Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012 - 01:36

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Καλημέρα σας αγαπητοί μου Συναγωνιστές.

Κατ΄ αρχάς θέλω να σας συγχαρώ για τη μεγάλη νίκη του κόμματός σας που παρά τα όσα συνέβησαν μετά τις εκλογές του Μαίου κατάφερε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να συγκρατήσει τα ποσοστά της στα ίδια επίπεδα. Ουσιαστικά πρόκειται για μια περηφανή νίκη. Απέδειξε ότι αυτό το κόμμα είναι ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ και εύχομαι να συνεχίσει να είναι έτσι και στο μέλλον και ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Κάποτε ένας δημοσιογραφίσκος της κακιάς ώρας είχε πει το εξής αμίμητο: ''Αν δεν είχαμε Γιώργο Παπανδρέου θα έπρεπε να τον εφεύρουμε''! Σε αντιδιαστολή λοιπόν αυτής της ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ εγώ λέω: ''Αν δεν είχαμε ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ (και Ηλία Κασιδιάρη και Χρήστο Παπά κ.λ.π βεβαίως βεβαίως) θα έπρεπε να τον εφεύρουμε. Αν δεν είχαμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα έπρεπε να την εφεύρουμε. Για το καλό της πατρίδας μας πάντα.

STRONG ARM OF THE LAW

Όλα τους πειράζουν, αν δεν είσαι «δικός τους»...

Εδώ και κάποιες μέρες παρακολουθώ το θέμα της νεαρής ηθοποιού Ελένης Λιάσκα (Γωγούς στην τηλεοπτική σειρά «Καφέ της Χαράς»).

Η κα Λιάσκα τόλμησε να εκφράσει δημόσια τις απόψεις τις στην σελίδα της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης περί της πολιτικής κατάστασης που έχει περιέλθει η χώρα, κι επειδή δεν ήταν οι αναμενόμενες από τους προ(δότες)οδευτικούς, έχει ξεσπάσει ένας άνευ προηγουμένου «πόλεμος εναντίον» της. Δεν δήλωσε ότι ψήφισε τη Χ.Α., και όπως είπε  σε νεότερη δήλωση της «Ποτέ κανείς δεν θα μάθει τη ψήφισα», παρόλ’ αυτά, κατηγορείται ως υποστηρίκτρια της Χ.Α.. Κι εδώ φαίνεται ο φασισμός των δήθεν προοδευτικών που επικαλούνται την δημοκρατία. Την δική τους δημοκρατία που ισχύει μόνο για όσους έχουν την ίδια άποψη ή πεποιθήσεις μ’ αυτούς. Αυτή που δήθεν κόπτονται για την ελευθερία της έκφρασης, ας μας πουν τι δημοκρατία είναι αυτή. Δεν είδαμε να δέχονται τέτοιον «πόλεμο» άλλοι καλλιτέχνες που ήταν υποψήφιοι με κάποιο κόμμα. Ας το σκεφτεί ο Έλληνας πολίτης που κατά τα άλλα του δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι ζει σε δημοκρατικό κράτος.

S.

Χρυσή Αυγή: Διανομή παιχνιδιών, ρούχων και τροφίμων στη Κεφαλονιά

Για άλλη μια φορά το Εθνικιστικό μας Κίνημα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, συγκέντρωσε την εμπιστοσύνη χιλιάδων Ελλήνων, που δεν λύγισαν κάτω από την απύθμενη συκοφαντική εκστρατεία των ΜΜΕ. Όσοι πιστεύουμε στην Ελλάδα και ονειρευόμαστε ένα καλύτερο αύριο, σταθήκαμε όρθιοι στις επάλξεις. Και βγήκαμε νικητές. Νικητές και τροπαιούχοι!

Όμως τώρα, ανοίγεται ένας άλλος ορίζοντας μπροστά μας. Πρέπει να σταθούμε άξιοι υπερασπιστές της Ιδέας μας. Και βέβαια, πρώτοι απ΄όλους οι εκπρόσωποί μας στο κοινοβούλιο. Με το καλό παράδειγμα, την ξεκάθαρη και ανυποχώρητη θέση τους, την πιστή και αταλάντευτη στάση τους, την σκληρή αλλά δίκαιη κριτική τους απέναντι στην κυβέρνηση. Και πάνω από όλα να συνεχίσουν τα βρίσκονται στο πλευρό μας. Στο πλευρό των δοκιμαζομένων Ελλήνων.

Η ΑΥΓΗ πρόβαλλε επιτέλους στην ταλαίπωρη χώρα μας. Το σκοτάδι αρχίζει να χάνεται. Η ΑΥΓΗ θα είναι ΧΡΥΣΗ. Το πιστεύουμε και θα το αποδείξουμε όλοι.

