Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012 - 01:36

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια παιδιά για το βιντεάκι στα Δερβενάκια, που δεν είδα να προβλήθηκε πουθενά. Ιδιαίτερα συγκινητικό, μιας και κατάγομαι απο Μυκήνες.

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

Γιώργος Χ., Ανθστής Πολεμικού Ναυτικού

Ανήγγειλαν μειώσεις στις κομματικές χρηματοδοτήσεις έπειτα από τις συνεχείς πιέσεις της Χρυσής Αυγής

Αξίοτιμε Κύριε Μιχαλολιάκο,

Σας παρακολουθώ χρόνια. Επιτρέψτε μου να συγχαρώ εσάς προσωπικά και το κόμμα σας για τον αγώνα που κάνετε για να μείνει όρθια η Πατρίδα.

Με την ευκαιρία της παρουσίας σας στη Βουλή θέλω να σας καλέσω να κάνετε τα πάντα για να τονώσετε το πληγωμένο ηθικό του Ελληνα και να αποτελέσετε τον κυματοθραύστη στις επιθέσεις των απάτριδων που με λύσσα επιτίθενται στην Ελλάδα. Οι στιγμές είναι ιστορικές για εσάς, το γνωρίζετε άλλωστε. Κάντε τους να καταλάβουν οτι οι Ελληνες δεν προσκυνάμε, δεν υποτασσόμαστε, δεν λυγίζουμε. Η Μάνα Ελλάς σας καλεί.

Μετά τιμής

Σπύρος Δ.

Ρεπορτάζ Alpha για το επεισόδιο Πνευματικού - Μπούκουρα

Η Χρυσή Αυγή είναι πλέον η μοναδική ελπίδα του Έθνους. Συνεχώς κερδίζει νέους υποστηρικτές, ανθρώπους κάθε ηλικίας, αλλά κυρίως νέους και αυτό είναι το βασικό. Ο κόσμος δειλά-δειλά το λέει δεν φοβάται πια. Κρατήστε ψηλά την Ελληνική σημαία, κρατήστε ψήλα το Δικέφαλο Αετό, μόνο αυτά μας έμειναν. Προσεύχομαι να μη με απογοητεύσετε, διότι τότε δεν θα υπάρχει τίποτε πια...

Προσεύχομαι να μην απογοητεύσετε τον Ελληνικό λαό που σας πίστεψε και ελπίζει σε εσάς.

Με τιμή,

Ένας ψηφοφόρος σας

Δίνουν το όνομα Μακεδονία!

Θα ήθελα να αναφερθώ στο ζήτημα της Βούλας Παπαχρήστου. Επειδή παρακολουθώ παρόμοια περιστατικά σε άλλες χώρες για πολλά χρόνια, θα ήθελα να πω κάτι στους νέους που εμπλέκονται σε τέτοια γεγονότα. Θα ήθελα να τους πω ότι ο εχθρός που αντιμετωπίζουν δεν πιστεύει στην ελευθερία του λόγου, είναι κακοήθης και δεν δέχεται άλλες απόψεις εκτός απ'τις δικές του.

Η κ.Παπαχρήστου, έκανε ένα λάθος. Δεν έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη. Πρώτον, γιατί είπε την αλήθεια έστω και σαν ανέκδοτο, καθώς η Ελλάδα όντως έχει γεμίσει με Αφρικανούς λαθρομετανάστες και ο ιός του Δ.Νείλου, προέρχεται από την Αφρική. Δεύτερον, γιατί ποτέ δεν πρέπει να ζητάς συγγνώμη απ'τους Φιλελευθερο-Μαρξιστές επειδή δεν θα σε συγχωρήσουν ποτέ. Η κ.Παπαχρήστου, ίσως νόμιζε ότι λέγοντας συγγνώμη θα γλίτωνε από αυτούς τους τύπους. Αλλά απεδείχθηκε για ακόμη μια φορά, ότι αυτό δεν ισχύει.

