Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τρίτη 18 Ιουνίου 2012

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012 - 01:27

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τρίτη 18 Ιουνίου 2012

Πρώτη φορά ψήφισα το κίνημα και ελπίζω να μην πάει η ψήφος μου χαμένη, όπως όλες οι παλαιότερες προς άλλα κόμματα. Θέλω να ομολογήσω ότι μετά τις εκλογές του Μάη άρχισα να παρακολουθώ από το internet τις θέσεις σας και τις ομιλίες/συνεντεύξεις των μελών σας. Πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αλλά στην κατάσταση που έχουν καταντήσει τη χώρα οι προηγούμενοι που θα τους χαρακτηρίσω επιεικώς προδότες, η πατριωτική μου συνείδηση δεν μου επιτρέπει να ξανακάνω τις λάθος επιλογές του παρελθόντος.

Είμαι Αρκάς, προερχόμενος από πολύτεκνη αγροτική οικογένεια που έχει βγάλει επιστήμονες. Δημιούργησα και εγώ με τη σειρά μου την δική μου οικογένεια με 2 μικρά παιδιά και έφτασα στα 39 μου χρόνια, μετά από πολυετή εργασία σε διάφορες εταιρίες του ιδιωτικού τομέα (και αφού είχα αρνηθεί σε νεαρή ηλικία διορισμό στο δημόσιο), να είμαι πλέον άνεργος και να ψάχνω για την επόμενη εργασία μου σε αυτό το εξαιρετικά συρρικνωμένο εργασιακό τοπίο.

Θέλω να είμαι ειλικρινής και να πω ότι ένας από τους κυριότερους λόγους που επιλέγω να στηρίξω με την ψήφο μου τη Χ.Α. είναι η προδοσία που νιώθω από όλους εκείνους που μας κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια, φυσικά και από τις κατά καιρούς Αξιωματικές Αντιπολιτεύσεις που έβαζαν πλάτη στα "πάρτυ" που έστηναν με το δημόσιο χρήμα.
Τελειώνοντας να σημειώσω ότι με καλύπτουν πολλές από της θέσεις σας (λαθρομετανάτευση, εθνικά θέματα...) και ελπίζω να αποδείξετε ότι είστε πραγματικοί αγωνιστές του έθνους μας και όχι μαριονέτες μιας ακόμα παράστασης.

Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας στο κοινοβούλιο.

Χ.Ν.

Βίαια επεισόδια τώρα στη λεωφόρο Φυλής μεταξύ τσιγγάνων και αστυνομικών

Η χώρα βούλιαξε στη διαφθορά και το ψέμα... Τώρα τη βουλιάζουν μέσα στη Ντροπή... στα Χαράτσια.. στους Φόρους και το Φόβο... Αποτυχημένοι "πολιτικοί" , τύπου Αντωνάκη και Βενιζέλου, Παπανδρέου  ή Καραμανλή, δεν αποτελούν πια μοντέλο προς μίμηση... Η Ελλάδα θέλει Ηγέτη με δύναμη, τόλμη και ζωντάνια που να μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ηγέτη που να έχει το θάρρος να ελέγξει τα ταμεία.. Να αποδώσει ποινικές ευθύνες.... Να διαβάσει τη δανειακή σύμβαση.. Να μάθει ποιος  έχει υπογράψει και γιατί.. Να μάθει ποιά είναι η διαδρομή των ανύπαρκτων για μένα χρημάτων... Η χώρα ανήκει στους Έλληνες...
Ο δρόμος σας θα είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ! Θα έχετε όμως δίπλα  το έτερον σας ήμισυ. Όλους εμάς, που έστω και αργά σας βρήκαμε... γιατί επί είκοσι χρόνια σας έκρυβαν έντεχνα και με πολλή μαεστρία... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ.

ΠΕΓΚΥ

Ένας ακόμη Έλληνας νεκρός από ληστές

Σας εύχομαι ολόθερμα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας. Σας ψηφίζω συνεχώς και θα σας στηρίζω. Να συνεχίσετε έτσι και θα είμαι μαζί σας όποτε χρειαστεί για να σώσουμε την Eλλάδα. Μην κάνετε πουθενά πίσω. Όλοι μαζί προχωράμε ενωμένοι χωρίς φόβο. Έφτασε η ώρα της αλήθειας και της τιμωρίας.
Θάνος Κ.

