Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Tρίτη 17 Ιουλίου 2018

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 - 00:27

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Tρίτη 17 Ιουλίου 2018

Προκλητικότατος ο γιος του Κουφοντίνα, ο οποίος σχολίασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook σχετικά με τον θάνατο του Αξαρλιάν πως όποιος αισθάνεται την ανάγκη να διαχωρίσει ένα αθώο θύμα, ανάμεσα σε άλλα «αθώα» θύματα, κατά βάθος αντιλαμβάνεται και ουσιαστικά παραδέχεται ότι τα υπόλοιπα θύματα δεν ήταν αθώα. Κοινώς ο Έκτορας μας λέει ότι χειροκροτεί τα χτυπήματα της 17 Νοέμβρη και δεν τον ενδιαφέρει οποιαδήποτε άλλη ζωή, αφού κατά τα λεγόμενά του ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Και δεν έχει βρεθεί ένας εισαγγελέας, να παρέμβει γιατί... εντάξει μωρέ τι είπε το παιδί. Για σκεφτείτε όμως να το έλεγε αυτό ένας Χρυσαυγίτης... Σκεφτείτε τι θα γινόταν στα ΜΜΕ και όχι εισαγγελέας θα παρέμβαινε και ολόκληρος στρατός για να τον φυλακίσει χωρίς δίκη έτσι απλά γιατί είναι Χρυσαυγίτης. Τώρα είναι απλά ο γιος του μεγαλύτερου τρομοκράτη και δολοφόνου της Ελλάδας και προστατευόμενος του αριστερού παρακράτους...

Χάρης Γ.

Το παρακράτος Τσίπρα-Καμμένου στοχοποιεί διοργανωτές και συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια κατά της προδοσίας

Θορυβήθηκε... πολύ ο Ερντογάν από αυτά που του είπε ο Τσίπρας στην προ ημερών συνάντησή τους. Θορυβήθηκε τόσο που στην ομιλία του δεν ξέχασε να υπογραμμίσει πως η τουρκία θυμάται ποιος συνεργάστηκε και ποιος προστάτεψε τους πραξικοπηματίες μετά τη 15η Ιουλίου ρίχνοντας ευθεία βολή κατά της Ελλάδας. Εκεί που μας χρωστούσανε κοινώς μας πήραν και το βόδι. Αντί να μην ξεχνά η Ελλάδα την Κύπρο, τα Ίμια, το Αιγαίο, την Θράκη τους νεκρούς που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος εξαιτίας της επιθετικής πολιτικής της τουρκίας, έρχεται ο σουλτάνος να μας πει ότι δεν ξεχνάει! Ντροπή σας γιουσουφάκια, απάτριδες και ξεφτίλες!

Κατερίνα Π.

Κανείς δεν πιστεύει τις μαϊμού δημοσκοπήσεις που δείχνουν τρίτο το κλεφτοΠασόκ

Αντί να μας δείχνετε στις κάλπικες δημοσκοπήσεις σας πως είναι τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, κάντε μια έρευνα για την δική σας ανεπαρκή και προδοτική πολιτική. Πού είναι τα 40αρια που πέρνατε; Που είναι η αυτοδυναμία σας; Να σας πω εγώ, εκεί που θα πάτε είναι, στον απόπατο της Ιστορίας. Η Χρυσή Αυγή είναι ενωμένη και οι ψηφοφόροι της επικροτούν την πολιτική της, σε αντίθεση με τους δικούς σας ψηφοφόρους που τους κυνηγάτε με το δίκανο και αν δεν είχατε τα παιδιά σας να δουλεύουν και να τρώνε από το δημόσιο χρήμα θα βρίσκατε πολύ σύντομα το πολιτικό τέλος που σας αρμόζει. Χρυσή Αυγή μέχρι την νίκη!

Μ.Τ.

Με απειλές εναντίον της Ελλάδας η τουρκική φιέστα του Ερντογάν για την 2η επέτειο του στημένου πραξικοπήματος!