Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012 - 01:33

«Σταδιακή παραχώρηση ταξιδιωτικών εγγράφων για το μεγάλο όγκο των μεταναστών που επιθυμούν να αποχωρίσουν από το ελληνικό έδαφος» εξαγγέλει ο ΣΥΡΙΖΑ στο επίσημο πρόγραμμά του. Για να μη νομίζει ότι απευθύνεται σε χαχόλους: Τα μοναδικά ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που μπορεί να εκδώσει το ελληνικό κράτος είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ τύπου Σένγκεν και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ νέου τύπου… Με κανένα άλλο έγγραφο δεν μπορεί να ταξιδέψει ελεύθερα στην ευρωπαϊκή ένωση ούτε ο Έλληνας αλλά ούτε και ο Αφγανός. Οτιδήποτε άλλο ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο υπόσχεται οτι θα εκδώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τους λαθρομετανάστες, θα ήταν απλά ένα έγγραφο χωρίς καμία απολύτως αξία.  Κανένα ευρωπαϊκό κράτος δεν θα το δεχόταν… Θα μας έστελναν πακέτο τους λαθρομετανάστες πίσω και θα πληρώναμε και την επιστροφή τους.

Για να γίνουμε πιο σαφείς… Ταξιδιωτικά έγγραφα μπορούν να πάρουν μόνον οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΙ. Εκτός εάν ο κ. Τσίπρας θέλει να μετατρέψει όλους τους λαθρομετανάστες σε έλληνες πολίτες!!! Κατά συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να δώσει την ελληνική υπηκοότητα στους λαθρομετανάστες, να τους κάνει 100% έλληνες με ίσα δικαιώματα, με δικαίωμα ψήφου, με δικαίωμα να θέτει υποψηφιότητα για βουλευτής, δήμαρχος, στρατηγός κλπ (το σύνταγμα δεν προβλέπει κάτι άλλο, δηλαδή μισός Έλληνας η διαβατήριο μιας χρήσης).  

Αν κάνει πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό το εφιαλτικό σενάριο( η μεγαλύτερη γονοκτονία όλων των εποχών) .. Το πολύ σε 5 χρόνια δεν θα υπάρχει το Ελληνικό Γένος… Αυτόματα οι νεοέλληνες (πακιστανοί) θα μπορούν να φέρνουν με τον νόμο ποια, και τις οικογένειες τους στην Ελλάδα…. Το κόστος για το κράτος θα είναι εξωπραγματικό.. Βάσει των στοιχείων του ΟΗΕ, 23 εκατομμύρια μετανάστες θα προσπαθήσουν να έρθουν στην Ευρώπη τα επόμενα 5 χρόνια.. Αν η Ελλάδα έχει ανοιχτή την πόρτα, οι μισοί από αυτούς προβλέπεται να καταλήξουν στην,, τωρινή,, χώρα μας… Η αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού θα είναι ραγδαία (σήμερα πεθαίνει ένας Έλληνας και γεννιέται μισός ενώ όταν πεθαίνει ένας πακιστανός γεννιούνται άλλοι πέντε). Μετά, οι χριστιανοί θα εκδιωχτούν κακήν κακώς, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για αυτό…
Τα ανωτέρω τα αλίευσα στο διαδίκτυο και καλό είναι να τα λέμε για να τα μαθαίνουν και όσοι τυχόν δεν αντιλαμβάνονται τι ακριβώς λέγεται με τόση αριστερο«πατριωτική» ελαφρότητα.

Θ.Μ.

Αφιέρωμα στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής από το “Πρώτο Θέμα”

Συνεχίστε, Σας Στηρίζουμε! Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, σας αποστέλλω αυτή την επιστολή όχι μόνο για να εκφράσω την αγανάκτησή μου για τον αισχρό τρόπο με τον οποίο σας καταπολεμούν τα ΜΜΕ και οι «καλοαναθρεμμένοι απατεωνίσκοι», αλλά και για να δηλώσω την πλήρη στήριξή μου.

Προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ψήφος στη Χρυσή Αυγή ήταν μια απλή αντίδραση του αγανακτισμένου λαού, μια φούσκα που σύντομα θα ξεφουσκώσει. Επειδή όμως τυχαίνει στο 7% να συμπεριλαμβάνομαι και εγώ ας μου επιτρέψουν όλοι αυτοί οι «δημοκράτες υποστηρικτές της ελευθεροτυπίας και των συμφερόντων του λαού» να μιλήσω εγώ για την ψήφο μου. Η απάντηση, λοιπόν, προς όλους αυτούς τους «κυρίους» είναι μια: ψήφισα Χρυσή Αυγή απολύτως συνειδητά, όχι ως αντίδραση αλλά εξαιτίας της σύγκλισης των απόψεών μας, αηδιασμένη από τη 40χρονη προδοτική και ανθελληνική πολιτική της μεταπολίτευσης και με την ελπίδα ότι δε θα μας απογοητεύσετε και εσείς. Σχετικά με τα περιφρονητικά σχόλια για το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο του 7%, θα ήθελα να επισημάνω αφενός ότι η νέα γενιά που αποτελεί την πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, είναι τουλάχιστον Πανεπιστημιακού επιπέδου, αφετέρου δε γνωρίζουμε πολύ καλά το πώς και το από πού  παίρνουν τα πτυχία τους πολλοί από τους ισόβιους πολιτικάντηδες, οι οποίοι ζουν μέσα στην πολυτέλεια, χωρίς να έχουν εργαστεί ποτέ και χωρίς να τους νοιάζει για την Πατρίδα και το λαό. Επίσης, στο χαρακτηρισμό νεοναζί, έχω να απαντήσω ότι εγώ βλέπω νέες και νέους να λένε τον Εθνικό μας Ύμνο και όχι ναζιστικούς ύμνους. Εκτός και αν θεωρούν τον Ύμνο μας νεοναζιστικό.

Βγαίνουν σε διάφορες εκπομπές οι φωστήρες της Ελληνικής κοινωνίας, οι δήθεν δημοκράτες, οι πολιτισμένοι ψευτοκουλτουριάρηδες αριστερόφρονες (οι οποίοι βέβαια έχουν «ξεχάσει» τα εγκλήματα που έχουν κάνει οι «ηγέτες» τους) για να μιλήσουν με χυδαίους χαρακτηρισμούς  και απαξιωτικά για το φαινόμενο Χρυσή Αυγή. Στην πραγματικότητα, φοβούνται το νέο ρεύμα, την αφύπνιση του λαού από το λήθαργο που θα αποκαλύψει τα ψέματα τόσων ετών.

Στη σαραντάχρονη μεταπολιτευτική περίοδο αυτό που κατάφεραν όλοι αυτοί οι «κύριοι» είναι η πλήρης αποδόμηση όλων των επιπέδων και των φασμάτων της κοινωνικής ζωής. Αποδόμηση της παιδείας, υγείας, θρησκείας, οικογένειας, των Ενόπλων Δυνάμεων κλπ. Η οικονομική κρίση που βιώνουμε σήμερα είναι απόρροια μιας βαθύτατης ηθικής και αξιακής παρακμής, μια παρακμή που το ίδιο το σχέδιο του Kissinger επεδίωκε. Και τώρα αυτοί οι προδότες ξαναζητούν την ψήφο ανοχής μας στη ληστρική πολιτική τους για το «καλό» της Ελλάδας. Αυτοί οι προδότες που δε διστάζουν να ελληνικοποιούν λαθρομετανάστες προκειμένου οι τελευταίοι να τους ψηφίσουν. Και ούτε καν ενδιαφέρονται για τον κίνδυνο που δημιουργούν στο εσωτερικό της Ελλάδας.

Εκτός των ανωτέρω, τις τελευταίες μέρες, ιδίως μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, παρατηρώ μια ευαισθητοποίηση για τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, τόσο από εγχώριους όσο και από ξένους «ευαισθητοποιημένους» και «καλούς» ανθρώπους. Δεν επιδεικνύουν, όμως, την ίδια ευαισθησία για τους Έλληνες που πέφτουν καθημερινά θύματα της βίας των λαθρομεταναστών.

