Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012 - 01:35

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Παρέμβαση σε διάλογο με αφορμή το παρακάτω ρεπορτάζ:

Το μεγάλο πρόβλημα
Αν υπάρχουν κάποια σαφή συμπεράσματα από το ρεπορτάζ, είναι τα ακόλουθα τρια: Α) Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμιά σχέση με τους αντιεξουσιαστές τραμπούκους που έχουν εγκαθιδρύσει στα AΕΙ ένα καθεστώς φασιστικής ανομίας. Απλώς, αυτούς όλους ο ΣΥΡΙΖΑ τους υποκινεί, τους καθοδηγεί, τους καλύπτει και τους παρέχει πληρέστατη νομική και πολιτική προστασία. Β) Ο μεγάλος κίνδυνος για τη δημοκρατία είναι η ματαίωση μιας θεατρικής σκουπιδοπαράστασης που προσέβαλλε βάναυσα τα ιερά και τα όσια των θρησκευόμενων Ελλήνων. Γ) Εδώ και τώρα να τεθεί εκτός νόμου η Χ.Α. Κινδυνεύει η Ελλάς. Ή μήπως...Ο ΕΛΑΣ;

Παρατηρητής

Πρωτοβουλία - πρόκληση για τους Έλληνες από τον Τζορτζ Σόρος

Συγχαρητήρια στον Κώστα Αλεξανδράκη για το άρθρο του

Συγχαρητήρια στον Κώστα Αλεξανδράκη για το άρθρο του και εν κατακλείδι τις απόψεις του. Αυτό που θα ήθελα να συμπληρώσω είναι ότι πρωτίστως φρόντισαν να μας αποξενώσουν, να κλειστεί και να απομονωθεί ο καθένας μας και κατόπιν να ενημερωνόμαστε για το τι συμβαίνει γύρω μας από το χαζοκούτι. Ας αρχίσουμε να συζητάμε μεταξύ μας και να ανταλλάσσουμε απόψεις και τότε θα καταλάβουμε ότι η πλειονότητα της κοινωνίας μας έχει ιδανικά, έχει πιστεύω, έχει πατριωτισμό και έχει αντίθετη άποψη από αυτά που προωθούνται. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι ορθά σκεπτόμενοι είμαστε οι πολλοί, αλλά προβάλλονται οι λίγοι.

Δημήτριος Α.

Ομιλία για την 28η στα γραφεία της Τ.Ο Αθηνών

Περί προδοσίας...

Αγαπητοί μου,
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος του στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει.."

Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Καλή δύναμη παριώτες.

Αργυρώ Κ.

Αλβανός ΥΠΕΞ: «Συμφωνήσαμε με τον Αβραμόπουλο να παρακολουθούμε την Χρυσή Αυγή»!

ΑΡΘΡΟ κ. ΚΑΡΑϊΣΚΟΥ

Κύριοι
Δεν έχω την τιμή να γνωρίζω τον κ. Απόστολο Καραϊσκο, αλλά θα ήθελα δημοσίως να τον ευχαριστήσω και συγχαρώ για το άρθρο - επιστολή του προς τον κ. Μ. Θεοδωράκη. Εδώ και χρόνια δεν έχω διαβάσει πιο καλοδιαλεγμενες φράσεις και νοήματα που να αφορούν στα έργα και τις ημέρες του ''καλιτέχνη''. Ελπίζω ο παραλήπτης τώρα στα γεράματα να αντιληφεί πόσο μεγάλη μερίδα Ελλήνων συμφωνεί με τον κ. Καραϊσκο και να κάνει τον κόπο να (ξανα)διαβάσει έστω τα απομνημονεύματα του Στρ. Μακρυγιάννη.

Με εκτίμηση
Χαρ. Χ.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ” - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Συγχαρητήρια επιστολή

Μπράβο σε όλους σας συνεχίστηκε έτσι και ειδικά στον δεινό εκπρόσωπο σας κ. Κασιδιάρη. Πρώτη φορά εκπροσωπείται επάξια η πατρίδα μας στην βουλή.

Δημήτρης Β.

