Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012 - 01:30

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,  «βοήθεια», σώστε μας! Είστε η τελευταία μας ελπίδα για να μπορέσουμε να ελευθερώσουμε την Ελλαδίτσα μας απ' όλα τα ξενόφερτα εγκληματικά στοιχεία, που έχουν εισβάλει στη χώρα του πολιτισμού και του φωτός. Ζητάμε τη βοηθειά σας να καθαρίσουμε τα σάπια πολιτικά κόμματα και πολιτικούς αρχηγούς και όχι μόνο, που στερούν τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ από τους πολίτες αυτής της ένδοξης χώρας. Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία, με δήμευση της περιουσίας κινητής και ακίνητης όσων καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα. Γονάτισαν ένα έθνος οι αλήτες, οι προδότες! Ελπίζω η τιμωρίας τους να είναι αντίστοιχη όπως της οικογένειας Νικολάη Τσαουσέσκου.

Γιατί βγάζω τόσο μίσος; 27 προς 28 Μαΐου, Κυριακή προς Δευτέρα, η κόρη μου. ετών 25 και ενώ έμπαινε στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένουμε στα Κάτω Πατήσια Αττικής. δέχθηκε την άνανδρη επίθεση μελαψών κατά την μαρτυρία της, πιθανώς αφγανών ή πακιστανών λαθρομεταναστών. Γρονθοκοπώντας τη και μαχαιρώνοντας, ευτυχώς ελαφρά στο χέρι της, κατά την προσπάθειά της να ελευθερώσει τον ιμάντα της τσάντας της που αυτοί τραβούσαν βιαίως, γιατί την είχε περασμένη χιαστί στο σώμα της. Οι άνανδροι πέταξαν βάναυσα και με δύναμη το παιδί μου στη σκάλα της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα το παιδί μου να νοσηλευτεί 5 ημέρες στο νοσοκομείο με ρήξη μυών στη μέση της και με κολάρο, διότι κατά την πτώση χτύπησε και στον αυχένα - προκαλώντας ευτυχώς επιδιορθώσιμη βλάβη στα νεύρα.

Αυτή είναι η ιστορία μου και θάθελα να κοινοποιηθεί παντού, να μάθει ο κόσμος και να προσέχουν στις κάλπες. Ας μάθουν ότι, από την στιγμή που βγάλαμε τις νάρκες κατά προσωπικού από τα συνορά μας με τη συνθήκη Οττάβα,  ο αριθμός εισερχομένων λαθρομεταναστών είναι ανεξέλεγκτος. Τείνουμε σε λίγα χρόνια να είμαστε μειονότητα στη χώρα μας. Δεν πάει άλλο!

Την 6η Μαΐου είχαμε ψηφίσει δυο μέλη της οικογένειας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τώρα όμως σύσσωμοι και τα 5 μέλη της οικογένειας. Άλλωστε είναι οι μόνοι καθαροί ΕΛΛΗΝΕΣ σ' αυτόν τον τόπο. Εμπρός, ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, να πάρουμε την πατρίδα μας και τις τύχες μας  στα χέρια μας. ΕΜΠΡΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ!

Με μεγάλη μας τιμή

Εγώ, ο Αλέξης Ρ., και η οικογενειά μου

Δημοσκόπηση zougla.gr: Χρυσή Αυγή 9,4%!

Το παρακάτω μου το έστειλε ο λογιστής μου και σας το κοινοποιώ: Ας υποθέσουμε πως κάποιος άστεγος θέλει να κάνει φορολογική δήλωση για το οικονομικό έτος 2012 (μηδενική εννοείται). Για να δούμε τι θα πάθει… Έχουμε και λέμε:

Εισόδημα: 0€
Τεκμήριο διαβίωσης: 3.000€
Απαιτούμενες αποδείξεις: 750€ (τις οποίες δεν έχει, αφού οι κάδοι σκουπιδιών από όπου τρώει δεν εκδίδουν αποδείξεις)
Έλλειμμα αποδείξεων: 750€
Πέναλτυ για το έλλειμμα αυτό: 750€ Χ 10% = 75€
Προκαταβολή φόρου για το 2013: 75€ Χ 55% = 41,25€
ΣΥΝΟΛΟ ΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2012: 75€ + 41,25€ = 116,25€

Κι όμως το είδαμε και αυτό!

Άστεγος ή μακροχρόνια άνεργος λοιπόν, χωρίς ίχνος περιουσιακού στοιχείου στην κατοχή του, θα κληθεί να πληρώσει 116,25€, αν τολμήσει να υποβάλει ΜΗΔΕΝΙΚΗ φορολογική δήλωση και δεν έχει συλλεξει αποδείξεις δαπανών!!!

Αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας πλησιάζουν, αν δεν ξεπερνάνε, τα όρια της παράνοιας και της απανθρωπιάς.

Θοδωρής Μ.

Η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα

Όσοι είμαστε ευαισθητοποιημένοι, με τον εθνικό κίνδυνο της υπογονιμότητας, άρα υπογεννητικότητας, τονίζουμε ως κύρια αιτία, τα σχέδια φτώχειας και εξαθλίωσης που μας επιβάλλουν. Όμως να το σκεφτούμε περαιτέρω, η οικονομία δεν είναι η αποκλειστική αιτία, του φαινομένου. Υπάρχουν κατηγορίες εργαζομένων, όπως στα Σώματα Ασφαλείας και στην εκπαίδευση, που καθιστούν αδύνατη τη σύναψη φιλικών σχέσεων, πόσο μάλλον γάμων. Και εξηγώ: Όταν τον Αξιωματικό τον στέλνεις συνεχώς μεταθέσεις πώς θα γνωρίσει σύντροφο, ώστε να δημιουργήσει οικογένεια; Και αν παντρευτεί και εκείνος είναι στη Λήμνο και η γυναίκα του με τα παιδιά του στην Κοζάνη, είναι αυτό ΕΛΛΗΝΙΚΗ οικογένεια; Στην εκπαίδευση: Όταν στελεχώνεις με αναπληρωτές, οι οποίοι αλλάζουν τοποθεσία, σχεδόν κάθε χρόνο, πώς θα γνωρίσουν τον/τη σύζυγο; Πώς θα κάνουν οικογένεια;

Αναλόγως λοιπόν των αναγκών, να οριστεί Στρατιωτικοί και όσοι εργάζονται στην εκπαίδευση ή να μένουν στον τόπο τους, ή πλησίον αυτού. Και πιο αποτελεσματικοί θα είναι στον τόπο τους και διευκολύνονται οι οικογένειές τους. Έναν που κατάγεται από Κοζάνη, στείλε τον Καστοριά, Φλώρινα, Ιωάννινα, στα σύνορα με την αλβανία, αλλά όχι όπως έστειλαν τον πατέρα μου στη Μυτιλήνη, όταν μάλιστα θα έμπαινα στην τρίτη γυμνασίου, αναγκάζοντάς τον σε παραίτηση! Χώρια το ψυχολογικό για τα παιδιά!

Αχ! Αν υπήρχε κράτος. ΑΧ!

Μάνος Μ.

Προεκλογικές εκδηλώσεις σε Μέγαρα και Ασπρόπυργο

Παρακαλώ, σε περίπτωση που δεν έχετε δει το παρακάτω βίντεο, όπου η φιλόλογος Άννα Τζιροπούλου εξηγεί την λανθασμένη χρήση του Ξενίου Διός και της φιλοξενίας από τους «αντιρατσιστές», να το παρακολουθήσετε. Ενισχύει και άλλο τον λόγο σας, όσον αφορά το «αντεπιχείρημα» των κάθε λογής προδοτών που λένε ψευδώς ότι οι Έλληνες στην αρχαιότητα φιλοξενούσαν τους αλλοδαπούς.  Και θα μας πει ύστερα η (κυρία;) Κοντούλη για τον Ξένιο Δία;

ΥΓ. Χίλια μπράβο στον Ηλία Κασιδιάρη και σε όλους τους συναγωνιστές. Εμπρός να ελευθερώσουμε τον τόπο!!

Γρηγόρης

Οι συκοφάντες παίρνουν τις απαντήσεις τους (Βίντεο)

Είμαστε απόγονοι του Ξένιου Δία, κατά την ανακοίνωση των Οικολόγων-Πράσινων, αλλά Δίας κορόιδο δεν υπήρχε. Καταρχάς, ο Ξένιος Δίας, η ηθική αρχή, δηλαδή, της φιλοξενίας, δεν αναφερόταν σε ανθρώπους που παραβίαζαν τα σύνορα μιας πόλης – κράτους και τους νόμους της, ούτε, φυσικά, σε ανθρώπους που έκαναν κακό στους ντόπιους. Άλλωστε είναι γνωστές οι περιπτώσεις όπου οι αρχαίοι Έλληνες τιμώρησαν αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν τη φιλοξενία τους. Γιατί η φιλοξενία έχει κανόνες και για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να σέβονται αυτόν που τους φιλοξενεί και όχι να τον εκμεταλλεύονται, προξενώντας του κακό. Το κατά πόσο οι Έλληνες είναι φιλόξενοι μπορούν να το καταθέσουν γενιές και γενιές ξένων που επισκέφτηκαν την Ελλάδα και επέλεξαν την Ελλάδα από την πατρίδα τους, για να μείνουν. Οπότε η επίκληση του Ξένιου Δία από τους σύγχρονους δημαγωγούς των καναλιών και των εφημερίδων, για να τονιστεί – υποτίθεται – ο ρατσισμός των Ελλήνων που τολμούν να μη γυμνώνουν το λαιμό τους στα μαχαίρια των λαθρομεταναστών, είναι φαιδρότητα που εξαγριώνει.