Ομιλία Ν.Μιχαλολιάκου μετά το εκλογικό αποτέλεσμα

Σήμερα το πρωί στις 8 ήμουν στο λιμάνι της Αίγινας, 11 στο Χολαργό ψήφιζα Χρυσή Αυγή και ένιωθα υπέροχα για δεύτερη φορά τις τελευταίες εβδομάδες.  Ακούω πολλές ηλιθιότητες στα κανάλια γιατί και γιατί... Λοιπόν ψήφισα Χρυσή Αυγή, γιατί: α. με καλύπτετε ιδεολογικά, β. ξέρω, είμαι 1000% βέβαιος ότι δε θα με προδώσετε, γ. για τις θέσεις σας, δ. για να ξεβρομίσει η Χώρα.  Περίμενα πολλά χρόνια για αυτή τη στιγμή και σήμερα το βράδυ γιορτάζω.

Ζήτω ο ΑΡΧΗΓΟΣ! Ζήτω η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Κων/νος Σ. Κ.

Με το «καλημέρα» δήλωση υποταγής Α. Σαμαρά στους διεθνείς τοκογλύφους

Αξιότιμοι Έλληνες Αγωνιστές ,

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την Νίκη που σημείωσε η Χρυσή Αυγή στις χθεσινές εκλογές. Παρά τον πόλεμο λάσπης και συκοφαντίας, παρά την διαστρέβλωση (από τα ΜΜΕ) των Ιδανικών τα οποία χαρακτηρίζουν την Χρυσή Αυγή δεκαετίες τώρα, παρά τις άνανδρες επιθέσεις που δεχτήκατε, ο σκεπτόμενος Έλληνας πολίτης ΔΕΝ υπέκυψε - ΔΕΝ τρομοκρατήθηκε και ψήφισε με γνώμονα το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Ο Αγώνας θα είναι μακρύς και δύσκολος, αλλά τα αγαθά κόποις κτώνται. Θα μείνουμε πιστοί στις ιδέες και τα ιδανικά μας, θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε για την Αναγέννηση της Ελλάδας, και θα εξοντώσουμε όποιον τολμήσει να υπονομεύσει την Πατρίδα μας είτε εντός είτε εκτός συνόρων.

Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου δυνάμωσε η φλόγα για την απελευθέρωση της Ελλάδας από όσα κακοποιά στοιχεία την λυμαίνονται τόσες δεκαετίες-Αυτή η φλόγα θα γίνει πυρκαγιά εντός των επομένων ετών-και οι ανθέλληνες θα τιμωρηθούν για τις προδοτικές τους πράξεις.

Είμαστε μαζί σας σε αυτόν τον Αγώνα έως εσχάτων!

Ελένη Φ., Μάνη

Ισχυρή συμπαγής Χρυσή Αυγή σε ένα καταρρέον πολιτικό σύστημα

Παιδιά, θερμά συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα στις χθεσινές εκλογές! Πιστεύω αποτελεί μεγάλη νίκη αφού διατηρήθηκαν οι δυνάμεις σας (μας) ανέπαφες, παρά τη μεγάλη πόλωση που υπήρξε. Θεωρώ ότι αν υπήρχε άλλο κόμμα αντί των απάτριδων του Σύριζα απέναντι στη ΝΔ, θα είχατε +10%!

Με θερμούς χαιρετισμούς από Μυτιλήνη

Τ.Γ.

Η συμμορία του συστήματος συνωμοτεί εναντίον του Ελληνικού Λαού και τον υβρίζει

Σας αποστέλλω αυτό το μήνυμα θέλοντας να εκφράσω την χαρά μου για τα εκλογικά αποτελέσματα, την εκτίμησή μου στις θέσεις σας (που διάβασα προσεχτικά και αποτέλεσαν τι κίνητρο να σας ψηφίσω), την αδελφοσύνη ως μέλος κι εγώ της 2ας μοίρας αλεξιπτωτιστών (έφεδρος ταγματάρχης), την ικανοποίηση ως δάσκαλος για τα θέματα παιδείας που υποστηρίζετε, ανακούφιση στα ελληνοορθόδοξα ιδεώδη που εκφράζετε και νιώθω δικαιωμένος για την παρουσία σας.

