Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017 - 01:07

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Συναγωνιστές Χρόνια Πολλά και Καλή Λευτεριά στην Πατρίδα μας. Ο Τσίπρας πήγε στο Βελιγράδι για τις γιορτές. Δεν είναι η ψωροκώσταινα για τους κουτόφραγκους «αριστερούς» τι να κάνουμε; Οι λαϊκοί αγωνισταί χρειάζονται μια ανάπαυλα από τις λαϊκές συνοικίες και τους «αγώνες». Ο λαουτζίκος που θα μείνει εδώ να κάνει γιορτές ας είναι καλά και να ετοιμάζεται για να τους τιμωρήσει όλους αυτούς που κάνουν την μεγάλη ζωή σπέρνοντας δυστυχία. 

Λευτέρης 

«Ήρθε η ανάπτυξη»: Οι Έλληνες έχουν την μικρότερη αγοραστική δύναμη στην Ευρωπαϊκή Ένωση – Πιο χαμηλά κι από το ανατολικό μπλόκ!

Χριστούγεννα 2017 φέτος και αν εξαιρέσουμε κάποια λαμπάκια και μπιχλιμπιδάκια σε κεντρικές πλατείες θα μπορούσαμε να πούμε ότι φέτος είμαστε ακόμα χειρότερα από πέρσι. Κάθε πέρσι και καλύτερα λοιπόν ο νικητής και αυτής της χρονιάς την ώρα που ο απλός κόσμος παραμιλάει απο τα προβλήματα και την αδικία. Ελπίζω σύντομα να έρθει το τέλος όλων αυτών που με έπαρση και υπεροψία κοιτούν τον λαό αφ' υψηλού, κουνούν το δάκτυλο και μιλούν για όλα αυτά που έγιναν λάθος απ' όλους εκτός από αυτούς που κυβερνούσαν τόσα χρόνια. Έχει ο καιρός γυρίσματα και εμείς θα είμαστε εδώ, απέναντί τους. Χρυσή Αυγή εναντίον όλων.

Λ.Σ.

Ο Άδωνις ζητάει από Τσίπρα-Καμμένο να πάρουν «ενιαία σαφή θέση» για το όνομα της Μακεδονίας... Η δικά του ποια είναι άραγε;

Αγαπητοί, χρόνια πολλά, καλή Δύναμη με Πίστη και αφοσίωση στον σκοπό μας. Να απελευθερώσουμε την Πατρίδα μας από την κατοχή των λαθρομεταναστών, των τραπεζιτών και των ευρωπαϊκών "επιτρόπων". Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει με όποιο κόστος. Να είστε πάντα γεροί με Υγεία. Ζήτω ο Αρχηγός. 

Ν.Π.Λ. 

Χριστούγεννα 1947 - Κόνιτσα: Ο Εθνικός Στρατός συντρίβει τους συμμορίτες του ΚΚΕ