Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017 - 01:15

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Έρχεται ο Ερντογάν μαζί με τους τουρκαλάδες μπράβους του σε λίγες μέρες και το κέντρο της Αθήνας θα είναι απροσπέλαστο για μια ακόμα φορά. Απροσπέλαστο γιατί φοβούνται την οργή του κόσμου ο οποίος θεωρεί τους τούρκους ανεπιθύμητους. Ανεπιθύμητους γιατί ακόμα η Κύπρος είναι υπό κατοχή, γιατί είναι προκλητικοί στο Αιγαίο και στην Θράκη, γιατί έχουν ένα καθεστώς που δεν σέβεται τίποτα και κανέναν. Οι τούρκοι αφού έχουν φάει πόρτα από όλη την ΕΕ και την Αμερική θα έρθουν στους "χαμένους" πολιτικάντηδες μας να πουλήσουν μούρη και εντυπώσεις.  Οι δεξιοί ψοφοπατριώτες της ΝΔ χειροκροτούν "γιατί πρέπει να υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας" με τους σφαγείς του Ελληνισμού. Έσσεται ήμαρ...

Νικόλαος, απόστρατος αξ/κός ΕΣ

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ: Τούρκοι κομάντος και ελεύθεροι σκοπευτές θα αναλάβουν την ασφάλεια του σουλτάνου στην Αθήνα!

Μόλις γύρισα από τα γραφεία του ΟΑΕΔ στην Πανεπιστημίου. Κύριοι οι κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πάνω από τους μισούς στην αναμονή ήταν παράνομοι αλλοδαποί! Οι υπάλληλοι αδιάφοροι και αργοί σαν χελώνες (ίσως λογικό αν σκεφτούμε την βρωμιά και τις συνθήκες εργασίας τους) και μια φύλακας (ο θεός να την κάνει φύλακα) που έδινε προτεραιότητα στους λαθροαλλοδαπούς γιατί είναι και πονηρούληδες και είχαν φέρει ανήλικα παιδιά μαζί τους για να το παίζουν "κακόμοιροι". Οι λιγοστοί Έλληνες που βρίσκονταν στον χώρο φοβερά εκνευρισμένοι υπομονετικά περίμεναν. Έχει αρχίσει και μας κουράζει αυτή η "αναμονή, έχει έρθει να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. Χρυσή Αυγή!

Νικολέτα Ζ.

Ιδού οι ρατσιστικές επιθέσεις: Αλβανός μαχαίρωσε δύο Έλληνες στο Ηράκλειο Κρήτης και εξαφανίστηκε

Ανακατέλαβαν οι παρακρατικοί του σύριζα και των λοιπών "δημοκρατικών" δυνάμεων κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη στην περιοχή των Εξαρχείων και την είχε εκκενώσει η αστυνομία πριν λίγες μέρες. Οι κάτοικοι της περιοχής ζούμε σε καθεστώς κατοχής. Είδα βίντεο στο διαδίκτυο από πόλεις που είχε καταλάβει το ISIS και ζούμε σχεδόν την ίδια κατάσταση. Ναρκωτικά, τρομοκρατία και επιθέσεις καθημερινά ακόμα και μέσα στα σπίτια μας! Όποιος τολμήσει να μιλήσει δεν μπορεί να πάει μέχρι το περίπτερο να πάρει τσιγάρα! Το αστείο της όλης υπόθεσης είναι ότι το αστυνομικό τμήμα είναι τριακόσια μέτρα μακριά και δεν βλέπουμε ούτε έναν αστυνομικό να περιπολεί και να επιβάλλει την τάξη. Η αστυνομία πλέον υπάρχει μόνο για να κάνουν τις υπηρέτριες στους πολιτικάντηδες και τους φραγκάτους των προαστίων και να φυλάνε καμμιά πρεσβεία. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.

Δ.Κ.

ΦΡΙΚΗ: Νέοι ομαδικοί τάφοι με θύματα τζιχαντιστών αποκαλύφθηκαν σε περιοχές των Γιατζίντι στο Ιράκ