Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 - 00:49

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Μεγάλη εορτή η χθεσινή διότι μια χούφτα «τρελλοί» και «περιθωριακοί» τα έβαλαν με την υπερδύναμη που μας είχε υπό κατοχή. Τότε που οι βολεμένοι «πατριώτες» έλεγαν "Μένουμε οθωμανική αυτοκρατορία» και στέκονταν εμπόδιο στην πρόοδο της Επανάστασης εμποδίζοντας κάθε αγνή προσπάθεια εξέγερσης. Σε όλη την Ελλάδα έγιναν παρελάσεις και τελετές για αυτή την επέτειο της Εθνικής παλιγγενεσίας.  Στην Νέα Μάκρη μετά την παρέλαση εμφανίστηκε γκρούπα λαθρομεταναστών ισλαμιστών με καδρόνια και λοστούς και επιτέθηκαν στους Έλληνες! Σχεδόν 200 χρόνια μετά οι μωαμεθανοί έχουν εισβάλλει στην Πατρίδα μας δίχως να πέσει μια ντουφεκιά και τρομοκρατούν τους Έλληνες. Ο καιρός πλησιάζει που οι Έλληνες θα πρέπει να λάβουν μέτρα αλλιώς θα αναγκαστούν να απαντήσουν με τα όπλα. Η Χρυσή Αυγή είναι ο εγγυητής της Εθνικής Ασφάλειας και της Εθνικης Υπερηφάνειας όλων των Ελλήνων και εμείς είμαστε μαζί της! Ζήτω ο Ελληνικός Στρατός!

Π.Λ.

H “Εφ. των Συντακτών” δίνει γραμμή στο «δημοκρατικό τόξο»: Εφαρμόστε σταλινικά μέτρα, η Χρυσή Αυγή σαρώνει!

Η εγκληματικότητα έχει κάνει τον κόσμο στις πόλεις να μην βγαίνουν πλέον έξω. Οι λαθροαλλοδαποί σουλατσάρουν όλη μέρα και δεν δουλεύουν πουθενά! Πού βρίσκουν τόσα λεφτά για να μπορούν να είναι όλη μέρα και όλη νύχτα έξω; Επιδόματα κρατικά, ναρκωτικά, πορνεία, κλοπές... «μπίζνες» όπως ευθαρσώς δηλώνουν στις συνεντεύξεις εδώ και εκεί. Οι αλλοδαποί έχουν βήμα να μιλήσουν, να εκφράσουν τα «προβλήματά» τους, έχουν κρατική μέριμνα που τους παρέχει δωρεάν στέγη, τρόφιμα και επιδόματα και οι Έλληνες που φορολογούνται και πληρώνουν για όλα αυτά πολίτες Β' κατηγορίας. Ρατσισμός 100% και δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να βάλει τάξη. Δυο μέτρα και δυο σταθμά η "δημοκρατία" τους γι' αυτό και εμείς θα φροντίσουμε αυτή την «δημοκρατία» τους να την γκρεμίσουμε! Ζήτω ο Αρχηγός!

Βασίλης Σ.

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 80 εκατ. ευρώ στην τουρκία από τους «ευρωπαίους εταίρους» για στρατιωτικά οχήματα ενάντια στην λαθρομετανάστευση

Ελλάδα η χώρα του παραλόγου. Εν μέσω οικονομικής κρίσεως έχουν υποτιμήσει τεχνητά την αγορά (ελαστικοί όροι εργασίας, χαμηλά μεροκάματα, υποτίμηση των ενοικίων κλπ) και έχουν ανεβάσει τους φόρους και τις τιμές παντού! Ιδιωτικοποιούν την ΔΕΗ, πουλάνε τις δομές της, και πληρώνει ο καταναλωτής τα διπλάσια για να μπορεί η ΔΕΗ να πληρώνει τους μπόμπολες και τους λοιπούς κόρακες που βγάζουν χρήμα πουλώντας αέρα αντί να φθηνήνει το ρεύμα και να μην τρώει η μούχλα και η απλυσιά τους Έλληνες πολίτες που στην ουσία τους ανήκει η ΔΕΗ. Τα ίδια κάνουν με τους φόρους τα ίδια κάνουν με τους νόμους οι οποίοι τηρούνται μόνο για τα μικρά ψάρια ενώ οι καρχαρίες που χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ (κόμματα, ΜΜΕ, όμιλοι επιχειρήσεων) είναι στο απυρόβλητο την ώρα που χάνονται περιουσίες απλών πολιτών για χρέη 5.000 ευρώ ή λιγότερα. Μετά απορούν όλοι αυτοί γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή. Ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή γιατί είναι η μοναδική ελπίδα για να τιμωρηθούν όλοι αυτοί που μας κατάντησαν επαίτες μέσα στην ίδια μας την χώρα!

Καλλιόπη Λ., Αθήνα 

Συμμορία αλλοδαπών, συνοδεία αστυνομίας διέλυσε τη Νέα Μάκρη αμέσως μετά την παρέλαση! Επιτέθηκαν σε κατοίκους με ρόπαλα και καδρόνια