ΝΙΚ. - ΑΓ. ΠΑΡ.

Ύμνοι στην ελληνο-τουρκική «φιλία» από την Νέα Δημοκρατία!

Γεια σας Έλληνες!

Είμαι ένας Έλληνας πολίτης κάτοικος Αθηνών, θα ήθελα να σας πω για την κατάσταση που επικρατεί στις γειτονιές μας από τους ξένους, βγαίνω να πάω στη δουλειά μου και ακούω πάνω από δέκα διαφορετικές γλώσσες, αυτό για μένα είναι σοκαριστικό, να μην καταλαβαίνω μέσα στη ίδια μου τη χώρα, την πόλη μου, τι λέει ο διπλανός μου! Ξέρετε ότι το πεδίον του Άρεως έχει γίνει μέρος όπου μένουν οι λαθρομετανάστες; Το πεδίον του Άρεως που χρυσοπληρώσαμε για την ανάπλασή του εμείς οι Αθηναίοι, τώρα έγινε άλλο ένα γκέτο!

Έχω πολλά να πω, αλλά έχω πολύ θυμό για την κατάσταση που ζω καθημερινά, που θα αρχίσω να βρίζω...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ! Κάντε κάτι!

Ανδρέας

Πρώτη είδηση στην Ιταλία το «κοινωνικό παντοπωλείο»

Αξιότιμοι κύριοι,

Παρακαλώ ενημερώστε τους βουλευτές των υπολοίπων παρατάξεων της Βουλής των Ελλήνων τα ακόλουθα:

1. Είμαι 27 ετών Ελληνίδα, κατά της βίας και του ρατσισμού και για αυτόν ακριβώς τον λόγο σας στήριξα με την ψήφο μου. Επειδή δεν μου αρέσει να μου φέρονται βίαια και ρατσιστικά μέσα στην ίδια μου την χώρα.

2. Από το 1974 και μετά η πρώτη φορά που ορκίστηκαν Έλληνες σ'αυτή την Βουλή είναι φέτος το 2012 με την είσοδό σας στον εν λόγω χώρο.

3. Δεν έχει τύχει να δω αυτοπροσώπως τη δράση σας, ωστόσο, γνωρίζω πολύ καλά τον βίο και την πολιτεία των υπολοίπων εκλεγέντων κομμάτων.

4. Έχω λυπηθεί που δεν βρισκόμουν στο ίδιο σημείο με τον ΑΞΙΟΤΙΜΟ Κύριο Κασιδιάρη (Πρωϊνό ΑΝΤ1 - η αποφράδα ημέρα του κομμουνισμού) για να ρωτήσω αν η κυρία Δούρου γνωρίζει σχετικά με την υπόθεση του γιου του Κου Βούτση. Σίγουρα μιας και πολιτεύεται στον ίδιο χώρο, φαντάζομαι θα γνωρίζει. Αν όχι, ίσως να ξέρει η Κα Ράικου...Ας τη ρωτήσει και ας αφήσει τον Κο Κασιδιάρη ήσυχο.

Όσο για την Κα Κανέλλη, πραγματικά αν δεν θέλει τη βία ας αποχωρήσει από το ΚΚΕ γιατί ήδη ασπαζόμενη τον κομμουνισμό, έχει αποδεχτεί πολιτικές όπως εκείνη του Στάλιν, του Μάο...Αν ο Κος Κασιδιάρης έχασε τον έλεγχο (που πιστεύω πως όχι) τότε θα ήθελα να μου πει τις απόψεις της για τους προαναφερθέντες ηγέτες - σφαγιάδες.

5. Αν σας κατηγορούν για συνεχιστές του Ιωάννη Μεταξά και αυτό το θεωρούν κακό, μην προσπαθείτε να τους πείσετε για το αντίθετο. Εγώ που δουλεύω 8 ώρες ημερησίως και είμαι εγγεγραμένη στο ΙΚΑ ξέρω πολύ καλά ποιος είναι ο δικτάτορας και ποιος όχι. Οι κύριοι που σας κατηγορούν δεν έχουν δουλέψει ποτέ, μην περιμένετε λοιπόν να κατανοήσουν οτιδήποτε σχετικό.