Σε αυτό το κόσμο υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Τις περασμένες μέρες στο Ισραήλ, μεγάλος Ισραηλινός πολιτικός ανέφερε ότι οι Σουδανοί λαθρομετανάστες, είναι ένα καρκίνωμα και η Ισραηλινή αστυνομία πηγαίνει πόρτα-πόρτα, τους μαζεύει και τους απελαύνει. Φυσικά, η ισραηλινή ομάδα δεν θα αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό το γεγονός, δεν πρόκειται να το ακούσουμε από τους παπαγάλους της Ελληνικής τηλεόρασης, αλλά όποιος θέλει μπορεί να αναζητήσει το τι συμβαίνει στο Ισραήλ μέσα στο διαδίκτυο.

Γι' αυτό, ποτέ μη ζητάτε συγγνώμη για τα πιστεύω σας.

Με εκτίμηση,

Μιχάλης Μ.

30 Ιουλίου: Μνήμη Ίωνος Δραγούμη

Αγαπητοί φίλοι - συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής καλημέρα.

Είμαι ένας απλός πολίτης, ένας απλός άνθρωπος. Τώρα και εδώ και τέσσερα χρόνια απόστρατος Αξκος. Ο Πατέρας μου και ο Θείος μου (Ο Θεός ας τους αναπαύει εν ειρήνη) στα νοιάτα τους υπήρξαν μέλη της νεολαίας του Μεταξά. Έτσι μεγάλωσα και ανδρώθηκα με τα Εθνικά μας Ιδεώδη. Όταν όμως ενηληκιώθηκα και μετά, παρασυρόμενος απο τα πράγματα της εποχής εκείνης, αποφάσισα ότι έπρεπε να ακολουθήσω στην ζωή μου μια διαφορετική στάση και έτσι έγινε. Αριστερά φυσικά δεν ήταν ποτέ δυνατόν να πάω, έτσι από τότε που θυμάμαι τον εαυτόν μου να ψηφίζει και να ασχολείται με τα κοινά ήμουν μέχρι πρότινος Νεοδημοκράτης και μάλιστα φανατικός. Πάρα πολλές φορές μέσα στα παιχνίδια που έπαιζαν και οι μεν και οι δε των εναλασσόμενων κυβερνήσεων απο το 1974 και μετά χωρίς εμεις οι απλοί άνθρωποι να μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό, λοιδωρήθηκα και κυνηγήθηκα (πράξεις που μου έκλειναν τα μάτια για να μην μπορώ να δω την αλήθεια ότι αυτοί και οι δύο πάντα ήσαν συνοδοιπόροι) κάνοντάς με να πιστεύω ότι μονο η δεξιά μπορεί να σώζει κάθε φορά την Ελλάδα.

Ήρθαν όμως τα γεγονότα των τριών τελευταίων ετών με την Τρόϊκα και τους λοιπούς εθνικούς υποτίθεται ήρωες της πατρίδας μας (οι οποίοι νομίζουν ακόμη και σήμερα ότι οι Έλληνες εξακολουθόυμε να τρώμε κουτόχορτο), για να καταλάβω ότι προδώθηκα, και έφεραν τα πάνω - κάτω στην ζωή μου. Τα πάντα άλλαξαν, η οικονομική μου κατάσταση, η πίστη μου και προπαντός η ψυχολογία μου. Ευτυχώς όμως γιατί κατάφερα να ανοίξω τα μάτια μου και να δω την πραγματική αλλήθεια. Ποτέ δεν είναι αργά. Έτσι είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που αισθάνθηκα πραγματικά Άνθρωπος άξιος για κάτι καλό. Είμαι πολύ περήφανος που συνέβαλα και εγώ έστω με αυτό το λίγο που μπορούσα να αναδειχθεί η Χρυσή αυγή σε κοινοβουλευτική δύναμη.

 Έτσι ύστερα από αυτό για ένα πράγμα είμαι πλέον βέβαιος. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ. Για τον λόγο αυτό ΟΦΕΙΛΩ να ζητήσω ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ για όλα τα λάθη που έκανα στο παρεθόν. Πιστεύω ακράδαντα ότι είστε οι μόνοι που μπορείτε να σώσετε την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό, γιατί είστε απλοί άνθρωποι βγαλμένοι από τα σπλάχνα των απλών Ελλήνων και δεν ξεχνάτε ποτέ την καταγωγή σας (τι κρίμα για μένα να μην το έχω καταλάβει νωρίτερα), το έχετε αποδείξει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια με τις πράξεις σας άσχετα αν εγώ δεν το είχα καταλάβει.  Σας αξίζει ένα πολύ μα πάρα πολύ μεγάλο ΕΥΓΕ.

