Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012 - 01:31

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Απάντηση για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Σιατίστης και στον κύριο Μαντά

Σεβασμιότατε Μητροπολίτη Σιατίστης, με όλο τον σεβασμό προς το πρόσωπό σας, θέλω να πω τα εξής: Δεκτό ότι πρέπει να αγαπάμε αλλήλους και ότι όλοι είναι παιδιά του θεού! Μόνο που πλέον αυτοί που απαρνούνται και μάχονται τον Χριστιανισμό, είναι πλέον χιλιάδες και ζουν ανάμεσα μας! Έχουν όνομα και λέγονται μουσουλμάνοι! Και αριστεροί! Όμως δεν είδα κανέναν από εσάς να λέτε τα ίδια για άλλες περιπτώσεις! Δηλαδή μπορεί να είσαι κομμουνιστής και χριστιανός; Η ίδια η Εκκλησία κάποτε στην Ρωσία είχε πει, ότι ο μεγαλύτερος εχθρός της Εκκλησιάς είναι ο κομμουνισμός.Πόσους καλόγερους σκότωσαν; πόσο έχει πολεμήσει ο εδώ κομμουνισμός την Εκκλησία; Ποιές είναι οι απόψεις του Τσίπρα και όλων των αριστερών για την εκκλησία και την πίστη; Για τις σφαγές που γίνονται κατά
εκατοντάδες, ενάντια στους χριστιανούς σε μουσουλμανικές πόλεις, για αυτό τι έχετε να πείτε; Για τους λαθρομετανάστες έχετε να πείτε κάτι, που αφαιρούν ζωές; Αυτό είναι μήπως χριστιανικό; Τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή να κάτσουμε να μας σκοτώσουν; Δηλαδή για εσάς οι Έλληνες που επαναστάτησαν το ‘21 δεν ήταν χριστιανοί; Ή μήπως δεν ήταν χριστιανός ούτε ο Παπαφλέσσας;! Ειλικρινά καταλαβαίνω τις ανησυχίες σας μήπως τυχόν και οδηγηθούμε σε εμφύλιο, όμως για αυτό καλύτερα ρωτήστε στην Κουμουνδούρου! Αυτοί γνωρίζουν καλύτερα, ως άθεοι –αντίχριστοι και ανθέλληνες. Αλλά δεν καταλαβαίνω την μονόπλευρη άποψη σας όπως και δεν ακούμε και την λύση που μας προτείνετε. Η υπομονή όταν μετράμε δεκάδες βιασμούς και θανάτους έχει και όρια και τα όρια αυτά έχουν ξεπεραστεί εδώ και πολύ καιρό! Δηλαδή τι πρέπει να περιμένουμε; Την υποδούλωση; Κάθε μέρα κλέβουν καντήλια, τάματα, εικόνες, ρημάζουν Εκκλησίες! Σπάνε νεκροταφεία, αυτά που εντάσσονται; Στην ελευθερία πράξεων; Δεν είναι φασιστικά και αντί χριστιανικά όλα αυτά; Μόνο 60 καντήλια έκλεψαν χθες στην Λάρισα! Έλεος! Όσο για
τις απειλές αν ισχύουν, είναι ντροπή! Και ειλικρινά όποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις πράξεις, άλλα συμφέροντα εξυπηρετεί! Αυτή είναι η άποψη σας και πρέπει να είναι απόλυτα σεβαστή! Όπως σεβαστή πρέπει να είναι και η αντίθετη άποψη! Δηλαδή, των κληρικών εκείνων που πιστεύουν ότι δεν πάει άλλο. Όπως του Σεβασμιότατου Σεραφείμ, και σχεδόν όλων των μοναχών του Αγίου όρους. Εδώ έφτασαν Αγιορείτες να αποκαλέσουν προδότη τον Μπουτάρη και να του πουν, «Τούρκε θα πεθάνεις»! Για φανταστείτε λοιπόν που έχουμε φτάσει και πόσο πιο δύσκολο είναι για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς η βάρβαρη καθημερινότητα που ζούμε! Τον Χριστόδουλο που μίλαγε για Έθνος τον έλεγαν φασίστα και τον έφαγαν με συνοπτικές διαδικασίες! Όσοι μιλάνε για πατρίδα – θρησκεία βρίσκονται στο στόχαστρο! Δεν πειράζει, ο θεός είναι μεγάλος! Και ταπεινά πιστεύω, ότι
περιμένει την ημέρα που θα υψώσουμε το ανάστημα μας. Ποτέ δεν θα ήθελε ο Θεός να μας βλέπει υπόδουλους στα μασονικά προτεκτοράτα και στους Βαρβάρους που πούλησαν την Πόλη στους Οθωμανούς! Και αν δεν μας σηκώνει ακόμη, είναι γιατί έχουμε ξευτιλιστεί πάρα πολύ σαν Λαός! Παιδεία μηδέν!