6. Αν το να αγαπάω τη χώρα μου και να παραδειγματίζομαι από τους αληθινούς αγώνες της για ανεξαρτησία και ελευθερία, να θεωρώ ήρωες τους ανθρώπους που χάρις σ’ εκείνους μιλάω Ελληνικά και όχι Τούρκικα, Ιταλικά, Γερμανικά, Βουλγάρικα, Ρώσσικα, το να μην εγκρίνω τους αριστερίζοντες και αριστεριστές πληρωμένους πολιτικούς και δημοσιογραφίσκους και εν γένει να μην είμαι πιόνι τους, σημαίνει φασισμός τότε όσοι μου προσάπτουν αυτή τη κατηγορία είναι αδαείς, ηλίθιοι και πληρωμένα φερέφωνα των εχθρών του γένους μου.

7.Κάτι τελευταίο προς εσάς. Οι τελευταίες εκλογές δεν έδειξαν πόσοι πραγματικά Έλληνες τάσονται υπέρ υμών. Είναι πολύ περισσότεροι εκείνοι, απλώς η δικτατορία που έχουμε από το 1974 και μετά τους έχει φοβίσει και τους έχει φιμώσει. Μην σταματάτε να αγωνίζετστε. Παραμένουμε όλοι κοντά σας, στο πλευρό σας.

Μετά τιμής,

Κ. Μ.

Εθνικιστικός αγώνας εναντίον της διαφθοράς

Αγαπήτοι φίλοι,

 Συγχαρητήρια για τη μεγαλειώδη εκλογική σας νίκη.Οι 440 χιλιάδες ψήφων που έλαβε το Κίνημα είναι πανω απ'όλα νίκη εναντίον του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, που ακόμη και αν ισχυρίζεται ότι δρα στα πλαίσια της δημοκρατίας,στην πραγματικότητα συντηρεί ένα καθεστώς λαϊκού εξανδραποδισμού,με την παράδοση εθνικής κυριαρχίας.

Επίσης,χαίρομαι πάρα πολύ που η προπαγάνδα και η λασπολογία των ΜΜΕ δεν έπεισε τους πολίτες να «διορθώσουν» την ψήφο τους. Αν πραγματικά πίστευαν στη Δημοκρατία οι αγαπητοί δημοσιογράφοι, θα σέβονταν την επιλογή μισου εκατ. Ελλήνων,άλλωστε στη δημοκρατία ο λαός έχει πάντα δίκιο...(αυτοί μας τα' πανε).

 Ωστόσο,ερχόμαστε τώρα και λέμε το εξής. Απ'αυτούς που εμπιστεύθηκαν τη Χρυσή Αυγή, λιγότεροι είναι ή πιστεύουν στην Ιδέα του Εθνικισμούκαι σαφέστατα λιγότεροι είχαν ξαναψηφίσει Χρυσή Αυγή. Επομένως, αντιλαμβάνεστε ότι μια μεγάλη μερίδα πολιτών βαρέθηκε να ακούει κούφιες υποσχέσεις ή δήθεν προοδευτικές σαχλαμάρες των θιασωτών της θολοκουλτούρας και επέλεξε να ψηφίσει ένα κόμμα με πραγματικά εθνικές απόψεις και ιδέες. Είναι λοιπόν στο χέρι σας να αποδείξετε ότι επιτέλους υπάρχει και κάποιος που τηρεί τις προγραμματικές του δηλώσεις, ξεκινώντας από τη κομματική χρηματοδότηση και τα βουλευτικά προνόμια,οχι αύριο αλλά τώρα. Άλλωστε δεν νομίζω ότι ο λαός σας ψήφισε για να φτιάξει μια νέα μερίδα επαγγελματιών πολιτικών, ούτε για να γίνετε Καρατζαφέρης στη θέση του Καρατζαφέρη.

 Κλείνοντας,θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στους αγώνες σας, εκτός και εντός (πλέον) βουλής έναντι των δοσίλογων και των σταλινοτσολιάδων, πάντα με σεβασμό προς την Ιδέα του Εθνικισμού,την Πατρίδα και τον Ελληνικό λαό.

Φιλικά,

Δημήτρης Μ.

Προσδιορίζοντας τον εχθρό

Αγαπητοί μου φίλοι,

Σας ψήφισα και τις 2 φορές. Δεν το μετάνοιωσα και περιμένω να σας δω στη Βουλή δυνατούς, διαβασμένους και προσεκτικούς στις παγίδες που με περισσή χαρά θα σας ετοιμάσουν όλοι τους.

Σας εύχομαι απο καρδιάς Καλή Επιτυχία και Καλή Δύναμη.

Υποστηρικτής

Υ.Γ. Οι 300 του Λεωνίδα είναι παντού διάσπαρτοι και ο απλός λαός ένα πύρινο έναυσμα θέλει, για να γυρίσει η ψυχή στα αρχέγονα ιδεώδη και να υπερασπίσει όπως κάνει τα τελευταία 5.000 χρόνια αυτή την μικρή γωνιά της Γης.