Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012 - 01:35

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Καλησπέρα σε όλους τους μαχητές του Έθνους μας.

Δεν είναι απλά του στυλ μου να γράφω στο διαδίκτυο, αλλά ένιωσα την ανάγκη να το κάνω όντας εξοργισμένος με την πρόσφατη εκπομπή ''Ζούγκλα'' του ''έγκριτου'' δημοσιογράφου της.

Καταρχάς, θεώρησα γελοία και υποκριτική τη δικαιολογία ότι «δεν καλώ στο studio τον κύριο Κασιδιάρη αν δε ζητήσει συγνώμη». Αλλά είναι απόλυτη αντιδημοκρατική αντιμετώπιση, όταν παίρνεις συνέντευξη από κάποιον, να την προβάλλεις μαγνητοσκοπημένη και σε κάθε φράση τη διακόπτεις για να κάνεις αρνητικά και προπαγανδίστηκα σχόλια, χωρίς να έχει τη δυνατότητα ο συνεντευξιαζόμενος να απαντήσει! Ενώ σε όλες τις αντικειμενικές τηλεοπτικές συζητήσεις, λένε «μην κάνετε σχόλια για κάποιον από τη στιγμή που δεν είναι παρών, να σας απαντήσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του...». Να χαίρονται τη δημοκρατία τους, το κακό όμως είναι ότι με τον τρόπο τους, τρώνε τις σάρκες της χώρας μας, μέρα με τη μέρα.

 Καλό κουράγιο κ καλό αγώνα σε όλους μας! Για μια πραγματικά ελεύθερη Ελλάδα!

 Τόλης

Πρόταση νόμου για την κατάργηση του λαθρονομοσχεδίου

Την προηγούμενη εβδομάδα είχα την ευκαιρία στη εκδήλωση για τις Ιστορικές Νίκες των Ελλήνων κατά των Τούρκων στο Πούσι της Αρχ. Ολυμπίας να δω από κοντά μια ομάδα σας και τον εκπρόσωπό σας.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε την ικανοποίηση μου, όταν την στιγμή της κατάθεσης στεφάνου, παρατηρούσα από τη μία πλευρά τον ήρεμο τσαμπουκά που έβγαζε ο εκπρόσωπός σας και από την άλλη την αμηχανία, τον φόβο και τη βουβαμάρα αυτών που οι παρατάξεις τους μας έφτασαν σε αυτό το χάλι, αυτών που παρότι δουλεύουμε υπηρετώντας με τιμή και αξιοπρέπεια την πατρίδα μας, δεν έχουμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε για όλα αυτά που μας συμβαίνουν, επειδή φοράμε στολή - που κανείς δεν μας τη χάρισε, κανείς δεν μας βοήθησε να την αποκτήσουμε αλλά είμαστε υπερήφανοι για αυτά που προσφέραμε όταν μας ζητήθηκε. Προσπαθούν να στερήσουν από εμάς και τα παιδιά μας τα απαραίτητα.

Συνομίλησα λίγο μαζί του και συγκεκριμένα του είπα: «συνεχίστε αυτό που κάνετε για να μην πάνε χαμένες οι ψήφοι μας, ο κόσμος στις 6 Μαϊου ψήφισε από αγανάκτηση, τώρα γιατί σας γουστάρει».

Κλείνω με ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ. Ευχαριστώ που με ακούσατε.

Γ. Γ.

Όπου το κράτος αδιαφορεί, παρεμβαίνει η Χρυσή Αυγή

 «Globalization»…

Πήγα σε ένα βιβλιοπωλείο και έπεσε το μάτι μου σε ένα βιβλίο με τίτλο «Λαθρομετανάστευση». Ακούστε, σελίδα 31: «το κόστος της ενταύθα παραμονής των λαθρομεταναστών υπολογίζεται στο ένα δισ. ετησίως». Αν αυτό αληθεύει, κάποιος πρέπει να δώσει εξηγήσεις ποιός τα πληρώνει αυτά.

Συνάντησα ένα φίλο στο δρόμο ο οποίος αναγκάστηκε οπως μου είπε να βάλει μέσον το Δήμαρχο να μπεί η κόρη του στο προνήπιο γιατί προηγούνται οι ξένοι. Και με ρωτά, είναι δυνατόν στη χώρα μου να προηγούνται οι αλλοδαποί; Ο πατέρας μου και εγώ έχουμε πληρώσει φόρους. Γιατί; Αν συνεχίσουμε έτσι παιδιά βλέπω να βγάζουμε Μουτζαχεντίν πρωθυπουργό και να γεμίζει η Αθήνα τζαμιά. Βρε παιδιά μας ελευθέρωσαν οι Καραϊσκάκηδες και οι Κωλοκοτρωναίοι για να δούμε τζαμιά και μπούργκες στην Ελλάδα;  Έλεος!

