Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 - 01:58

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Ποιος φταίει για την πυρκαγιά στην Κινέτα; Ήδη είχαν προειδοποιήσει οι αρμόδιες αρχές ότι την Δευτέρα είναι αυξημένος ο κίνδυνος πυρκαγιών. Πείτε μου θα τιμωρηθεί κανένας; Όλα πάλι θα κυλίσουν το ίδιο, σαν να μην έγινε τίποτα. Εμείς οι απλοί άνθρωποι που χάνουμε τις περιουσίες μας θα μείνουμε πίσω και ένα δάσος το οποίο θα παλεύει να αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Επιτέλους να τιμωρηθούν οι ανίκανοι ανευθυνο - υπεύθυνοι. Το ποτήρι ξεχύλισε.

Σπύρος Κ.

Βραβείο για την προδοσία της Μακεδονίας παίρνει σήμερα στην Βοσνία ο Τσίπρας

Αυτό δεν ήταν γάμος, αλλά συγκέντρωση μαφιόζων. Έτσι και δεις τις φωτογραφίες μια προς μια δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην εμπλέκεται σε σκάνδαλο και φυσικά πολλοί εξ αυτών είναι υπεύθυνοι για την σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Μόνο στην Ελλάδα αυτά, να κυκλοφορούν ελεύθεροι άνθρωποι που δίνουν εντολές για παράνομες προφυλακίσεις αντιφρονούντων, μόνο στην Ελλάδα είναι ελεύθεροι αυτοί που προφυλακίζουν χωρίς δίκη βουλευτές. Αντί να κάνουν γάμους και δεξιώσεις θα έπρεπε να είναι φυλακή! Ας τα θυμούνται όλα αυτά όσοι πιστεύουν πως η ΝΔ θα φέρει ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα, είναι όλοι τους στο ίδιο κύκλωμα είναι όλοι τους βρώμικοι μέχρι το κόκκαλο.

Γιάννης, Νίκαια

Μεγάλη συγκέντρωση στην Κομοτηνή για την Μακεδονία και τους δύο αιχμάλωτους Στρατιωτικούς μας

Όταν λέει η Χρυσή Αυγή πως ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι αυτός κατά των Ελλήνων και ότι έχουμε καταντήσει πολίτες δεύτερης κατηγορίας κάποιοι λένε για ακραίο λόγο και λαϊκισμούς. Ας ρίξουμε όμως και μια ματιά τι γίνεται στις άλλες χώρες στο εξωτερικό που δεν άκουσαν τις δήθεν ακραίες φωνές πως το πληρώνουν. Στην Ολλανδία ο  τούρκος αρχηγός του μουσουλμανικού κόμματος είπε πως σε όποιον Ολλανδό δεν αρέσει ο πολυπολιτισμός της Ολλανδίας, να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να εξαφανιστεί! Τι ωραία και δημοκρατικά που ζουν εκεί, ε; Ετοιμαστείτε πολύ σύντομα να το ζήσετε και στην Ελλάδα, αν δεν ξυπνήσετε! Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Πέτρος Φ.

Το ΕΛΑΜ τίμησε τους νεκρούς του 1974 σε Λάρνακα και Λευκωσία