Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019 - 00:38

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Ζούμε υπό καθεστώς φόβου σ΄ αυτήν την χώρα που θέλει να πιστεύει πως την κυβερνούν δημοκράτες. Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε βράδυ στις γειτονιές μας μην συναντήσουμε κάποιον ληστή, κάποιον βιαστή, κάποιον μαχαιροβγάλτη, φοβόμαστε να πάμε τα παιδιά μας σε πάρκα που αντί να τα πλημμυρίζουν παιδικές φωνές, ακούς κυριολεκτικά αλαμπουρνέζικα και φοβάσαι μην πατήσεις καμία σύριγγα ή μην δει το παιδί σου εικόνες ανθρώπων που παίρνουν την δόση τους μέσα στο καταμεσήμερο. Το αποκορύφωμα βέβαια είναι ότι από χθες φοβόμαστε να πάμε και στις δουλειές μας, μιας που στο επάγγελμα τυχαίνει να είμαι οδηγός φορτηγού, γιατί φοβάμαι μήπως πέσω σε κανένα μπλόκο λαθρομεταναστών και έτσι δεν ξέρω αν θα μπορέσω να γυρίσω πίσω στο σπίτι και στην οικογένειά μου. Φοβάμαι όμως και να μιλήσω ή μάλλον καλύτερα που θα μιλήσω μήπως καταγγέλοντας όλα αυτά με πουν ακραίο, φασίστα και ρατσιστή. Και ρωτάω λοιπόν, για ποια δημοκρατία μου μιλούν και ποια ισότητα και ποια ισονομία; Για ποια ελευθερία του λόγου; Φασίστας είσαι όταν θες ενα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά σου, ακραίος είσαι όταν θες να εξασφαλίσεις την σωματική σου ακεραιότητα, ρατσιστής είσαι όταν θεωρείς τον εαυτό σου πολίτη δεύτερης κατηγορίας γιατί βλέπεις ότι τα προνόμια και οι παροχές δεν είναι για εσένα, για εσένα υπάρχουν μόνο φόροι. Κοινώς φασίστας, ακραίος και ρατσιστής είναι αυτός που βλέπει την αλήθεια και δεν φοβάται να την υποδείξει.

Βασίλης Λ.

Όχι ανεμογεννήτριες στην Μάνη

Έρχεται η Μέρκελ να τραβήξει το αυτί στους δουλοπάροικούς της που το παίζουν τάχα μου δήθεν πατριώτες, ώστε να ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ε, λοιπόν, δεν θα περάσει η Συμφωνία όχι γιατί ελπίζουμε στους προδότες τους πολιτικούς αλλά γιατί απέναντί σε όλους σας υπάρχει το Ελληνικό Έθνος που ξεσηκώθηκε απέναντι στην προδοσία σας και υπάρχει ένα κίνημα αυθεντικό αυτό της Χρυσής Αυγής που αγωνίζεται για να καταστρέψει αυτό το ανθελληνικό κατεστημένο. Αν δεν καταλαβαίνετε ότι δεν είστε η πλειοψηφία σε αυτήν την χώρα τόσο το χειρότερο για εσάς, εμείς είμαστε η πλειοψηφία και εμείς θα ανατρέψουμε τα σχέδια σας! Μακεδονία γη Ελληνική, Εθνικισμός Χρυσή Αυγή!

Κώστας Π.

Μεγάλοι Έλληνες: Χρυσόστομος Μητροπολίτης Σμύρνης

Τα πεζοδρόμια της Θεσσαλονίκης έχουν γίνει παγοδρόμια και ο δήμος με τους βολεμένους του προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν είναι δική του δουλειά αλλά των ιδιοκτητών των ακινήτων! Δηλαδή το Αθλητικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, που υπάγεται Διοικητικά στον Δήμο από ποιον πρέπει να καθαριστεί; από τους ιδιοκτήτες της απέναντι πολυκατοικίας; Ή σας έχω καλύτερο η Καμάρα της Θεσσαλονίκης που κάνεις πατινάζ στο πεζοδρόμιο μήπως να φωνάξουμε τον Ρωμαίο Αυτοκράτορα Γαλέριο να την καθαρίσει; Αν είναι δυνατόν! Το ξέραμε ότι οι άνθρωποι είναι γελοίοι, αλλά η ανικανότητά τους ξεπερνά τα πάντα!

Π.Ν.

Κραυγή αγωνίας από τους δημάρχους των νησιών: Μην συνδέετε την μείωση του ΦΠΑ με το λαθρομεταναστευτικό