Πόσο συμβαδίζουν οι εκσυγχρονιστικές αντιλήψεις του ΣΥΡΙΖΑ με το Ισλάμ και τη μπούργκα; Αν σκίσεις μια Αγία Γραφή μπροστά μου για μένα δεν τρέχει τίποτα. Αν σκίσω ενα κοράνι μπροστά σε μουσουλμάνο μάλλον θα με μαχαιρώσει...

Και τέλος, ο ήλιος που ανατέλλει είναι φυσικό φαινόμενο. Απο πότε ρε παιδιά είναι φυσικό φαινόμενο η παγκοσμιοποίηση - globalization που το είπε μια αριστερή; Εμάς μας ρώτησαν; Ποιός είπε ότι εγώ θέλω να ζήσω με Πακιστανό; Ποιος με ρώτησε; Πρέπει να μου αρέσει ότι αρέσει στην ακροαριστερά; Δηλαδή οι Σελτζούκοι Τούρκοι που ήρθαν στη Μικρή Ασία έκαναν globalization και κακώς οι Βυζαντινοί τους πολέμησαν. Και ο Παλαιολόγος δεν ήξερε τι σημαίνει μάλλον globalization...

Αληθεύει ότι ετοιμάζεται το ελληνικό κόμμα Αλβανοφώνων; Ένα νόμισμα έχει 2 όψεις, και αν έχουμε εδώ νέο Kόσσοβο;

Δε μου αρέσει να μιλώ πολύ αν και θα ήθελα να γράψω και άλλα. Βλέπω η Χρυσή Αυγή να ανεβαίνει και άλλο.

Ευχαριστώ που δημοσιεύσατε το πρώτο μου μήνυμα.

Καλή πορεία.

Με τιμή,

Γ. Μ.

Μπορούμε να κάνουμε την διαφορά... Αλληλεγγύη στους Έλληνες!

Καλημέρα αδέρφια!

Τα κεφάλια μέσα από σήμερα: Να μην αφήσουμε διευθύνοντα σύμβουλο (έτσι λέω τους δήθεν υπουργούς γιατί είναι στελέχη της πολυεθνικής τρόικα), σε χλωρό κλαρί! Επίκαιρες ερωτήσεις κάθε μέρα για το Μακεδονικό, Βορειοηπειρωτικό, Θρακικό Ζήτημα, για την ΑΟΖ, την αγροτική οικονομία, την εισοδηματική και κοινωνική πολιτική, τη δημόσια διοίκηση, διαφθορά, γραφειοκρατία, τα πάντα! Και όταν επιστρέψει ο Αντωνάκης, την ώρα του εξουσιαστή (Εξουσιάζει, δεν κυβερνά! Κυβερνώ=υπηρετώ) κάθε Παρασκευή να μην παίρνει ανάσα!

Μ. Μ.

Υ.Γ. ΕΜΠΡΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ - ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟ ΦΩΣ!

Πολύ απλά μας δουλεύουν λαθρομετανάστες και αριστερά

Ως Έλλην πολίτης σας εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας!

Εφόσον είναι δυνατόν, σκύψτε πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Λιμενικό
Σώμα (μισθοί-φάρμακα-ιατροί) όπως φυσικά όλος ο κόσμος! Είμαι Αξιωματικός του ΛΣ και ήδη ξεκίνησα κα μαζεύω ρουχισμό, κουβέρτες, παπλώματα και ότι άλλο μου δίνει ο κόσμος και οι συνάδελφοι για να τα προωθήσετε όπου εσείς κρίνετε απαραίτητο.

Και πάλι εύχομαι καλή επιτυχία και συγχαρητήρια!

Ν. Κ.

Ποιοι είναι οι... 23 εγκληματίες;

Όχι μόνο δεν μετάνιωσα που ψήφισα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την 6η Μαίου και την 17η Ιουνίου, όχι μόνο θα σας ξαναψηφίσω (με χέρια και με πόδια αυτή τη φορά) αλλά έχω την εντύπωση
ότι βρήκα επιτέλους ένα κόμμα έντιμο, ειλικρινές, δυνατό και πάνω απ' όλα ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Εμείς οι απλοί ψηφοφόροι σας εκείνο που θέλουμε είναι να μην αλλάξετε, να μη μας απογοητεύσετε ποτέ, να μη ''στρογγυλέψετε'' το λόγο σας και την ιδεολογία σας η οποία συμπίπτει ακριβώς με τη δική μου αλλά και όλων όσων σας ψήφισαν. Κάθε φορά που σας βλέπω στα κανάλια (εδώ κι ένα μήνα περίπου) αισθάνομαι περήφανος και δικαιωμένος για
την επιλογή μου. Όσο για την ιστοσελίδα σας είναι απλά ΚΟΡΥΦΑΙΑ, κυριολεκτικά την «ξεκοκκαλίζω»'. Σας το είπα και θα σας το ξαναπώ: ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ - ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ
(αλλά κοι όλοι ανεξαιρέτως οι Συναγωνιστές μας) είστε μεγάλα παλληκάρια. Μπράβο σας.
 

