Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012 - 01:25

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Τα θερμά μου συγχαρητήρια για τις πρώτες σας ομιλίες στη βουλή οι οποίες αποδεικνύουν ότι δεν κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας και διαφέρετε από τους άλλους ψηφοθήρες που επι δεκαετίες εξαπατούν προεκλογικά τον ελληνικό λαό.

Θίξατε με τον καλύτερο τρόπο τον καταστροφικό ρόλο του μνημονίου και την εγκληματική δράση της τροικας,θίξατε επίσης το μείζον θέμα της λαθρομετανάστευσης. Πολύ επίσης με ευχαρίστησε η αναφορά στη γεωργία και κτηνοτροφία που μας έκοψαν και μας αναγκασαν να εισάγουμε τα fairtrade.

Θα ήθελα σας παρακαλώ με αφορμή τις δηλώσεις του ελεεινού Κάμερον του πρωθυπουργού της Αγγλίας να μιλήσετε για αυτό στη βουλή. Με ποιό δικαίωμα μια χώρα της ΕΕ να προσβάλλει πολίτες άλλης ευρωπαϊκής χώρας; Με ποιό δικαίωμα να κλείσουν σε εμάς τους Έλληνες τα σύνορα; Ήμουν φοιτητής στην Αγγλία στο Manchester επί 4 χρόνια και ξόδεψα μια περιουσία για τις σπουδές μου, τη διαμονή μου και τα έξοδά μου εκεί. Εμείς οι Έλληνες όταν ήμασταν οικονομικά καλύτερα ήμασταν από τους περισσότερους Ευρωπαίους φοιτητές στα βρετανικά πανεπιστήμια. Και με τα ενοίκια που πληρώναμε, τα δίδακτρα, τα έξοδα διαβίωσης συνεισφέραμε στην ανάπτυξη της Αγγλικής Οικονομίας.

Βλέπω εκεί να είναι τόσοι παράνομοι μετανάστες όπως εδώ. Βλέπεις τόσους Πακιστανούς, Ινδούς, Αφρικανούς. Παίρνουν Βρετανική Υπηκοότητα κάνοντας λευκούς γάμους με ντόπιες μουσουλμάνες ή κάνουν παιδιά που αυτόματα αναγνωρίζονται ως Βρετανοί πολίτες. Βλέπεις πολλές δουλειές από οδηγός λεοφορείου, security και πωλητές σε καταστήματα μέχρι ακριβοπληρωμένα στελέχη σε πολυεθνικές και θέσεις σε μεγάλες εταιρίες να τις έχουν άτομα από τρίτες χώρες. Αυτοί όμως όλοι οι παράνομοι που τους νομιμοποιούν με δόλια μέσα και τρώνε το ψωμί των Ευρωπαίων δεν είναι απειλή για τον Κάμερον. Δεν έκανε αναφορά να κλείσει τα σύνορα σε αυτούς. Αλλά θέλει να κλείσει τα σύνορα στους Έλληνες, αυτούς που έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού στους Ευρωπαίους. Αυτούς με τη μεγαλύτερη συνεισφορά στις επιστήμες, τις τέχνες και τα γράμματα. Αν η Βρετανία επιθυμεί την έξοδο από την ΕΕ τότε ας το πράξει και ας κλείσει τα σύνορα σε όποιους θέλει. Όμως όσο ανήκουν στην ΕΕ είναι υποχρεωμένοι να μας σέβονται και έχουμε δικαίωμα οι Έλληνες και στην παραμονή και στην εργασία με ίσους όρους με τους ντόπιους και με όλους τους Ευρωπαίους, με ίδια δικαιώματα σε μισθούς,ασφάλιση και συντάξεις.

Κ. Κ.

Δωρεάν τρόφιμα σε Έλληνες

Αγαπητοί συναγωνιστές,

Επιτρέψτε μου να σας αποκαλώ έτσι, γιατί πράγματι είστε βουλευτές - αγωνιστές. Σας γράφω νωρίς το πρωί, διότι ανοίγοντας την ιστοσελίδα μας σήμερα, είδα με θαυμασμό και περηφάνια όλα μα όλα τα βίντεο με τις ομιλίες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Δεν έχω λόγια να πω πολλά, παρά μόνο ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας. Παρακαλώ συνεχίστε έτσι, εμείς θα είμαστε δίπλα σας.

Καλημέρα και Καλή εβδομάδα.

Α.Κ.

Δήλωση Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Χρυσής Αυγής για την κατάθεση πρότασης νόμου

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.

