Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018 - 00:33

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Θα ήθελα να μεταβιβάσετε στον Νικόλαο Μιχαλολιάκο τα συγχαρητήριά μου για την επιμονή και την αδιαλλαξία του στις θέσεις και τις απόψεις του. Έχει πέσει ολόκληρος ο κόσμος πάνω του στην κυριολεξία για να τον λυγίσει και να τον φέρουν με τα νερά τους. Σαν γνήσιος Μανιάτης όμως δεν κάνει ούτε βήμα πίσω και γι' αυτό τον φοβούνται. Τρέμουν μην τυχόν και η Χρυσή Αυγή αφυπνίσει τον γίγαντα που λέγεται Ελληνικό Έθνος, κλείσει την τηλεόραση και σηκωθεί από τους καναπέδες. Παρατηρήστε τους. Φοβούνται. Εμείς θα φροντίσουμε αυτόν τον φόβο τους να τον κάνουμε πραγματικότητα και να τον βιώσουν απόλυτα. Πρέπει να τιμωρηθούν, να απαξιωθούν και να σαπίσουν στην φυλακή για τα εγκλήματά τους εις βάρος του Λαού! Ζήτω η Νίκη!

Θοδωρής Ο.

Πανηγυρίζουν οι τούρκοι έποικοι στα Κόκκινα για τους βομβαρδισμούς της Τηλλυρίας το ‘64 στην Κύπρο!

Μέχρι το 2060 λιτότητα και μέχρι να ξεχρεώσουμε άλλα 100 χρόνια σκλαβιάς στους γερμανούς. Κατηγορούν την Χρυσή Αυγή για «ναζισμό», αλλά προς το παρόν οι γερμανοί με τους "έλληνες" πολιτικάντηδες υπαλλήλους τους καταδυναστεύουν την Ελλάδα και εγκαθιδρύουν κατοχή της νέας τάξης πραγμάτων. Οι γερμανικές τράπεζες και πολυεθνικές σε συνεργασία με την Ε.Ε. απομυζούν ένα προς ένα τα ευρωπαϊκά Έθνη. Όποιος μιλήσει ενάντια σε αυτούς τους οικονομικούς εγκληματίες άμεσα χαρακτηρίζεται ακραίος, εθνικιστής και ρατσιστής. Η ελευθερία του λόγου υπάρχει όπως και οι δημοκρατία, απλά θα πρέπει να λες και να κάνεις αυτό που θέλουν εκείνοι για να μπορείς να υπάρχεις. Όσο αυτοί θα σκληραίνουν τα μέτρα και τους νόμους τους εναντίον μας και εναντίον των Ευρωπαίων ομοϊδεατών μας, τόσο εμείς θα πεισμώνουμε και θα στεκόμαστε εμπόδιο στα σχέδιά τους. Το Πνεύμα πάντα νικά την ύλη! Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και της Ευρώπης των Εθνών θα ανατείλει.

Κώστας Κ.

Πυξίδα Ιδεών: Η πειθαρχία, το καθήκον και η μεγάλη Τιμή της γενεάς μας

Ο Σκουρλέτης υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ! Ζούμε μεγάλες στιγμές! Τελικά όντως τα άγρια φυλάνε τα ήμερα στην Ελλάδα των συριζαίων! Ο Μπαλάφας βουλευτής, ο Βούτσης πρόεδρος της βουλής και μετά λέμε για τρομοκρατία, για εμπρησμούς και επιθέσεις, για άβατο στα Εξάρχεια, για ανομία και ναρκωτικά παντού με την αστυνομία να είναι απούσα. Πού να πάει και τί να κάνει ο κακομοιραίος ο αστυφύλακας; Να βάλει φυλακή τα αφεντικά του; Πληρώνει ο λαουτζίκος φόρους και στέλνει τα παιδιά του στην ξενιτιά για να τρώνε και να πίνουν τσάμπα εδώ οι λαθρομετανάστες με τους "ανθρωπιστές" ευεγέρτες τους. Τα πρόβατα έκαναν τους λύκους αφεντικά και τώρα παραπονιούνται επειδή ματώνουν. Ξυπνήστε γιατί ήδη είναι αργά και ο χρόνος, όπως και η υπομονή, κάποια στιγμή τελειώνει. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος αλλιώς καλά σαράντα Ελλάδα...

Κυριάκος Η.

«Χαστούκι» στην κυβέρνηση από γερμανικά ΜΜΕ: «Η Ελλάδα είναι μακριά από την Εθνική της Κυριαρχία»