Ένας πιστός και μόνιμος πλέον ψηφοφόρος σας
STRONG ARM OF THE LAW

Θεριεύει ο Αλβανικός επεκτατισμός

Αγαπητοί συναγωγιστές, θα ήθελα να σας εκφράσω την μεγάλη μου χαρά, για τη διατήρηση του εκλογικού αποτελέσματος παρά την συνεχή και μεθοδευμένη υβριστική προπαγάνδα προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή από τα ΜΜΕ. Σας ευχαριστώ που μας κάνετε να ελπίζουμε ότι μια μέρα η Ελλάδα μας θα ανασάνει και πάλι ελεύθερη! Να είστε σίγουροι οτι και εμείς που σας ψηφίσαμε δίνουμε καθημερινά μάχη για να μάθουν και άλλοι τα όσα πρεσβεύετε και να σβηστεί η προκατάληψη προς το όνομά σας, αυτή που πολύ συντονισμένα επιδίωξαν και επιδιώκουν όλοι οι καλοπληρωμένοι λαοπλάνοι και τα συμφέροντα που αυτοί εξυπηρετούν.

Είμαι εκπαιδευτικός και πιστέψτε με, σε αυτό το χώρο επιτρέπεται να είσαι οτιδήποτε άλλο πέραν του να εστερνίζεσαι τις απόψεις και τις θέσεις της "Χρυσής Αυγής", πόσο μάλλον να τις υποστηρίζεις ανοιχτά στους συναδέλφους σου, η πλειοψηφία των οποίων ανήκουν σε αριστερές παρατάξεις και ιδεολογίες. Την Τρίτη μετά τις εκλογές ένας συνάδελφος με ρώτησε τί ψήφισα, όταν του απάντησα ότι ψήφισα "Χρυσή Αυγή", γέλασε και μου είπε: "Ελα τώρα, πες την αλήθεια!"και όταν του επανέλαβα οτι είχα ψηφίσει "Χρυσή Αυγή", με κοίταξε υποτιμητικά και είπε: "Ε, δεν είμαστε καλά!". Όπως καταλαβαίνετε μετά από αυτή μου την δήλωση έπεσαν όλοι πάνω μου να με φάνε γι' αυτή την "φασιστική" επιλογή. Μου απέδωσαν τους γνωστούς και μη εξαιρεταίους χαρακτηρισμούς και όταν τελικά κατάφερα να τους ρωτήσω τι πραγματικά γνώριζαν για σας δεν ήταν τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από αυτά που παπαγάλιζαν τόσες μέρες τα ΜΜΕ, όσο για τις θέσεις σας στα οικονομικά, το μεταναστευτικό, την εξωτερική πολιτική, την εκπαίδευση κ.λπ. δεν γνώριζαν ΤΙΠΟΤΑ ή τα γνώριζαν πολύ παραποιημένα. Σας προκαλώ τους είπα, να μπείτε στην σελίδα τους και αν βρείτε ένα πράγμα το οποίο δεν είναι σωστό, είμαι διατεθιμένη να ακούσω ποιο είναι το σωστότερο που λέει το κόμμα που εσείς ψηφίσατε. Μπήκαν εκείνη την στιγμή και αν και πολλοί παραδέχτηκαν οτι στα περισσότερα έχετε δίκιο, συνέχισαν να λένε οτι είστε ακραίοι. Τώρα πως γίνεται και δίκιο να έχετε και αυτό το δίκιο να είναι ακραίο δεν το κατάλαβα...Ιδιαίτερη πάντως εντύπωση τους έκανε αυτό που διάβασαν για την ιθαγένεια και την υπηκοότητα.

 Άλλη φορά πάλι, εμποδίστηκα χαρακτηριζόμενη ως υπερβολικά πατριώτισσα και ακραία επειδή στα πλαίσια της ευέλικτης ζώνης πρότεινα να διαβάσουμε και να κάνουμε με τους μαθητές μου, μια σειρά από δραστηριοτήτες που να αφορούν ολόκληρο το ποίημα του Διονυσίου Σολωμού "ο Ύμνος εις την Ελευθερίαν", οι δύο πρώτοι στίχοι του οποίου αποτελούν τον εθνικό μας ύμνο!

 Για όλα τα παραπάνω και για το γεγονός οτι κόντευα να πιστέψω ότι είμαι μια αδιόρθωτα τρελή ρομαντική Ελληνίδα που θα προτιμούσε έναν ηρωικό θάνατο για την πατρίδα, από μια ατιμωτική ζωή στην σκλαβιά, σας ευχαριστώ που μας κάνετε να ελπίζουμε οτι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε να αναστήσουμε την Ελλάδα μας!

Χρύσα, Εκπαιδευτικός