Όπως φαιδρή και εξωφρενική είναι η στάση όχι μόνο των κομμάτων που μέχρι τώρα είχαν την εξουσία, αλλά κυρίως των κομμάτων της Αριστεράς που, αρπάζοντας την ευκαιρία επιθέσεων σε μετανάστες, κάνουν δηλώσεις ”αντιρατσισμού” και ”ανθρωπισμού” που, ταυτόχρονα, αποσκοπούν στο να μειώσουν τα ποσοστά του αντίπαλου δέους, της Χρυσής Αυγής, μιας και η πολιτική όλων των άλλων κομμάτων στο θέμα της μετανάστευσης είναι ίδια. Μετά, λοιπόν, από τις εκλογές της 6ης Μαΐου, όπου το ποσοστό της Χρυσής Αυγής σημείωσε πρωτοφανή αύξηση, συχνά–πυκνά κάποιος μετανάστης πέφτει θύμα ”ρατσιστικής” επίθεσης, εν μέσω προεκλογικής περιόδου. Πέρα από το οφθαλμοφανές ανόητο του να κάνει κανείς τέτοιες επιθέσεις κατά την προεκλογική εκστρατεία, οπότε και ξέρει ότι όλοι θα τις εκμεταλλευτούν εναντίον του – τόσο οφθαλμοφανές που κάνει ύποπτη τη συγκυρία εμφάνισης των επιθέσεων, ή την εκμετάλλευσή τους με ορισμένο τρόπο -, οι μόνοι αυτόπτες μάρτυρες που καταθέτουν εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι είτε ένας – δυο πάλι μετανάστες, είτε συνδικαλιστές που ανήκουν στον πολιτικό χώρο των κομμάτων που είναι ”εχθροί” της Χρυσής Αυγής.

Οπότε ο πραγματικά αντικειμενικός πολίτης δυσκολεύεται να πιστέψει την αλήθεια αυτών των καταγγελιών, μιας και όλη του η εμπειρία από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και γενικότερα της Αριστεράς είναι η εμφάνισή τους σε γειτονιές της Αθήνας όπου οι κάτοικοι διαμαρτύρονταν για την γκετοποίησή τους. Η εμφάνιση αυτών των ανθρώπων σε στιγμές κρίσιμες για τους Έλληνες πολίτες είχε να κάνει με τη μαρτυρία τους ως κατοίκων της γειτονιάς που δεν είχαν πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες – μόνο που μετά από λίγο οι ίδιοι άνθρωποι εμφανίζονταν ως κάτοικοι κάποιας άλλης γειτονιάς της Αθήνας με προβλήματα εξαιτίας της λαθρομετανάστευσης… Από την άλλη πλευρά, πολλές φορές πληροφορήθηκε ο Έλληνας πολίτης και, μάλιστα, από τα ίδια ΜΜΕ ότι οι γειτονιές της Αθήνας γίνονται θέατρο συμπλοκών ανάμεσα σε λαθρομετανάστες – μόλις πριν λίγες μέρες λαθρομετανάστες ποικίλων εθνικοτήτων και φυλών συγκρούστηκαν με κάθε λογής όπλου μπροστά σε δημόσιο κτίριο.