Με εκτίμηση,

Γ.Μ.

Οι Συναγωνιστές που εκλέγονται βουλευτές

Ο ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ… Συναγωνιστές, κατ’ αρχάς Συγχαρητήρια! Το γεγονός ότι καταφέρατε και συγκρατήσατε τα ποσοστά σας μετά από τόσο χυδαίο πόλεμο είναι νίκη. Προσωπικά σας ψήφισα και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις και η έως τώρα στάση σας και ο πολιτικός σας λόγος με έχουν τάξει στη μεγάλη πολιτική σας οικογένεια. Παρ’ όλα αυτά, για εμένα η ημέρα των εκλογών της 17ης Ιουνίου είναι μια αποφράδα μέρα και αυτό γιατί, παρά το γεγονός ότι η Ελλάς βρίσκεται σε μέγιστο κίνδυνο, εκλέχθηκαν άνθρωποι ανίκανοι να κυβερνήσουν αυτόν τον ταλαιπωρημένο τόπο.

Με εξαίρεση τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όλοι οι υπόλοιποι είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι, αυτοί που μας οδήγησαν στην εθνική, κοινωνική και οικονομική καταστροφή. Δε μπορώ να καταλάβω με τι καρδιά ο Ελληνικός Λαός πήγε και τους ψήφισε. Πως πας και ψηφίζεις προδότες του Έθνους σου ; Αλλά από την άλλη πλευρά, αυτό εξηγείται αν αναλογιστεί κανείς το πόσο η κοινωνία είναι ποτισμένη από τη διαφθορά αλλά και από το γεγονός ότι στο εκλογικό κέντρο που πήγα να ψηφίσω ήταν γεμάτο από ηλικιωμένους που, υποβασταζόμενοι από ανεγκέφαλους και βολεμένους, επέλεξαν το «ευλογημένο» ψηφοδέλτιο για το «καλό» των παιδιών τους και των εγγονών τους.

Φυσικά, δεν τους ενδιαφέρουν τα εθνικά θέματα παρά μόνο το ατομικό τους συμφέρον. Είμαι κόρη απόστρατου Αξιωματικού των Ενόπλων Δυνάμεων και μόλις τελείωσα το δεύτερο μου πτυχίο σε έναν κλάδο όπου η γνώση των εθνικών θεμάτων είναι μέγιστο προαπαιτούμενο. Ειλικρινά σας λέω, ότι σήμερα νιώθω πολύ ανήσυχη και θλιμμένη για την Ελλάδα. Και για να μη σας κουράζω άλλο, ένα θα πω : Φάκελος Λήμνος, όπου οι Τούρκοι όχι μόνο παραβιάζουν τον Εθνικό Εναέριο Χώρο της πετώντας πάνω από το νησί αμφισβητώντας μάλιστα την ελληνικότητα του αλλά και καταφέρνοντας να το βγάλουν από τις Νατοϊκές Ασκήσεις. Παράλληλα, όλους εκείνους τους Αξιωματικούς που κρατούσαν το νησί μέσα στις Ασκήσεις, φρόντισαν να τους αποστρατεύσουν, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΩΤΕΡΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.
Είστε η τελευταία μας ελπίδα. Η φωνή σας στη Βουλή είναι και δική μας φωνή. Τέλος, συγχαρητήρια που δεν σηκωθήκατε στην ορκωμοσία των αυτοαποκαλούμενων “τούρκων” βουλευτών της 6ης Μαΐου.

Με εκτίμηση,

Δήμητρα Κ.        

Η αποκαθήλωση του τηλεκόμματος

Αγαπητοί συνέλληνες, είμαι από την Αιγείρα, μια γραφική παραθαλάσσια κωμόπολη της Αχαΐας. Στα 36 μου νιώθω προδομένος από όλους τους επαγγελματίες πολιτικούς της πατρίδας μας. Νιώθω υπερήφανος, που τόσο στις εκλογές της 6ης Μαΐου όσο και στις σημερινές επέλεξα εσάς για να με εκπροσωπήσετε και να βάλετε επιτέλους τάξη στην Ελλάδα μας.