Και ως Έλληνας πατριώτης και χριστιανός ορθόδοξος θα δω και μια απάντηση στον κύριο Μαντά του ΚΚΕ! Κύριε Μαντά να σας θυμίσω ότι το κόμμα το οποίο εκπροσωπείτε και για το οποίο μάχεστε έχει κάνει δηλώσεις μετάνοιας! Ο Ζαχαριάδης ο ίδιος και όχι μόνον ονομάτισαν τον Άρη Βελουχιώτη ως δολοφόνο και προδότη! Το ίδιο το ΚΚΕ είχε αποκηρύξει τους τότε αγώνες και μετά από τόσα χρόνια, μόλις είδε ότι δυναμώνει το Εθνικιστικό μέτωπο στην Ελλάδα πήγε και αποκατέστησε την μνήμη του! Η ιστορία κύριε Μαντά γράφτηκε λάθος στην Ελλάδα και μιλάω για τα νεότερα χρόνια, την νεότερη Ιστορία! Του εμφυλίου και μετέπειτα! Οι ηττημένοι έγραψαν την ιστορία όπως τους βόλευε με σύμμαχο πάντα το ανθελληνικό παρακράτος! Τους αριστερούς – καπιταλιστές δημοσιογράφους! Ενώ την Ιστορία την γράφουν πάντα οι νικητές! Έφτασε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου, ο Ελληνικός Λαός να μάθει την αλήθεια, ότι και να κάνετε το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! Η αλήθεια θα λάμψει! Και δεν χρειάζεται κανένας εμφύλιος και μόνον η Ελληνική φωνή αρκεί, κύριε Μαντά!

Λ. Π.

Μετεξεταστέος ο καθηγητής Οικονομικών που τους… «πέρναγε όλους»

Συναγωνιστές,
Συνεχίστε όπως βαδίζετε και μην λοξοδρομήσετε ούτε μισή μοίρα από την πυξίδα του Έθνους. Είστε η μόνη ελπίδα μέσα στην διαθνιστική νεοταξική σούπα που μας έχουν βυθίσει οι εγκληματίες της "Πολυτεχνείο & Μεταπολίτευση ΑτΕ". Σας στηρίζουμε και είμαστε μαζί μας. Παρακαλώ πολύ τον υπεύθυνο Εθνικής Παιδείας του κινήματος να κάνει μία επερώτηση στον αρμόδιο υπουργό για τα αλβανικά σχολεία που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στον τόπο μας. Με ποιές διατάξεις/ νόμους κλπ; Υπάρχει αμοιβαιότητα με Ελληνικά σχολεία στην Βόρειο Ήπειρο; ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΟΧΗ. Πιο πολλά για το θέμα εδώ: ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!

Ένας συναγωνιστής

Ενόχλησε τους Σκοπιανούς η δράση της Χρυσής Αυγής

Πρεμούρα βρετανικών ΜΜΕ για Χρυσή Αυγή

Καλησπέρα συναγωνιστές. Παρατηρώ πως εδώ και καιρό,υπάρχει μια τεράστια πρεμούρα των βρετανικών ΜΜΕ (και των διαφόρων βρετανόδουλων) εναντίον της Χρυσής Αυγής εν είδη συντονισμένης επίθεσης και βέβαια με συνοδεία μπόλικης λάσπης. Εάν επρόκειτο φυσικά για ένα μεμονωμένο άρθρο κάποιου βρετανικού μέσου, τότε θα 'λεγα πως κάποιοι επίδοξοι "αντιφασίστες" καριέρας βάζουν ένα ακόμη λιθαράκι στο χτίσιμο της καριέρας τους. Όμως εδώ μιλάμε για γενικευμένη και συντονισμένη επίθεση απο τα βρετανικά ΜΜΕ, με "εκτεταμένα ρεπορτάζ,άρθρα" κλπ. Προφανώς κάτι άλλο συμβαίνει. Εκτός κι αν η ιαχή της Χρυσής Αυγής είναι τόσο ισχυρή προς έξω, όπου οι παντεσπανο-λυσσούντες "αντιφασίστες" μυρίστηκαν θησαυρό και τρέχουν ο ένας μετά τον άλλο να κουβαλήσουν υλικά για την καριέρα τους...

Ωστόσο, τα σημεία δείχνουν οργανωμένη και συντονισμένη επίθεση. Τι είναι όμως αυτό που οδήγησε τα ΜΜΕ της γηραιάς Αλβιώνας (και τους εγχώριους αναρχοκομμουνιστές και λοιπούς συνεργάτες τους) να ξεκινήσουν μια οργανωμένη και συντονισμένη επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής;

Κατ΄αρχήν απ' ότι φαίνεται η Μ. Βρετανία (παρά την κατάρρευσή της πάλαι ποτέ ισχύος της και τη μετατροπή της σε ουραγό των ΗΠΑ), δε μπορει΄να αποκοπεί απο την παλιά ιμπεριαλιστική της συνήθεια να ανακατεύεται στα εσωτερικά άλλων χωρών, προσπαθώντας να προκαλεί προβλήματα, ακόημ και στη λειτουργεία τους. Στόχος τους αυτή τη φορά στην Ελλάδα, είναι η Χρυσή Αυγή, η άνοδός της και η απήχησή της στην ελληνική κοινωνία.

