Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017 - 01:07

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Συναγωνιστές μου γεια σας. Έχω την ατυχία, γιατί παλιά αυτό ήταν τιμή, να κατοικώ στο άθλιο όπως το κατάντησε η κυβέρνηση, η δημοτική αρχή και ολόκληρο το κλεπτοκρατικό τόξο, ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Το κέντρο της ανομίας, της ανεργίας και των λαθρομεταναστών. Όπου και να κοιτάξεις παντού παράνομοι μετανάστες. Πολύ σωστά στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης έθιξε το θέμα της παράνομης κατάληψης από πακιστανούς της πλατείας Κοτζιά παραμονές της Παναγίας. Την 14η Αυγούστου επιχείρησα μέσω της πλατείας Κουμουνδούρου να φτάσω στο σπίτι μου στο Θησείο. Πακιστανοί λαθρομετανάστες μου είπαν ότι απαγορεύεται να περάσω μέσα από την πλατειά, επειδή εκείνοι γιόρταζαν την ανεξαρτησία του Πακιστάν. Μου είπαν μάλιστα ότι αν επέμενα να περάσω δεν εγγυώνται για την σωματική μου ακεραιότητα. Οι αστυνομικοί που φύλαγαν τα γραφεία του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, απλά κοίταζαν. Φτάσαμε στο σημείο παράνομοι αλλοδαποί χωρίς άδεια και με την ανοχή του δήμου Αθηναίων να καταλαμβάνουν ολόκληρες πλατείες για τον οποιοδήποτε λόγο. Ο Καμίνης χρησιμοποιεί τον δήμο ως μέσο προβολής για την υποψηφιότητα του με το κλεφτοπασόκ. Ό,τι και να κάνει ο αποτυχημένος δήμαρχος και το κόμμα που χρεοκόπησε την Ελλάδα, θα βλέπει για πάρα πολλά χρόνια την πλάτη της Χρυσής Αυγής. Το μόνο Ελληνικό κόμμα που θα στείλει τους αλλοδαπούς να γιορτάζουν την όποια επέτειο τους στη χώρα τους!

Με Τιμή Γεωργία Π., Αθήνα

Σύριζα και Ανέλ καλύπτουν τα κενά στα νοσοκομεία με... ανειδίκευτο προσωπικό!

1,7 δισ. ευρώ το χρόνο για εισαγωγή κρέατος η Ελλάδα και φυσικά να είναι καλά οι εταίροι οι οποίοι κατόρθωσαν να καταστρέψουν την πρωτογενή παραγωγή.  Ό,τι χειρότερο για την Ελλάδα είναι η Ε.Ε.  και η ταφόπλακα της το ευρώ. Συνθήκες του Μάαστριχτ και ποσοστώσεις στην αγροτική παραγωγή υπέρ των χωρών του Βορρά και σε βάρος των χωρών του Νότου όπως η Ελλάδα. Για ποια ανάπτυξη μας μιλούν όταν με εγκληματικές υπογραφές κάνανε την χώρα να μην παράγει σχεδόν τίποτα και να γίνονται εισαγωγές ακόμη και ελαιολάδου και εσπεριδοειδών; Μόνο παραγωγή αέναου χρέους έχει η Ελλάδα. Μόνη λύση για να ξεφύγουμε από την θανάσιμη μέγγενη που μας έχουν στήσει οι εταίροι μας είναι η Χρυσή Αυγή, η οποία έχει και το σχέδιο και τη θέληση να αναστηθεί η πρωτογενής παραγωγή.

E.Χ.

Κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη: Ξεκινάνε οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων – 5.000 ακίνητα για… αρχή

Περίσσεψε η υποκρισία σε αυτή την χώρα. Αδιαμαρτύρητα δέχτηκαν κυβέρνηση και αντιπολίτευση, πλην Χρυσής Αυγής, καθώς βέβαια και διάφορες «ευαίσθητες» αντιρατσιστικές οργανώσεις, τη συγκέντρωση στη πλατεία Κοτζιά πακιστανών εφήβων, οι οποίοι ντυμένοι με στρατιωτικές στολές, ψεύτικα όπλα και τα εθνικά τους σύμβολα απήγγειλαν ποιήματα και πραγματοποίησαν ασκήσεις μάχης κουνώντας επιθετικά τα χέρια τους. Ενοχλήθηκαν όμως όταν Έλληνες γονείς θέλησαν να μάθουν στα παιδιά τους την ελληνική ιστορία η οποία δεν διδάσκεται πλέον στα ελληνόφωνα σχολεία, με υστερίες του τύπου «πλύση εγκεφάλου» και διάφορες άλλες κλισέ εκφράσεις μιας και δεν έχουν σοβαρά επιχειρήματα εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών. Πλήρης κατάληψη των Αθηνών από λαθρομετανάστες, οι οποίοι όχι μόνο δεν σέβονται την χώρα που τους φιλοξενεί αλλά αντίθετα έχουν επιθετικές συμπεριφορές κατά του γηγενούς πληθυσμού, έχοντας ακόμη δημιουργήσει και άτυπη θρησκευτική αστυνομία. Κινδυνεύουν πλέον οι Έλληνες να γίνουν μειοψηφία στην Πατρίδα μας από φανατισμένους αλλοεθνείς και εχθρικούς λαούς. Η σωτηρία είναι μόνο στα χέρια των Ελλήνων και έχει όνομα: Χρυσή Αυγή να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Β.Μ.

Spiegel: 60 τζιχαντιστές εισήλθαν τελευταία στην Γερμανία ως «προσφυγάκια»… στην Ελλάδα πόσοι έχουν εισέλθει άραγε;