Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Τρίτη, 29 Μαΐου 2012 - 01:30

Εν όψει των προσφάτων εκλογών και των επικείμενων έχω ερωτηθεί τι θα ψήφιζα, παρελθοντικά και μελλοντικά! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! Φυσικά η αντίδραση ορισμένων δεν ήταν η καλύτερη, πολλοί σταμάτησαν να μου μιλάνε ή ακόμα έφτασαν να προσποιούνται ότι δεν με γνωρίζουν, διότι τα πολίτικα μου φρονήματα δεν ακουμπούσαν αυτά της κατευθυνόμενης μάζας. Αυτά που για χρόνια μας είχαν καλλιεργήσει και εμφυτεύσει με μεγάλη προσοχή και λαϊκή προπαγάνδα! 
Η επιλογή μου ήταν επιλογή αγανάκτησης! Επιλογή αντίδρασης! Με καλείς στην κάλπη φιλεύσπλαχνο και ανθρωπιστικό κράτος για να σου δείξω την γνώμη μου! Είναι ο μόνος τρόπος να με ακούσεις, να με προσέξεις! Να μου δώσεις σημασία! Αλλά μεγάλωσα πια και δεν με πείθουν τα τόσα "ΘΑ". Μεγάλωσα πια και δεν ζω στα παραμύθια!  Αυτό το κράτος της ρεμούλας της διαφθοράς της ακολασίας της προδοσίας ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ! Ο κόσμος γύρω μου καταστρέφεται, τα παιδιά μου ζουν στο όριο της φτώχιας και πόσα άλλα λιποθυμούν από την πείνα! Ζω σε ένα κράτος ανθρωπιστικό, κατά τα άλλα, με μόνη διαφορά ότι εγώ για αυτό δεν είμαι άνθρωπος, γιατί δεν είμαι Αφγανός, είμαι Ελληνίδα! Ζω σε ένα κράτος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ αλλά κατακρίνομαι γιατί διαβάζω την εφημερίδα της ΧΑ! Ζω σε ένα κράτος που η πρώτη είδηση στα δελτία ειδήσεων είναι οι διακοπές του ενός πρωθυπουργού, το καπέλο prada της συζύγου ενός πρώην υπουργού! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ! Με κόπο και ιδρώτα ταΐζω τα παιδιά μου, έχω να ζήσω και 279 ΡΕΜΑΛΙΑ!  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΪΖΩ ΑΛΛΟ! ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ!!! Ζω σε ένα κράτος που το ονομάζω ΕΛΛΑΔΑ, αλλά το σωστό όνομά της είναι ΠΑΖΛ! Γιατί παζλ έχει γίνει από την πολυχρωμία των ψυχών που αδειάζουν κατά συρροή πάνω του! Που όμως είναι ανίκανο να με προστατέψει από τα ζωώδη ένστικτά τους! Ζω σε ένα κράτος που την είδηση την έχει κάνει εμπόριο!!! Μίζες  και ρεμούλες παντού! ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ;
Επειδή θα μπορούσα να γράφω για ώρες, δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Είναι περιττό και αξιοθρήνητο να γράφω για ένα κράτος αντιλαϊκό, απάνθρωπο, χωρίς αξίες, χωρίς οράματα χωρίς ιδανικά! Για ένα κράτος που εξαθλιώθηκε και καταπατήθηκε από τον χειρότερο κατακτητή στα βάθη των αιώνων: ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 39 ΧΡΟΝΩΝ!!!
Θα απαντήσω σε όλους αυτούς που ξαφνικά μου γύρισαν την πλάτη στο άκουσμα της ψήφου μου! Σας ενημερώνω λοιπόν, για να γνωρίζετε, ότι η πρώτη ψήφος ήταν ψήφος αγανάκτησης, και επειδή αυτού του είδους το  κράτος ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ! Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΟΥ!!!
Πριν λίγες μέρες έγινα και επίσημα μέλος τους Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!! ΚΑΙ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ τάσσομαι υπέρ του κινήματος μια απλή στρατιώτης στο πλευρό των αγωνιστών της αλήθειας και της αξιοκρατίας! Τάσσομαι υπέρ του κινήματος σε όλους τους αγώνες του για μια Ελλάδα δυνατή και εθνικά ανεξάρτητη!! Τάσσομαι υπέρ του κινήματος για μια Ελλάδα για τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Τάσσομαι υπέρ του κινήματος για μια αυτόνομη και αυτάρκη Πατρίδα! Τάσσομαι υπέρ του κινήματος για να σβήσει η ρεμούλα και η διαφθορά, οι μίζες και το μέσον!!! Τάσσομαι υπέρ των για χρόνια αγωνιστών και τους ζητώ συγνώμη για τα τόσα πολλά χρονιά της αγνοίας μου!!! Υπόσχομαι οι προσπάθειες μου θα είναι να φανώ αντάξια τους!
Με εκτίμηση
M.M.

