Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018 - 00:35

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Μας δουλεύει για τα καλά η κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστερά. Πανηγυρίζουν τα κοράκια για την έξοδο από τα μνημόνια και ότι αυτή έγινε αισθητή με τις 4 νέες συλλογικές συμβάσεις που υπεγράφησαν. Η μια εκ των τεσσάρων αφορά τις τράπεζες! Δηλαδή οι τράπεζες συνεχίζουν να είναι οι μόνες, οι οποίες αισχροκερδούν εις βάρος του ελληνικού λαού και εσύ κακόμοιρε υπαλληλάκο κάτσε και περίμενε πότε θα σου γίνει αύξηση 2 ευρώ, μπας και αγοράσεις ακόμη μισή φραντζόλα ψωμί...

Στέλιος Κ.

Συνεχίζουν να προκαλούν οι τουρκαλάδες: Άφωνος ο Κοτζιάς από την προσβολή Τσαβούσογλου στην Σμύρνη

Η προδοσία της Μακεδονίας κύριε Τσίπρα δεν είναι κάτι που έχουμε ξεχάσει εμείς οι βορειοελλαδίτες. Aν νομίζετε ότι θα κάνετε την πολιτική σας φιέστα και να μας ταράξετε για ακόμη μια φορά με τις γνωστές μπαρούφες σας είστε γελασμένος. Κανένας Έλληνας Μακεδόνας δεν θα πρέπει να λείπει το Σάββατο από την ΔΕΘ. Σταματάμε την προδοσία του όνοματος και της Ιστορίας μας μια και καλή!

Μαρία, Κιλκίς

Οι υποκριτές επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος: Στο Μάτι ο Τσίπρας με πολυπληθή κουστωδία

Δείτε υπουργό Εξωτερικών ρε παιδιά, ο Τσαβούσογλου τον κάνει μεροκάματο μπροστά στις κάμερες και αυτός ιδρώνει και χασκογελάει λες και τον μάλωσε ο μπαμπάς του. Θέλετε να κάνετε και εξωτερική πολιτική, αριστεροί καρπαζοεισπράκτορες, τσιράκια των ξένων. Και δεν φτάνει αυτό, στα δελτία ειδήσεων τον δείχνουν να παρακαλάει για μια χαιρετούρα με τον τουρκικό "φιλήσυχο" λαό που δείχνει να απολαμβάνει το φαγητό του σε εστιατόριο ονόματι "1453"!

Π.Ν.

Ζόραν Ζάεφ: Η γλώσσα και η ταυτότητά μας θα είναι για πάντα «μακεδονικές»