Όλοι αυτοί που κάνουν τα αδύνατα δυνατά να θρονιαστούν στα έδρανα της Βουλής και στα υπουργικά γραφεία, δεκάρα δε δίνουν για εμάς και την Ελλάδα. Είναι όλοι αυτοί οι θρασύδειλοι που αφήνουν ανενόχλητους τους Τούρκους να κάνουν την προπαγάνδα τους στη Δυτική Θράκη και να εκφοβίζουν τους Έλληνες μέσα στην ίδια τους την πατρίδα. Είναι όλοι αυτοί που αν συμβεί τίποτα θα πάρουν το πρώτο αεροπλάνο και θα φύγουν στο εξωτερικό όπου τους περιμένουν τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που φρόντισαν οι «πατριώτες» να βγάλουν από τη χώρα λαθραία. Είναι αυτοί που δεν πιστεύουν πουθενά ούτε σε Πατρίδα, ούτε σε θρησκεία, ούτε σε οικογένεια και που κατάφεραν να δημιουργήσουν μια κοινωνία διαστροφής, ανωμαλίας, αναρχίας, χωρίς αξίες, στην οποία για να επιβιώσει κάποιος πρέπει να έχει συνέχεια μέσο, μια κοινωνία στην οποία επικρατεί το ατομικό συμφέρον και το «κάνω ό,τι γουστάρω». Και αυτοί είναι που μας αποκαλούν υποτιμητικά Ελληναράδες. Ε, λοιπόν, προσωπικά προτιμώ να είμαι Ελληναράς παρά ρεμάλι σαν αυτούς.
Όσοι, λοιπόν, αγαπούν την Ελλάδα, όσοι θέλουν να υπάρξει ελπίδα, όλοι εμείς πρέπει να συσπειρωθούμε μέχρι την τελική νίκη κόντρα στα τσιφλίκια του συστήματος. Γιατί μόνο και μόνο το γεγονός ότι προσπαθούν να νεκραναστήσουν αυτούς τους μεγαλοτσιφλικάδες της πολιτικής τους οποίους ο Ελληνικός λαός έστειλε στα σπίτια τους, όπως π.χ. Μπακογιάννη, αποδεικνύει με περίτρανο τρόπο το πόσο ενδιαφέρονται για το καλό της Ελλάδας.

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΈΠΕΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΌΧΙ ΜΕ ΒΙΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

Μαρία Π.

Νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Ανάβυσσο             

Καλημέρα σας! Ήθελα να ήξερα πως κάποιος μπορεί να φτάσει τα όρια της γελοιότητας και της ηλιθιότητας και να τα ξεπεράσει. Μόλις τώρα διάβασα οτι οι δήθεν οικολόγοι πράσινοι έκαναν διαμαρτυρία στο υπουργείο περιβάλλοντος (ελέω παγκόσμιας ημέρας για το περιβάλλον) και σαν συμβολική κίνηση μοιράζουν στους περαστικούς εισιτήρια του ΟΑΣΑ. Αυτό  που δεν μπορεί παρά να έρθει  αμέσως στο μυαλό μου είναι οτι προσπαθούν ρίξουν λάσπη στα μάτια του κόσμου και να διαστρεβλώσουν τις εμπεριστατωμένες απόψεις του κυρίου Κασιδιάρη οτι δεν έχουν δώσει ποτέ ούτε ενα ευρώ στον απλό λαό. Ετσι λοιπόν και αυτοί αποφάσισαν να τον διαψεύσουν και με δικαιολογία το οτι θα πρέπει να τονίσουν την σημασία των ΜΜΜ  αποφάσισαν να ακολουθήσουν την συμβουλή του κυρίου Κασιδιάρη και να κάνουν δώρα εισιτήρια του 1 (!)  ευρώ στους περαστικούς. Ουτε καν εισιτήριο των 1.40 Ε που κάνει για όλα τα μεσα, αλλά το φθηνότερο του ΟΑΣΑ. Είπαμε οτι ο κύριος Κασιδιάρης πλέον ως εκπρόσωπος της ΧΑ έχει γίνει η φωνή της αλήθειας αλλά κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν πότε μιλάει σοβαρά... Απο τα τόσα που έφαγαν με τις πράσινες εκείνες χορηγίες και επιδοτήσεις μόνο εισιτήρια τους έμειναν (?) , και ως καλοί χριστιανοί σκέφτηκαν να τα μοιραστούν με τους φτωχούς μιας και ο εχων δυο χιτώνας πρέπει να δίνει τον έναν ; Μάλλον άργησαν. Έπρεπε να είχαν μοιραστεί και τις επιδοτήσεις όσο υπήρχαν.

Απο τη μεριά μας εμείς λέμε φτάνει πια με τους κάθε είδους σωτήρες που σου δίνουν 1 για να σου πάρουν 10 οταν θα εχεις γυρισμένη την πλάτη. Τώρα βλέπουμε ποιος είναι ποιός και ξέρουμε και τι χρειάζεται επιτέλους για ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!

Γ.Β.

