Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018 - 01:18

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Oι μόνοι που υπερασπίζονται τα Εθνικά μας συμφέροντα είναι οι Χρυσαυγίτες. Δεν είδα κανένα άλλο κόμμα να διαμαρτύρεται για τις τουρκικές προκλήσεις. Όλοι πίσω από τα γραφεία τους, από τα σπίτια τους ή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας λένε την θέση τους απέναντι στην τουρκία. Άλλοι σπεύδουν να δηλώσουν γιουσουφάκια κι άλλοι να το παίξουν τουρκοφάγοι από την ασφάλεια των γραφείων τους. Μόνο η Χρυσή Αυγή είναι στον δρόμο, μόνο η Χρυσή Αυγή τόλμησε να πάει έξω από το τουρκικό προξενείο και μόνο η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που εδώ και χρόνια είναι ξεκάθαρα εναντίον της ελληνοτουρκικής φιλίας. 

Κ. Θ. Σέρρες

Οι βαλίτσες κυβερνούν αυτόν τον τόπο

Ήταν γνωστό από την πρώτη στιγμή πως με το σύμφωνο συμβίωσης εγκληματικά και παράνομα στοιχεία θα εκμεταλλευτούν το νομοθετικό αυτό παραθυράκι προκειμένου να νομιμοποιηθούν. Αυτά τα κυκλώματα ξεμπρόστιασε η Χρυσή Αυγή που κατέθεσε μήνυση στον Άρειο Πάγο, έτσι ώστε να επανεξεταστούν όλα τα σύμφωνα συμβίωσης για το πόσο νόμιμα είναι και εν τέλει τι σκοπό εξυπηρετεί το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

Ελένη Σ.

Ανάλγητο ανθελληνικό κράτος: Έκοψαν το επίδομα στους δύο μοναδικούς κατοίκους της Κινάρου που βρίσκεται στο στόχαστρο της Τουρκίας

Εγώ δεν κατάλαβα κάτι ρε παιδιά! Γιατί η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας είναι απόρρητη για τον ελληνικό λαό και την ίδια στιγμή μέσα σε αυτήν παρευρίσκεται τούρκος βουλευτής; Λέει ο άλλος έχει εκλεγεί από το ελληνικό κοινοβούλιο, όμως ο Ερντογάν ήταν ξεκάθαρος στην ομιλία του στην Θράκη ότι έχει 4 δικούς του βουλευτές στην βουλή και μάλιστα παρουσία του Αμανατίδη, εκπροσώπου της κυβέρνησης, ο οποίος δεν τον διέκοψε για να τον διαψεύσει, αλλά περιχαρής παρακολουθούσε την ομιλία του Σουλτάνου...

Βαγγέλης Κ.

Γελάνε οι τούρκοι: Ο άφαντος Καμμένος μίλησε για τους Έλληνες Στρατιωτικούς με… μόλις 5 μέρες καθυστέρηση – Έδωσε δήλωση που αθωώνει τον Ερντογάν!