Θα ήθελα να κάνω την εξής παρατήρηση: Πρόσφατα βρέθηκα στο κέντρο της Αθήνας (Ερμού, Αιόλου, Αγ. Μάρκου κλπ.) και διαπίστωσα ότι σε πολλά καταστήματα – μην πω στα περισσότερα - εργάζονται ξένοι υπάλληλοι (Αλβανοί, Ρώσοι, Ουκρανοί, Πολωνοί, μέχρι και Πακιστανό είδα). Με τόση ανεργία ανάμεσα στους Έλληνες, ξέρουμε πού οφείλεται αυτό; Γιατί δεν προσλαμβάνονται Έλληνες;

Και μία πρόταση, αν μου επιτρέπεται: Να οργανωθεί ένα κίνημα που θα κάνει γνωστά τα εμπορικά καταστήματα και τις επιχειρήσεις που απασχολούν Έλληνες ή επιθυμούν να προσλάβουν Έλληνες. Εγώ προσωπικά, και πιστεύω και άλλοι συμπολίτες μου, δεν ψωνίζω τίποτα από μαγαζιά που απασχολούν ξένους ή είναι αλλοδαποί οι ιδιοκτήτες τους.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Τ.

Σαφές μήνυμα Ν.Γ.Μιχαλολιάκου κατά των περικοπών στις Ένοπλες Δυνάμεις

Έτσι απλά για να δούμε το θέμα της λαθρομετανάστευσης και κατ΄ επέκταση της μόνιμης παραμονής των ανθρώπων αυτών, όπως σχεδιάζει η εξουσία συνενόχων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ:

Στίχος 35, Κεφάλαιο  47 του Κορανίου: Μην επιδιώκετε την ειρήνη για να είστε κερδισμένοι.

Κεφάλαιο 2: Φονεύετε τους απίστους όπου και αν τους βρίσκετε.

Κεφάλαιο 47: Όταν συναντάτε τους απίστους χτυπάτε και σφάζετέ τους!

Σε αυτούς θα παραχωρήσουμε ιθαγένεια και πολιτικά δικαιώματα; Σε αυτούς θα επιτρέψουμε να ιδρύσουν τζαμιά, ώστε να διδάσκονται τα παράνομα και νόμιμα μουσουλμανόπαιδα, ότι πρέπει να σκοτώνουν τους απίστους, δηλαδή Έλληνες, Σέρβους Ρώσους και κάθε Ομόδοξο πληθυσμό που ζει στην χώρα μας;!

Μ. Μ.

Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση νόμου κατά του λαθρονομοσχεδίου

Συναγωνιστές, κατ’ αρχάς θέλω να δηλώσω ότι τάσσομαι και εγώ υπέρ του αλύγιστου αγώνα που δίνετε για τη διάσωση και ανύψωση του Έθνους μας. Με πείσμα και με ακούραστη διάθεση θα τα καταφέρουμε! Είναι δεδομένο ότι βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου και εμείς πρέπει να δίνουμε την κάθε μάχη ξεχωριστά και να την κερδίζουμε. Η φυλή μας βάλλεται από παντού και κινδυνεύει γιατί ο εχθρός ήταν πονηρός και μας παρουσιάστηκε σαν φίλος.

Όσοι ξαναψήφισαν τους ψευτοδημοκράτες θα πρέπει να νιώθουν θλίψη και ντροπή διότι η αποδοχή και η συνέχιση μιας αισχρής και κατάφορα άδικης πολιτικής οδηγεί καθημερινά Έλληνες αδελφούς μας στην αυτοκτονία και άλλους στην αναζήτηση τροφής στα σκουπίδια.

Η εξαθλίωση είναι παντού. Ακόμη και στα νοσοκομεία οι Έλληνες δε μπορούν να νοσηλευθούν γιατί τα κρεβάτια τα έχουν καταλάβει λαθρομετανάστες με σοβαρές και μεταδοτικές ασθένειες. Και η μέγιστη ταπείνωση είναι ότι η ίδια κατάσταση επιβάλλεται άνωθεν και στα Στρατιωτικά νοσοκομεία.

Αυτό, όμως, που ενδιαφέρει πολλούς είναι να κατηγορήσουν τους Εθνικιστές, τη Χρυσή Αυγή και τους ψηφοφόρους της. Κρούουν, μάλιστα, και τον κώδωνα του κινδύνου για κατάλυση της Δημοκρατίας. Για όσους δεν το ξέρουν, όμως, η Πολιτική Επιστήμη εντάσσει επίσημα τον Κομμουνισμό σε μορφή δικτατορικού καθεστώτος. Προφανώς, όμως, η συνεχής παρουσία του ΚΚΕ και των υπόλοιπων αριστερών στο κοινοβούλιο και η ανήθικη προπαγάνδα τους στην κοινωνία δεν θεωρείται από πολλούς ως κίνδυνος για τη Δημοκρατία.

Σχετικά, με την ελεεινή και υποκριτική κίνηση της ΕΛΜΕ Χανίων να ετοιμάσει μαθήματα εναντίον του Εθνικιστικού κινήματος, αναρωτιέμαι κατά πόσο δημοκρατικό είναι όταν κάποιος προβαίνει σε κατάχρηση εξουσίας για ιδεολογική πλύση εγκεφάλου ανηλίκων. Είναι, επίσης, δημοκρατικό όταν αποκρύπτονται τα εγκλήματα των αριστερών και γίνεται ανάγνωση μόνο των «ζυγών» σελίδων της Ιστορίας ;  

Τέλος, απέναντι στους ισχυρισμούς των νεοελλήνων του τύπου «εμείς θα σώσουμε την Ελλάδα ;» θα ήθελα να αντιπαραβάλω μια φράση του Ίωνα Δραγούμη «Ναι, συ θα σώσεις το Ρωμέικο, ω Φρόνιμε. Ο καθένας πρέπει να ξέρει ότι σ’ αυτόν έλαχε να σώση το έθνος του, έτσι θα προσπαθήσουν πολλοί, και θα το σώση όποιος μπορέση».