 Με πραγματικά αληθινούς χαιρετισμούς έστω και αργά,

 Ένας νέος Συναγωνιτής - Χρυσαυγίτης.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δωρεάν διανομή τροφίμων στο Σύνταγμα

Ο κλάδος των εκπαιδευτικών ως άτομα και ως συνδικαλιστικό κίνημα, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα (δεν λέμε Ελλήνων εκπαιδευτικών, γιατί δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία τους , μόνο αυτό δεν είναι...) ήταν ανέκαθεν το μακρύ χέρι του Πα.Σο.Κ. στον "αγώνα" του για την εξάλειψη του ελληνικού χαρακτήρα του εκπαιδευτικού συστήματος! Από τη δεκαετία του '80 και με εντονότατους ρυθμούς στα μέσα της δεκαετίας του '90 όλοι αυτοί χέρι-χέρι, αφού:

α) ξεγύμνωσαν από κάθετί Εθνικό κι Ελληνικό την παρεχόμενη Παιδεία,

β) δημιούργησαν μια γενιά πολιτών-τεράτων, προοδευτικών της πλάκας, βολεψάκηδων, αυθαδέστατων πλην όμως θρασύδειλων μισελλήνων οι οποίοι είναι ο βασικός κορμός του σημερινού γονεϊκού πληθυσμού,

γ) έφαγαν το καταπέτασμα από κάθε είδους κοινοτικό πακέτο (ΜΟΠ, Πακέτα Ντελόρ, Πακέτα Στήριξης κ.λπ. κ.λπ... για απαλλοτριώσεις και χτίσιμο πανάκριβων (μόνο τιμολογιακά) σχολικών μονάδων, με σκοπό το βόλεμα τοπικών παραγόντων, εργολάβων, κομματόσκυλων που επιθυμούσαν διευθυντικές θέσεις,

δ) έφαγαν το καταπέτασμα από κονδύλια για το περίφημο "ολοήμερο" σχολείο, εξαντλώντας τα σε προσλήψεις χιλιάδων εκπαιδευτικών ολοήμερου σχολείου τους οποίους αργότερα ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ και ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ (ΣΤΟ ΦΕΚ) τους "μετέφεραν" στο...κανονικό σχολείο, αυξάνοντας τους υπεράριθμους πια σήμερα εκπ/κούς,

ε) έφαγαν το καταπέτασμα από κονδύλια "επιμόρφωσης", "εξομοίωσης" πτυχίων "μετεκπαιδεύσεων" για την αναγκαιότητα των οποίων διακονούσαν συστηματικά οι αλητήριοι συνδικαλιστές και η κυβέρνηση "αφουγκραζόταν" τον προβληματισμό του εκπαιδευτικού κόσμου....και καλά και τα τρώγανε μετά αυτοί καλά και εμείς...χειρότερα,

στ) έφαγαν τον άμπαγκο από την ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ & ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ που δημιουργήθηκε σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

ζ) φόρτωσαν τα σχολεία με απαράδεκτα μεγάλο αριθμό αναπληρωτών κι αργότερα ωρομισθίων εκπ/κών, όχι γιατί υπήρχαν τόσες πραγματικές ανάγκες, αλλά για να βολευόνται ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ οι κομματικοί κοπροσκυλαίοι σε θέσεις απόσπασης από δημοτικές βιβλιοθήκες, δημόσιους οργανισμούς-χρυσορυχεία , "πανεπιστήμια", διπλωματικές αποστολές εξωτερικού…μέχρι υπουργικά γραφεία!