Να είστε και να είστε πάντα δυνατοί!

Επίσης ακόμα ένα μπράβο στον Ηλία Κασιδιάρη! Να αγιάσει το χέρι του!

Με αγωνιστικούς ελληνικούς χαιρετισμούς,

Παναγιώτης

Ιδού η λαϊκή απάντηση στους τερατολόγους-παραμυθολόγους

Καλημέρα και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Πριν λίγες μέρες συζητάγαμε με υποστηρικτές και φίλους της Χρυσής Αυγής τι θα γίνει σε αυτές τις εκλογές, μετά από τόση λάσπη κατά του Κινήματος. Κάποιοι έλεγαν πως θα πέφταμε 1-2 μονάδες. Τους είπα πως ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ. Αποκλείεται να επηρεαστούν όλοι αυτοί και για κανέναν λόγο. Γιατί ξέρουν ποια είναι η Χρυσή Αυγή, το τι κάνει το βλέπουν στην πράξη και φυσικά τι πρεσβεύει. Αυτό τελικά αποδείχτηκε και από το αποτέλεσμα. Με κάνει πολύ χαρούμενη το γεγονός πως η νεολαία αφυπνίζεται, γιατί αυτό μου δίνει ελπίδα πως τα πράγματα επιτέλους στην Ελλάδα θα αρχίσουν να αλλάζουν.
Θα υπάρχουν και κάποιοι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ που δεν θα αφήνουν τίποτα να γίνεται κάτω από το τραπέζι, θα ενημερώνουν τον Ελληνικό Λαό για τις εθνικές προδοσίες, που έχουν γίνει πολλές και ελάχιστοι γνωρίζουν.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Με εκτίμηση
Γιώτα


Δελτίο τύπου Ε.ΛΑ.Μ: Νέα εκλογική επιτυχία της Χρυσής Αυγής

Χτες το βράδυ κοιμήθηκα με την συνείδηση μου καθαρή.. Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω για την Ελλάδα μου.. Όχι για τα συμφέροντα μου, όχι για το βόλεμα, όχι για την ευκολία μου.. Για την Ελλάδα μου.. Και πολλοί από αυτούς που τώρα βρίζουν και καταριούνται το τι έγινε, γιατί ξέρουν την συνέχεια, ήταν και αυτοί που επέτρεψαν να αποτελειωθεί η χώρα.. Οπισθοδρομικά μυαλά είδα πολλά μέσα στο εκλογικό κέντρο.. Αυτά είναι που θα γυρίσουν την Χώρα μου όντως 500 χρόνια πίσω.. Την εποχή της σκλαβιάς.. Απλά τώρα ο δυνάστης έχει άλλο πρόσωπο.. Δεν κρατάει γιαταγάνια, δεν σφάζει με το χέρι του.. Τώρα βάζει το όπλο στο δικό σου το χέρι και σε αναγκάζει να πατήσεις την σκανδάλη, να κάνεις εκείνο το βήμα στο κενό, να πέσεις μέσα στα ορμητικά νερά μιας θάλασσας.. Και όλα αυτά τα κάνει προφασιζόμενος «το καλό της Χώρας μου».. Για το καλό μου.. Πρέπει να εξαθλιωθώ για την χώρα μου, πρέπει να πεινάσω για την χώρα μου, πρέπει να μου πάρει ότι έχω και δεν έχω για την χώρα μου.. Πρέπει να φύγω από την χώρα μου για την χώρα μου.. ΟΧΙ! Αυτό που κατάλαβα, εγώ και 430 χιλιάδες άλλοι και που θα καταλάβουν και πολλοί ακόμη, είναι οτι πρέπει να ΠΟΛΕΜΗΣΩ για την χώρα μου.. Γυρνώντας όχι 500 χρόνια πίσω  αλλά 100 χρόνια πίσω.. στην ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ..
Καλή δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια του Αγώνα.
Με εκτίμηση
Κ. Μιχάλης