Με εκτίμηση,

Κατερίνα

Μεγάλη Αντικατοχική Εκδήλωση 20 Ιουλίου 2012

Αγαπητοί Συνέλληνες,

 Για πρώτη φορά έχω την αίσθηση ότι υπάρχει ένας πολιτικός φορέας που "φυλάττει Θερμοπύλας". Ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι η μόνη δύναμη που αγωνίζεται για τα ελληνικά δίκαια και σαν άγρυπνος φρουρός προστατεύει αλλά και συνεγείρει τους Έλληνες. Είστε η δύναμη που ο Σωκράτης αποκαλούσε "δαιμόνιο", δηλ. η εσωτερική δύναμη που ενδυναμώνει ψυχικά, πνευματικά και ηθικά τον άνθρωπο.
 

Πολλά τα "κακώς κείμενα" της πατρίδας μας και των συμπατριωτών μας. Απαιτείται να επαναπροσδιορίσουμε την πορεία μας και να εφαρμόσουμε την επαναφορά μας σε αξίες και ιδανικά που συνείχαν πάντα τους Έλληνες, αλλά για πολλούς λόγους μετά τη μεταπολίτευση απεμπολήσαμε, υποτιμήσαμε, εξοστρακίσαμε πολλές από τις  κατευθυντήριες γραμμές που προσδιόρισαν τον ελληνικό τρόπο ζωής. Φροντίζετε και καλό είναι να συνεχίσετε την προσπάθεια επανελλήνισης των Ελλήνων. Για παράδειγμα θεωρώ όνειδος για τους Έλληνες να απαξιώνουμε τα χειρωνακτικά επαγγέλματα (κυρίως στον αγροτικό τομέα) και έτσι οι λαθρομετανάστες να απομυζούν τον πλούτο της Ελλάδας. Η Χρυσή Αυγή και σε αυτόν το τομέα μπορεί να συνεισφέρει. Χρειάζεται επανεκκίνηση των προτεραιοτήτων μας. ΟΛΟΙ μπορούμε να συμβάλλουμε στην αλλαγή νοσηρών νοοτροπιών. Οι Έλληνες είναι εργατικός λαός και η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς, σε ένα βαθμό, κατέστησε τους Έλληνες απολογητές μιας κακώς  ννοούμενης δημοσιοϋπαλληλικής νοοτροπίας.

Σκεφτείτε πόσο μας έχετε κερδίσει που όταν ανοίγουμε τον Η/Υ και το διαδίκτυο επισκεπτόμαστε πρώτα τη σελίδα της Χ.Α.. Σίγουρα εκατομμύρια Έλληνες κάνουν το ίδιο. Είστε η φωνή της Ελλάδας που θέλουμε και ονειρευόμαστε...

Κ. Π.

Πράξη Αντίστασης

Αγαπητοί συναγωνιστές,

Ζούμε σε μία χώρα που επικρατεί η ανεργία, η εγκληματικότητα, οι λαθρομετανάστες και πλέον η φτώχεια. Θα θέλαμε να σας πούμε ότι είμαστε στο πλευρό σας σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που δίνετε, ειδικά τον τελευταίο καιρό που σας πολεμούν από παντού. Έτσι αποδεικνύουν περίτρανα την αξία σας αλλά και την βρωμιά τους...

Ευχόμαστε μια μέρα να δικαιωθούμε όλοι μας μέσα απο το μόνο τίμιο κόμμα που υπάρχει και λέγεται ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Συναγωνιστές από Βέροια

Πορεία και διανομή τροφίμων στη Σπάρτη

Δια της παρούσης, εμείς οι ψηφοφόροι σας θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την εντυπωσιακή και άψογη πρώτη εμφάνιση του κόμματος στη Βουλή.

Η αποφυγή χειροκροτήματος εκ μέρους των βουλευτών μας ήταν ένα πολύ ηχηρό μήνυμα στο ότι το κόμμα μας δεν κάνει θεατρινισμούς και δεν θριαμβολογεί όταν δεν υπάρχει λόγος. Πιστέψτε με, τους ενόχλησε πάρα πολύ παρ’ ότι κάνουν τους αδιάφορους οι δημοσιογράφοι.

Επίσης η στάση προσοχής, δηλαδή η ένδειξη σεβασμού προς τον Αρχηγό, μοιραία στέλνει ένα ηχηρότατο μήνυμα ότι επιτέλους υπάρχουν άνθρωποι που δείχνουν σεβασμό σε αξίες και γεννάει ελπίδες ότι επιτέλους κάποιος θα σεβαστεί αυτό τον ξεχασμένο λαό, τον αιχμάλωτο λαό, τον αφημένο στη τύχη του και στο έλεος των ληστών, λαό.

 Μετά τιμής,
 Π. Μ.