Καμμένος: Θα στηρίξω συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Θα ήθελα να σας εκφράσω κάποια μηνύματα απογοήτευσης των πολιτών - μιας μικρής κοινωνίας από μια ορεινή περιοχή της Ελλάδος - από την μέχρι τώρα κοινωνική κατάληξη της χώρας μας, τον ψυχολογικό κατακερματισμό όλων των νέων ανθρώπων, οι οποίοι βλέπουν τον μισθό τους να εξαφανίζεται, την σύνταξή τους να μειώνεται, και την ελπίδα των νέων για εργασία και προσωπική εξέλιξη τους ανύπαρκτη.
Αν και ανέκαθεν ήμουν υπέρ της ελευθερίας και της ισότητας του ατόμου, ωστόσο τα τελευταία χρόνια, βλέποντας την χώρα μου να έχει καταντήσει ο σκουπιδότοπος της Ευρώπης, όσον αφορά την ασύδοτη εισχώρηση μεταναστών, τον παγκόσμιο εξευτελισμό της χώρας μου με αφορμή την οικονομική της εξουθένωση από το ΔΝΤ και την επιβολή του μνημονίου και της Κ.Ε.Τ., αρχίζω να πιστεύω ότι θα πρέπει ο λαός μας να απαντήσει άκρως δυναμικά σε όλους αυτούς που έχουν μακροπρόθεσμο στόχο την οικονομική κατοχή των Ελλήνων, τον σφετερισμό του Εθνικού μας πλούτου  και την υποβάθμιση της ζωής τους. Σε αυτές τις εκλογές θα είμαι μαζί σας.
Ευχαριστώ
Μαριλένα

Η λύση στο πρόβλημα της εγκληματικότητας: Ψήφος στην Χρυσή Αυγή!

Σας συγχαίρω για την τεράστια επιτυχία του Λαϊκού Συνδέσμου. Καθ' αυτή η είσοδός σας στη βουλή και δη με εκρηκτική άνοδο (οι ψηφοφόροι σας σχεδόν τριακονταπλασιάστηκαν μέσα σε δυο χρόνια) αποτελεί ιστορικό σταθμό για το ελληνικό εθνικιστικό κίνημα. Πολλοί απλοί άνθρωποι που δεν είναι μέλη σας, βοήθησαν στον άνισο αγώνα της ενημέρωσης εν μέσω αναρίθμητων εντεταλμένων "πολιτικώς ορθών" χρεοκοπημένων φυλλάδων και καναλιών, το αποτέλεσμα λοιπόν των εκλογών αποτυπώνει αυτή την κοινωνική μεταβολή. Αφορμή λοιπόν για το μήνυμά μου στάθηκε το γεγονός ότι προσπαθώντας να δω τα αποτελέσματα των εκλογών από την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου εσωτερικών, 20 τόσες μέρες μετά τις εκλογές, διαπίστωσα ότι δεν είναι δυνατόν να δω αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις (πχ το 2009). Χωρίς να προεξοφλώ ότι έγινε νοθεία, η έλλειψη αυτών των πληροφοριών πάντως δημιουργεί ερωτηματικά λαμβάνοντας υπ όψιν ότι λ.χ ακριβώς μια μέρα μετά τις εκλογές, σε συζήτηση που είχα με τρείς παντελώς άγνωστους ανθρώπους, οι δυο μου είπαν ότι είχαν ψηφίσει Χρυσή Αυγή.
Γρηγόρης
 

