Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018 - 00:28

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Εξεταστικές επιτροπές επί εξεταστικών επιτροπών και ούτε ένας κλέφτης στην φυλακή. Κοινή παραδοχή ότι έχουν κλαπεί εκατομμύρια ευρώ, έχουν δοθεί άλλα τόσα σε μίζες και "χορηγίες". Συνεδριάσεις, γραβατούλες πολύχρωμες, χαμόγελα, ανακοινώσεις και μετά τίποτα. Οι κλέφτες και οι καταχραστές συνεχίζουν τις ζωάρες τους ανενόχλητοι και ο λαός βγάζει τους χειμώνες του μέσα στην πείνα και την μούχλα. Δημοκρατία των λίγων και προνομιούχων ενάντια στον "φασισμό" και τον "ρατσισμό" των λαϊκών και των μεροκαματιάρηδων. Αυτό βιώνουμε καθημερινά εδώ και δεκαετίες. Να μην απορούν λοιπόν όλοι αυτοί γιατί στηρίζουμε την Χρυσή Αυγή από το 2012 και μετά και είμαστε αμετακίνητοι. Η απάντηση είναι προφανής.

Κωνσταντίνα Τ.

Η. Κασιδιάρης κατά Πολάκη και Γεωργιάδη στην Εξεταστική - ΒΙΝΤΕΟ

10 μέρες άταφος ο Κωνσταντίνος Κατσίφας και η ελλαδική κυβέρνηση αντί να πράξει τα δέοντα με μαζικά αντίποινα γι' αυτή την προσβολή του νεκρού μας κάθεται με την ουρά στα σκέλια. Δεν είναι για όλους ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη. Μανάδες δεν έχουν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ; Για πόσο ακόμα νομίζουν ότι θα κάνουμε υπομονή για να μας τσαλαπατούν οι αλβανοί εντός και εκτός Ελλάδας; Η ηγεσία της χώρας έχει σκύψει το κεφάλι στους πάντες και έχουμε γίνει ο λαός της σφαλιάρας. Λίγη ντροπή και λίγη τσίπα δεν υπάρχει; Οι Έλληνες θα αντισταθούμε σε αυτή την αρρωστημένη κατάσταση και όσο καθυστερεί αυτή η αντίδραση τόσο εκρηκτική θα είναι. Η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία ευκαιρία της Δημοκρατίας.

Κ. Ρ.

Μπακογιάννης όπως λέμε... Καμίνης: Η υποψηφιότητα της νεοφιλελεύθερης ψευτοδεξιάς για τον Δήμο Αθηναίων

Είμαι εξοργισμένος που αναγκάζομαι να ζω αυτή την ξεφτίλα σαν Έλληνας πολίτης. Βρωμιά, ανομία, ατιμωρησία, ρεμούλες, ρουσφέτια και χαράτσια από τους τουρκόσπορους που μας κυβερνούν. Έχουν κάνει τα αίσχη και έχουν το θράσος να μιλάνε και να μας κάνουν μάθημα περί πολιτικού πολιτισμού και ελευθερίας της γνώμης. Μια ελευθερία που υπάρχει μόνο για την δική τους γνώμη και άποψη, αλλιώς τα ΜΜΕ τους σε φιμώνουν είτε είσαι πολίτης είτε το τρίτο κόμμα της Ελλάδας. Δικτάτορες που στο μόνο που πιστεύουν είναι το χρήμα. Λιγούρηδες. Θα έρθει η ώρα που θα αναλάβουμε εμείς τα ηνία αυτής της χώρας και πραγματικά όλοι αυτοί που κοροϊδεύουν τον λαό και κλέβουν το ψωμί του μέσα από το πιάτο του θα κάτσουν στο σκαμνί. Τότε θα δούμε ποίοι θα χαμογελούν και γιατί.

Ιωάννης Πετ.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε στην Μακεδονία την Μνήμη των σφαγιασθέντων από τους κομμουνιστοσυμμορίτες - Φωτορεπορτάζ