Γιατί όμως να μην αρέσει στο βρετανικό κατεστημένο η Χρυσή Αυγή; 'Ίσως γιατί το βρετανικό κατεστημένο δεν έχει συνηθίσει να υπάρχουν στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης ισχυρά κόμματα και ισχυροί φορείς που ξέρουν να λένε "ΌΧΙ". Δεν έχουνε μάθει να υπάρχουνε στην Ελλάδα ισχυρά κόμματα και φορείς, που πιστεύουν στην Εθνική Ανεξαρτησία, που θέλουν να πάψει η χώρα να είναι υποτελής σε κάθε λογής ξένες δυνάμεις, που δε θέλουν την Ελλάδα υποχείριο των Διεθνών Τοκογλύφων, που θέλουν η Ελλάδ να είναι εθνικό κράτος και όχι πολυπολιτισμικό σουρωτήρι, που θέλουν η Ελλάδα να είναι αυτάρκης οικονομικά και όχι εξαρτώμενη απο κάθε λογής ξένα συμφέροντα, που πιστεύουν πως η Κύπρος είναι ολόκληρη Ελληνική και όχι μια πολλαπλών χρήσεων κουκκίδα στο χάρτη της Μεσογείου. Αυτά και άλλα πολλά φαίνεται να ενοχλούν τους Βρετανούς φίλους μας και γι' αυτό οι συντονισμένες συκοφαντικές επιθέσεις, τα στημένα "ρεπορτάζ" και τα χονδροειδή άρθρα στον τύπο και στα ΜΜΕ τους.

Παρατηρώ επίσης πως ο τρόπος με τον οποίο τα βρετανικά ΜΜΕ κάνουν τη συντονισμένη επίθεση στη Χρυσή Αυγή, θυμίζει κάτι απο τη συντονισμένη επίθεση που κάνουν στην κυβέρνηση της Συρίας και τον εθνικό κυβερνήτη της, Μπασάρ Άσσαντ. Και για να γίνω πιο συγκεκριμμένος, διευκρινίζω:

1) Παραποιούν διαρκώς την αλήθεια για πλείστες και διάφορες καταστάσεις, απέναντι στην πραγαμτικότητα
2) Επικαλούνται ψευδή γεγονότα που ουδέποτε συνέβησαν
3) Παίρνουν συνετεύξεις απο άτομα τα οποία σχετίζονται με την τρομοκρατία (που κατά τα άλλα "πολεμούν") προκειμένου να συκοφαντήσουν το στόχο τους.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το βρετανικό κατεστημένο δεν έχει και τόση συμπάθεια με τη σταθερότητα των χωρών που βρίσκονται μονίμως στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους, όταν σε αυτές επικρατούν δυνάμεις που δεν εφκράζουν τους δικούς τους σχεδιασμούς για αυτές. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, κανείς ξένος παράγοντας δε μπορεί, όσο και να το θέλει, ούτε να μας ανακόψει το δρόμμο, ούτε να δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα, γιατί θα βρει απέναντί του, τόσο τη Χρυσή Αυγή, όσο και τον ελληνικό λαό.

Ζήτω η Χρυσή Αυγή! Ζήτω η Νίκη!

Χρήστος, Λάρισα

Σταθερή στη θέση της η Χρυσή Αυγή: ΟΧΙ στο Μνημόνιο της υποταγής - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Πάγκαλος

Θέλει να μας θέσει εκτός νόμου ο Πάγκαλος!

Ο άνθρωπος που έλεγε ότι στα Ίμια ότι την σημαία την πήρε ο αέρας…

Ο άνθρωπος που διέταζε τον Σάββα Καλεντερίδη να παραδώσει στους Τούρκους τον Οτσαλάν…

Ο άνθρωπος που η κομματική του παράταξη συμμετείχε στα μεγαλύτερα οικονομικά σκάνδαλα της ιστορίας μας (χρηματιστήριο και υπόθεση Siemens).

Ο άνθρωπος που η παράταξη του μετέτρεψε την Ελλάδα μας σε αποικία Αράβων και Αφρικανών, επέτρεψε στους Τούρκους να χρησιμοποιούν το Αιγαίο μας σαν λίμνη τους και έθεσε την χώρα υπό Γερμανική οικονομική κατοχή.

Το να θέλει να μας θέσει εκτός νόμου ένας τέτοιος άνθρωπος είναι μεγάλη μας τιμή. Και όσο για το κόμμα του, που ελπίζει ότι με τον καιρό θα ανακάμψει, τους αφιερώνω το λαϊκό άσμα «δεν ζωντανεύουν οι νεκροί».

Φίλος από την Ξάνθη