγόνι του για φαγητό και ο ίδιος δεν τρώει, γιατί δεν φτάνουν τα χρήματα που έχει για να πάρει και αυτός ένα απλό σουβλάκι, παρά μόνο για τον εγγονό του, ο οποίος μικρός, δεν έχει καταλάβει γιατί ο παππούς δεν τρώει.

Δείτε το βλέμμα ενός άστεγου που ψάχνει μέσα στον σκουπιδοτενεκέ μέρα-μεσημέρι μήπως βρει κάτι να φάει.

Δείτε το βλέμμα ενός νέου απολυμένου στην ουρά του ΟΑΕΔ για την εγγραφή του στα αντίστοιχα μητρώα, προκειμένου να λάβει τον επόμενο μήνα το «φοβερό» επίδομα
ανεργίας.

Δείτε το βλέμμα ενός παρατημένου παιδιού, στα διάφορα ιδρύματα φιλοξενίας παιδιών, λόγω του ότι οι άνεργοι γονείς του το άφησαν για λίγο, στην προσπάθειά τους τουλάχιστον να σιτίζεται το παιδί τους σε καθημερινή βάση, μέχρι ο ένας από τους δύο γονείς να βρει μία σταθερή δουλειά ή κάποιο μεροκάματο.

Δείτε το βλέμμα ενός καταχρεωμένου εργαζόμενου πατέρα, που βάζοντας κάτω χαρτί και μολύβι στην αρχή του μηνός Σεπτεμβρίου, παρατηρεί ότι δεν φτάνουν τα χρήματα για τα φροντιστήρια των παιδιών του και δυστυχώς φέτος, δεν μπορεί να τα στείλει.

Δείτε το βλέμμα ενός συγγενή καρκινοπαθούς, συνοδεύοντας τον πάσχοντα άνθρωπό του κάθε μήνα σε Νοσοκομείο για να μπορεί να κάνει την χημειοθεραπεία του, ψάχνοντας τον τελευταίο καιρό ποιό Νοσοκομείο έχει την θεραπεία του και τα απαραίτητα φάρμακα, καθώς διαπιστώθηκαν τρομερές ελλείψεις, λόγω χρωστούμενων από τα Νοσοκομεία στους προμηθευτές, αγωνιώντας για τη ζωή του και προσπαθώντας να εμψυχώνει και να παρέχει μόνο αισιόδοξα μηνύματα στον πάσχοντα συγγενή του.

Δείτε το βλέμμα ενός παιδιού που έχασε τον πατέρα του, ο οποίος αυτοκτόνησε στην Ελλάδα του μνημονίου.

Εάν μπορείτε να δείτε όλα αυτά τα βλέμματα κύριοι και να συνεχίζετε να έχετε το κεφάλι σας ψηλά και όχι σκυμμένο, αισθάνοντας ντροπή για τον εαυτό σας και τις πράξεις σας, τότε σημαίνει ότι συνεχίζετε να είστε απάνθρωποι, επικίνδυνοι , πουλημένοι ,ξενόφερτοι και ξεφτιλισμένοι. Αλλά από την άλλη πλευρά για να μπορούν να ενεργοποιηθούν όλα αυτά τα συναισθήματα, πρέπει να προ-υπάρχουν μέσα σου, οι αντίστοιχες βάσεις αρετών και αξιών όπως, φιλότιμο, αξιοπρέπεια και ανθρωπιά. Κάτι που σίγουρα εκλείπει από εσάς! Πόσο περήφανοι είστε κύριοι, για αυτές τις εικόνες που δημιουργήσατε;

Με εκτίμηση προς όλους τους αναγνώστες και συναγωνιστές.

Ερασμία Ν. Λούβρου