Συνεχίζουμε απτόητοι κι απροσκύνητοι τον Αγώνα

Αγαπητοί μου,

Η αμάθεια, η φαυλότητα, η περιφρόνηση προς την ουσιαστική Γνώση, η φαιδρότητα και γενικά η ισοπέδωση διαχρονικών θεσμών και αξιών, καταστάσεις που εδώ και δυο δεκαετίες ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία και έχουν αλλοτριώσει εγκεφαλικά την πλειοψηφία της Νεολαίας, είναι προϊόντα και απόρροια ή πυόρροια (όχι φυσικά τυχαία, αλλά κατόπιν οργανωμένου σχεδίου)των ΜΜΕ και του εξαμβλώματος που ονομάζεται Ιδιωτική τηλεόραση.
Οι φαιδροί εκπρόσωποι των ΜΜΕ και μεταπράτες της κατευθυνόμενης πληροφόρησης από τα πολιτικά γραφεία των Αστικών κομμάτων, δεν μπήκαν στον κόπο ν' αναζητήσουν την έννοια του Συμβόλου, αλλά άμεσα αναπαρήγαγαν την πιο "πιασάρικη" και "βαμπιρική" εκδοχή.
Το μόνο που αξίζουν είναι την περιφρόνηση μας. Ο Πολιτικός μας λόγος ας γίνει η Δαμόκλειος Σπάθη, που θα γκρεμίσει και αυτούς και τους πολιτικούς πάτρωνες τους, στον Καιάδα της συνείδησης του Ελληνικού Λαού.
Με τιμή
ΝΠ

Η απάντησή μας για το συμβάν στην πλατεία Κυψέλης

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Η Δημοκρατία όπως την ήξεραν και την είχαν 'φτιάξει' τα λαμόγια επί 38 συναπτά έτη τέλειωσε.
Οι 'δημοσιογράφοι-κύκνοι' που στέκονταν στο ένα ποδαράκι τους σε όλα τα λαμόγια του συστήματος από τα οποία φυσικά ταΐζονταν όλα αυτά τα χρόνια, και που είναι προφανές ότι δεν γνωρίζουν τι σημαίνει πραγματικός σεβασμός, ας το μάθουν τώρα. ΕΓΕΡΘΗΤΙ για τους πραγματικούς πατριώτες... Από την Χρυσή Αυγή πεινασμένα ανθρωπάκια δεν έχετε λαμβάνειν και το ξέρετε καλά αυτό. Δεν έχουν ανάγκη το σινάφι σας για να τους ανεβάσετε τα νούμερα όπως κάνουν όλοι οι άλλοι τόσα χρόνια τώρα. Τους γυρίσατε την πλάτη και τους λασπολογήσατε όλο αυτό τον καιρό. Δεν τους δόθηκε ποτέ βήμα γιατί έτσι θέλησαν τα 'Αφεντικά' σας, γιατί αποτελούν τον μεγάλο κίνδυνο όπως όλοι λέτε. Και βεβαίως έχετε δίκιο. Κίνδυνος μοναδικός που μπορεί να ανατρέψει τα σχέδιά σας για ξεπούλημα της Χώρας. Με αυτή την έννοια, ναι, η Χρυσή Αυγή αποτελεί τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ γνωστό στον άνθρωπο κίνδυνο.  Στον βωμό του κέρδους προδώσατε το υπέρτατο αγαθό, την Ελλάδα, και είσαστε συνυπεύθυνοι για το κατάντημα αυτό που έχει η Χώρα μας σήμερα και τα δεινά που ζει κάθε Έλληνας πολίτης.
Γύρισε η σελίδα και τα καλύτερα έπονται…
Ο πιο ένθερμος 'παρασκηνιακός' υποστηρικτής σας...
Γ.Β.