Είναι υπεράνω νόμων ο Πρετεντέρης και το Mega;

Ήταν αναμενόμενο βάσει κοινής λογικής ότι θα καταλήγαμε στην σημερινή θλιβερή αδιέξοδη, καταστροφική κατάσταση. Οικονομικές κρίσεις υπήρξαν και  κατά το παρελθόν αλλά η χώρα μας ήταν πιο συμμαζευμένη, πιθανόν ο αιώνας που διανύουμε να είναι των οικονομικών κρίσεων. Για δεκαετίες παρακολουθούσαμε μία συνεχή σπατάλη του δανεικού δημοσίου χρήματος, κακοδιαχείριση, βολέψεις, αδιαφορία, ωχαδερφισμός, φυγοπονία υπευθύνων, αλλά και του λαού γενικά, συνεχείς παροχές σε βολεμένους σε σχέση με τις δυνατότητες της Ελληνικής Οικονομίας. Αρπαχτές δίχως τέλος  με κυριότερη αυτή του 1999. Αδιαφορία  για τις παραγωγικές τάξεις,  μείωση, συρρίκνωση της παραγωγικότητας. Απομάκρυνση των ξένων επενδύσεων, για όλα έφταιγε το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο,  δισταγμός ακόμη και  Ελλήνων επιχειρηματιών να επενδύουν, τελικά η Ελλάδα γίνονταν όλο και περισσότερο ανασφαλής. Τρομοκράτες, διαρρήκτες, εμπρηστές, ληστές, βάνδαλοι, απαγωγείς, εύρισκαν τον Παράδεισό τους στην άτυχη πατρίδα μας. Ενώ  κατά το παρελθόν  η χώρα μας ήταν η ασφαλέστερη, αλλά και η  φθηνότερη χώρα της Ευρώπης σε ένδυση και είδη διατροφής, σταδιακά κατέληγε η ακριβότερη με καταστρεπτικές συνέπειες για την οικονομία μας και φυσικά για τις επόμενες γενεές.

Εκτός από όλα αυτά, εδώ και δεκαετίες η εξωτερική πολιτική μας ήταν αλλοπρόσαλλη. Πρωθυπουργός, Υπουργοί τσάμπα μάγκες, η εξωτερική πολιτική είχε σχέση με  την   εσωτερική κατανάλωση. Είμαστε λαός ανάδελφος  σε  μία μικρή  χώρα, είμαστε στο στόμα του λύκου,  οπότε έπρεπε  να ήμασταν πολύ προσεκτικοί, δυστυχώς  αυτό δεν έγινε.

Όλα αυτά όποιος τα έλεγε πριν την κρίση, που βάσει λογικής ήταν αναμενόμενη, τον βάφτιζαν οι πολύξεροι δημοσιογράφοι, αλλά και οι αυτοαποκαλούμενοι προοδευτικοί,  φασίστα, γραφικό, αιρετικό, οπισθοδρομικό. Αποδείχθηκε τελικά ότι όσοι τα έλεγαν ήταν έμπειροι, πρακτικοί, διορατικοί, προβληματισμένοι και ειλικρινείς. Ίσως χωρίς ιδιαίτερη μόρφωση άνθρωποι, αλλά λογικοί. Άλλωστε στην ζωή μας τις πιο σωστές και σοφές κουβέντες που βρίσκουμε μπροστά μας, από αυτούς τις έχουμε ακούσει. Είδαμε τι έγινε με το κίνημα της πατάτας: μερικοί απλοί άνθρωποι κατάφεραν να ρίξει τις τιμές… σε αντίθεση με το παρατηρητήριο τιμών, Υπουργούς, golden boys, Μ.Μ.Ε, δημοσιογράφους, πολιτικούς   όλων  των αποχρώσεων, αλλά και τους επωνύμους, κομματικούς, θεωρητικούς, χαρτογιακάδες, κ.λ.π… που σπάνια  είχαν αναφερθεί  σε αυτά που συνεχώς λέγονται τώρα, δηλαδή δημόσιο χρέος, σωστή διαχείριση, νοικοκυριό, αυστηρή  τήρηση του προϋπολογισμού σε όλους του τομείς του δημοσίου, ΔΕΚΟ, νοσοκομεία, δήμοι κ.λπ.

Χρειαζόμαστε λοιπόν ανθρώπους πρακτικούς, που να έχουν απλή, κοινή λογική, για να νοικοκυρευτεί αυτός ο τόπος. Γι' αυτό και στηρίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Παναγής  Κ., Κεφαλονιά