Εκμεταλλεύονται την Ελλάδα λόγω των πλούσιων κοιτασμάτων της

Σχετικά με την απονομή τιμητικής πλακέτας από τα "βατράχια" στον συναγωνιστή κ.Ευστάθιο Μπούκουρα

Μια παρατήρηση, άξια προς σκέψη και συλλογισμό προς όλους τους Έλληνες, όσον αφορά την απονομή τιμητικής πλακέτας από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Βατραχανθρώπων στον συναγωνιστή κ.Ευστάθιο Μπούκουρα στο γραφείο της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο:  Τα Ο.Υ.Κ. ή αλλιώς "βατράχια", αποτελούν την πιο μάχιμη κι επίλεκτη μονάδα του στρατού. Είναι οι άνθρωποι που έχουν περισσότερο από τον οποιονδήποτε από εμάς, ανεπτυγμένο το Εθνικό Φρόνημα μέσα τους και πρόθυμοι ανά πάσα στιγμή να δώσουν την ζωή τους για την Πατρίδα και το ΕΘΝΟΣ! Ο πρόεδρός τους, είπε δημόσια λοιπόν στο κοινό μετά την προβολή του ενημερωτικού βίντεο, ότι: "το 90% των βατραχανθρώπων σας υποστηρίζει και είναι μαζί σας (με την Χρυσή Αυγή). Οι απόστρατοι σας στηρίζουν, αλλά και οι εν ενεργεία κρυφά όμως (για ευνόητους λόγους)"! Το ότι αυτοί οι ΈΛΛΗΝΕΣ του εν λόγω επίλεκτου σώματος (που ξέρουν πολύ καλά τι "παίζεται" σε εξωτερικά-εθνικά θέματα, αλλά και στα εσωτερικά) υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή, σημαίνει ότι ξέρουν πολύ καλά τι πραγματικά είναι η Χρυσή Αυγή (δηλαδή πάνω απ΄όλλα Πατρίδα κι ΈΘΝΟΣ) και ότι τα πιστεύω τους ταυτίζονται με αυτήν! Για εμένα αυτό και μόνο, λέει πολλά για την Χρυσή Αυγή! Ας κρίνει από την συγκεκριμένη ενέργεια ο καθένας μόνος του.

Πρόδρομος Π., Ξυλόκαστρο, μέλος Χρυσής Αυγής Κορίνθου

Ελένη Ζαρούλια: Είμαι Εθνικίστρια!

Εισβολή Πακιστανών

Καλησπέρα, χαιρετώ όλους τους άξιους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής. Σήμερα στην περιοχή όπου κατοικώ στο Περιστέρι, 2 Πακιστανοί εισέβαλαν μέρα μεσημέρι γύρω στις 3.00 στο ισόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας μας όπου κατοικεί μια ηλικιωμένη γυναίκα. Ευτυχώς έγιναν αντιληπτοί από την ίδια ή οποία έβαλε τρομοκρατημένη τις φωνές και έσπευσαν γείτονες με αποτέλεσμα οι Πακιστανοί να μπουν σε αυτοκίνητο που είχαν παρκάρει απ’ έξω και να εξαφανιστούν. Οι αλλοδαποί έχουν ξεφύγει τελείως από τον έλεγχο και δεν περιοριζονται πλέον σε μικροκλοπές και παρενοχλήσεις στα φανάρια αλλά μπουκάρουν και στα σπίτια και μάλιστα την ημέρα. Η γνώμη μου είναι ότι όχι μόνο πρέπει να τους διώξουμε κακήν κακώς από την Ελλάδα αλλά θα πρέπει φεύγοντας να έχουν και πολύ δυσάρεστες αναμνήσεις. Τόσο δυσάρεστες που ούτε θα τολμούν να σκεφτούν να ξανάρθουν. Κλείνοντας θέλω να εκφράσω δημόσια και επώνυμα την αηδία που αισθάνομαι για όλους τους άχρηστους, σάπιους, ξεφτιλισμένους εντολοδόχους προδότες πολιτικούς και έχω την ελπίδα μια μέρα να τους δω κατηγορούμενους για έσχατη προδοσία. Είμαι μαζί σας, υποστηρίζω το έργο σας και αυτό το θεωρώ τιμή μου και σύντομα θα εγγραφώ και θα αγωνιστώ Για την Ελλάδα που αξίζουμε.

Νικόλαος Ρ.