Όμως, πέρα από αυτό το πραγματικά αποκαλυπτικό της ποιότητας του αντιρατσισμού και του ανθρωπισμού τόσο των κομμάτων της Αριστεράς όσο και των εκπροσώπων του καθεστώτος στα ΜΜΕ, είναι αυτή καθαυτή η στάση τους στα θέματα της κοινωνικής βίας. Δε θα χρειαζόταν κάτι παραπάνω απ’ το να δει κανείς το χρόνο και τη θέση που αφιέρωσαν τα δελτία ειδήσεων στην επίθεση κατά του μετανάστη και στη δολοφονία του Έλληνα στην Πάτρα, ή στην επίθεση κατά των δύο Ελλήνων στην είσοδο του σπιτιού τους. Για παράδειγμα, στο δελτίο ειδήσεων του ΑΛΦΑ αφιερώθηκε για την επίθεση κατά του μετανάστη πέραν του ρεπορτάζ και ζωντανή σύνδεση με τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, κ. Παππά, όπου, φυσικά, ο υποψήφιος ανακρίθηκε κανονικά απ’ τον κ. Μάνεση που πολλές φορές διέκοψε τον καλεσμένο του και τον κοίταζε με το καθόλου δημοσιογραφικό ειρωνικό τρόπο που έλεγε στον τηλεθεατή ότι “ο καλεσμένος λέει βλακείες”. Αντίθετα, για την επίθεση κατά των δύο Ελλήνων αφιερώθηκε ένα ρεπορτάζ για την εγκληματικότητα, όπως άλλωστε γίνεται και για τις δεκάδες καθημερινές επιθέσεις που δέχονται Έλληνες από αλλοδαπούς (αν δεν αποσιωπούνται εντελώς).

Γιατί ποτέ δεν κλήθηκε ένας εκπρόσωπος των κοινοτήτων των μεταναστών στην Ελλάδα να απολογηθεί για τις δολοφονίες ανήμπορων ηλικιωμένων από συμπατριώτες τους, ή γιατί αποσιωπούνται οι δολοφονίες και οι βιασμοί μεταναστών από συμπατριώτες τους; Μα τότε πώς τα κόμματα της Αριστεράς θα απέδιδαν την όποια βία κατά των μεταναστών στους ”ρατσιστές Έλληνες”; Γιατί προφανώς για τα κόμματα της Αριστεράς ο ανθρωπισμός και ο αντιρατσισμός αφορά μόνο μια κατηγορία ανθρώπων και, μάλιστα, όταν αυτή η κατηγορία μπορεί να εξυπηρετήσει τους σκοπούς τους. Δεν ακούσαμε ποτέ την Αριστερά να εκδίδει ανακοινώσεις για τους μετανάστες που δολοφονούνται από συμπατριώτες τους, ή από τους δουλέμπορους που τους φέρνουν. Ούτε, φυσικά, καταδέχθηκαν τα κόμματα της Αριστεράς να βγάλουν μια ανακοίνωση, έστω και για τα μάτια, για να καταδικάσουν τη βάρβαρη δολοφονία τόσο του Θανάση Λαζανά στην Πάτρα, όσο και τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη στην Αθήνα από μετανάστες, ή τις καθημερινές σχεδόν δολοφονίες Ελλήνων μέσα στα σπίτια τους για λίγα ευρώ.

Το μόνο που βρήκε να πει η Αριστερά ήταν πως η Χρυσή Αυγή προσπαθήσει να δημιουργήσει ”νέα Πάτρα” στην Αθήνα. Είναι να απορεί κανείς με αυτούς τους ανθρώπους που εμφανίζονται στον ελληνικό λαό σαν σωτήρες. Πού ζουν αυτοί οι άνθρωποι; Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μη γίνουν τα γεγονότα της Πάτρας εναντίον των μεταναστών στην Αθήνα, αλλά δεν τους ενδιαφέρει που καθημερινά Έλληνες πολίτες δολοφονούνται άγρια στην ίδια τους τη χώρα από τους με το έτσι θέλω ”φιλοξενούμενους”. Άλλωστε, αν ποτέ ασχοληθεί κανείς και αφιερώσει χρόνο στις δολοφονίες Ελλήνων από αλλοδαπούς, είναι όταν οι γείτονές του, αλλά και όσοι έχουν αγανακτήσει με το φόβο που τους επιβάλλεται, αρχίσουν να διαμαρτύρονται, οπότε εμφανίζονται κάποιοι κουκουλοφόροι – κρανοφόροι αγνώστου ταυτότητος και ιδεολογίας και προσπαθούν να αλλοιώσουν το νόημα των κινητοποιήσεων, όπως συνέβαινε και στις συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια εναντίον του Μνημονίου: μόνο που τώρα οι αναρχικοί μεταλλάσσονται σε χρυσαυγίτες.

Οι απόγονοι του Ξένιου Δία γνωρίζουν πως “ανθρωπισμός” και “αντιρατσισμός” με φυλετικές διακρίσεις δεν υπάρχουν: ή είσαι ανθρωπιστής και αντιρατσιστής με όλους τους ανθρώπους, ακόμη και τους Έλληνες, ή είσαι ένας βδελυρός υποκριτής που χρησιμοποιεί μεγάλες λέξεις που δεν τις πιστεύει, για να αποσπάσει ψήφους. Όταν πρωτοήρθαν οι λαθρομετανάστε&sigmaf