Kαι αφού τα έκαναν ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ, τώρα που ζόρισαν τα πράγματα με την κρίση και το 100ετές μνημόνιο το οποίο κάνει ειδική μνεία στην συrρίκνωση εκπ/κού προσωπικού και σχολικών μονάδων κατά τα 2/3 της παρούσας, ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ δρώντας με μεθόδους συμμορίας ή Μαφίας , επιχειρούν μια καθαρά ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΗΤΟ-ΧΑΣΑΠΟ-ΚΟΜΜΑΤΟ-ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ μαζεύονται και καλά στις θέσεις τους κι ετοιμάζονται να "αξιολογήσουν" κάθε πατριώτη, αξιοπρεπή κι Έλληνα εκπαιδευτικό ως "ανεπαρκή", όχι απλά για να τον ξεπετάξουν στα σκουπίδια αλλά και για να εξασφαλιστεί το ότι αυτός δεν θα μπορέσει να ξαναδουλέψει στην εκπαίδευση (δημόσια ή ιδιωτική) αφού θα είναι πιστοποιημένα…ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ! Θα πεταχτούν ανελέητα στο δρόμο, είτε με ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ, είτε με έμμεσο ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ σε απόλυση (μέσα από υποχρεωτικές μετακινήσεις – μεταθέσεις εντός κι εκτός νομών) ΜΟΝΙΜΟΙ και ΜΑΧΙΜΟΙ εκπ/κοί με οικογένειες με μικρά παιδιά και με υπηρεσία από 0-20 χρόνια περιπίπτοντας στη συνταγματική πρόβλεψη (βλ.Πάγκαλος) μην έχοντας οργανικές θέσεις αφού πολλοί από αυτούς είχαν την τύχη να κρατάνε ζεστή τη θέση κάποιου εργατο-σωματέμπορου ή "στελέχους" που ήταν αποσπασμένο σε θέση "ευθύνης" ή σε άλλο "χρυσορυχείο" του δημοσίου.

Όσα σχολεία προβλέπεται ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όσο και να χτυπιούνται οι τοπικές κοινωνίες, όσα σχολικά κτίρια έχει προγραμματιστεί να "αξιοποιηθούν" με την παραχώρησή τους σε ΙΔΙΩΤΕΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ να ιδρύσουν τοπικές-δημοτικές-καλλικρατικές ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ θα "αξιοποιηθούν"!

ΘΛΙΒΟΜΑΙ για την κακιά μοίρα που θα έχουν τα παιδιά των λιγοστών ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που τους έλαχε να ζήσουν το "Κρυφό Σχολειό" στον 21ο αιώνα...Αυτά δεν θα χαθούν! ΑΔΙΑΦΟΡΩ για την τύχη του βλαστού του κάθε μορφής νεοέλληνα. ΘΛΙΒΟΜΑΙ για την κακιά μοίρα των πραγματικά λιγοστών φουκαράδων τίμιων και ελληνόψυχων εκπαιδευτικών που τήρησαν τον όρκο του πτυχίου και του διορισμού τους. Αυτοί δεν θα χαθούν!

ΚαΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩ και ΧΑΙΡΟΜΑΙ για όλους τους υπόλοιπους ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ που από τη θέση του Έλληνα Εκπ/κού βυσοδόμησαν στο σώμα της Ελλάδας. Μιλώ όχι μόνο για τα καθάρματα που θα φύγουν με τη συνταξούλα ακέραιη και το εφάπαξ καψαλισμένο μόνο στις "άκρες", αλλά και για τα άλλα καθάρματα-συναδέλφους - συντρόφους τους που μοιραία θα κριθούν υπεράριθμοι στο τραίνο της "δια βίου μάθησης" και θα ξεπεταχτούν με συνοπτικές διαδικασίες προκειμένου να παραμείνουν οι "βαθιά' μυημένοι στο βιασμό ενός Έθνους και μιας Πατρίδας. Ακόμα δεν έχουν δει ΤΙΠΟΤΑ. Σύντομα θα αναρρωτηθεί όλος ο εκπ/κός κόσμος που θα τη "γλυτώσει", αν τελικά ήταν τυχεροί αυτοί , ή εκείνοι που πετάχτηκαν στα σκουπίδια.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Ένας εκπαιδευτικός