Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2019 - 01:17

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Αγαπητοί συναγωνιστές, εύχομαι το Νέο Έτος να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε επίπεδο εκλογικό, αγωνιστικό και προσωπικό. Άλλος ένας δύσκολος χρόνος πέρασε γεμάτος από διώξεις, επικοινωνιακό και οικονομικό αποκλεισμό. Άλλος ένας χρόνος Εθνικής Αντίστασης ενάντια στους ανθέλληνες, τους κλέφτες και τους προδότες πολιτικούς. Άλλος ένας χρόνος ιστορικής μνήμης, ιδεολογικής συνέπειας και ακτιβισμού. Άλλος ένας χρόνος που πέρασε και ο νέος θα μας βρει εδώ, Πιστούς, Δυνατούς και Αποφασισμένους να φτάσουμε μέχρι το τέλος μέχρι την τελική Νίκη! Άλλος ένας χρόνος στις επάλξεις της Χρυσής Αυγής, στην τελευταία γραμμή άμυνας και την πρώτη γραμμή της αντεπίθεσης! Ζήτω ο Αρχηγός!

Κ.Ζ.

Βρε πώς την πάτησε! Μήνυση κατά του “αντιρατσιστή” Ζουγανέλη για... ρατσισμό

Οι με κάθε σχέση εργασίας υπάλληλοι του Δημοσίου δεν τολμούν να παραδεχθούν, να υποστηρίξουν και να διαδώσουν ελεύθερα ότι υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή. Το κουβεντιάζουν "συνωμοτικά", προσεκτικά κεκαλυμμένα σαν τους πρώτους Χριστιανούς. Οι απειλές, οι διώξεις, οι πιθανές κατασκευασμένες σκευωρίες, αποτελούν δαμόκλειο σπάθη πάνω από τα κεφάλια τους. Ο Ορθόδοξος Χριστιανός θεωρείται κουτός, αμόρφωτος, καθυστερημένος και ότι αυθυποβάλλεται. Ο Πατριώτης, θεωρείται Φασίστας. Ο Οικογενειάρχης, ξεπερασμένος δραπέτης μουσείου. Όμως, υπομονή... οι εκλογές είναι αναπόφευκτες...

Χάρης Τ.

Απίστευτο και όμως… συριζαίικο. Ο Τσίπρας εγκαινίασε στάση μετρό με «μαϊμού» εκδοτήρια, τα οποία ήταν… μουσαμάδες!

Πολλές ευχές σε όλους τους Έλληνες και καλή δύναμη! Πολλές οι προκλήσεις που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε το 2019 αλλά θα μας βρουν και πάλι μπροστά τους. Υγεία μόνο και όλα τα άλλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Ο Θεός των Ελλήνων είναι μαζί μας και γι΄αυτό δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Για τον Μάνο, τον Γιώργο, τον Κωνσταντίνο και όλους τους εθνομάρτυρες θα είμαστε εδώ πιστοί και αμετανόητοι έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα για την Πατρίδα! Χρόνια πολλά σε όλους τους Χρυσαυγίτες και στον Αρχηγό μας! Ζήτω η Νίκη!

Θοδωρής Π.

Εφημερίδα “Αυγή”: “Τη μέρα που οι Χρυσαυγίτες μπήκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο”