Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012 - 01:55

Συναγωνιστές, χαίρετε. Δηλώνω κι εγώ -μοιραία θα έλεγα- εθνικιστής μιας και αγαπώ την πατρίδα μου, την οικογένειά μου και κατ' επέκταση κάθε ευγενική ψυχή που προσπαθεί να ζήσει με Ελληνορθόδοξο φρόνημα. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα κωμικοτραγικό-απίστευτο γεγονός διάρκειας μόλις 2 δευτερολέπτων, που ξεγυμνώνει την υποκρισία, την αθλιότητα και ανικανότητα των δημοσιογράφων. Μιλάω για την συνέντευξη που έδωσε ο Κύριος Μιχαλολιάκος στην ΕΤ1 στις 29 απριλίου (υπάρχει το σχετικό βίντεο και στην επίσημη ιστοσελίδα σας). Μετά από έναν πρόχειρο έλεγχο που έκανα, πρόσεξα ότι στο 23 λεπτό, ακούγεται από το ακουστικό του σαράντη η λέξη: "δεν έχει αποδειχτεί". Είναι η απάντηση που αμέσως σπεύδει να δώσει (σαν γνήσιος και καθαρόαιμος παπαγάλος) στον κύριο Μιχαλολιάκο. Βιάζετε λοιπόν ο δύστυχος να επαναλάβει αυτό που του "ψιθυρίζουν" στο ακουστικό του, και φυσικά εκτίθετε λέγοντας ότι "δεν έχει αποδειχτεί καμία δολοφονία από λαθρομετανάστη"...!!!  Τι άλλο θα ακούσουνε τα αυτιά τους... θα σαρώσω κάθε δευτερόλεπτο και θα σας στείλω και άλλα σημεία αίσχους. Μόλις τελειώσω την επεξεργασία, θα σας στείλω το βίντεο με ενισχυμένες και πιο ξεκάθαρες τις "κρυφές" απαντήσεις που τους ψιθυρίζουν στο αφτί.  Εύχομαι εκ βαθέων σε κάθε Έλληνα, ηθική και πνευματική αφύπνιση. Καλή λευτεριά αδέρφια και με τη νίκη.
Σ.Ε.

Περισσότεροι από 5.000 Εθνικιστές στο κέντρο της Αθήνας για την Άλωση

Συγχαρητήρια, παιδιά, για άλλη μία φορά. Αυτή τη φορά για μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση. Είμαι ένας νέος ψηφοφόρος σας, ο οποίος για πρώτη φορά βρέθηκε ανάμεσα σας και μπορώ να δηλώσω ότι ό,τι λένε οι δημοσιογράφοι είναι ΨΕΜΜΑΤΑ! Δεν είδα ούτε φονιάδες, ούτε κακούργους, ούτε «σατανιστές», ούτε τίποτα. Είδα για πρώτη φορά ανθρώπους με καθαρό βλέμμα και σκοπό. Είδα για πρώτη φορά ανθρώπους τίμιους που μπορούν να φτιάξουν την Πατρίδα μου από την αρρώστια της κομματοκρατίας.

Α.Μ.

Tο μίσος σας απόδειξη της δύναμής μας

Μου προκαλεί πραγματικά αηδία το πως άνθρωποι όπως συγκεκριμένοι μεγαλοδημοσιογράφοι που είναι, χρόνια τώρα, βουτηγμένοι στην ρεμούλα, τολμάνε και πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή για το οτιδήποτε. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά δεν έχουν να πουν τίποτα και αναμασούν εξόφθαλμα ψέμματα που μπορεί να καταλάβει ακόμα και ένα μικρό παιδί. Να ξέρετε ότι αυτό έχει φέρει πολλούς ανθρώπους προς τα εσάς, ανθρώπους που αν μη τι άλλο ξέρουν πως αυτά τα λαμόγια οι δημοσιογράφοι είναι εξίσου υπεύθυνοι με τους πολιτικούς για την κατάντια στην οποία έχει φτάσει η Ελλάδα.

Λ.Ν.

Γέμισε Ελληνικές σημαίες κι ελπίδα το κέντρο των Αθηνών

Σύμφωνα με μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση που διεξήγαγε το μπλογκ τρομακτικό, επί δείγματος 330.000 χιλιάδων ανθρώπων, κυρίως νέας ηλικίας φαίνεται εμφανώς ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν μειώνει τις δυνάμεις της, όπως λένε οι μαρξιστοδημοσκόποι, αλλά αντιθέτως τις αυξάνει. Αυτό είναι ακόμα πιο εμφανές στην νεολαία που η Χρυσή Αυγή φτάνει το 16%. Αυτό σε συνδυασμό με έρευνα που έγινε σχετικά με τις προηγούμενες εκλογές και έδειχνε ότι η Χρυσή Αυγή έπαιρνε 12% στην νεολαία, δείχνει ότι το μέλλον μας ανήκει, γιατί μας ανήκει η νεολαία. Και αυτό είναι κάτι που το σύστημα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει, γιατί δεν διαθέτει αντίβαρο. Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίζεται ως η «εναλλακτικη» του συστήματος γοητεύει μόνο κάτι ρεμάλια των εξαρχείων και τους πέριξ τους. Στην πραγματικότητα έχει τόση δύναμη, όση μπορεί να του δώσει το πολύπειρο επικοινωνιακά επιτελείο του Τσοχατζόπουλου που έχει πιάσει ήδη δουλειά. Δηλαδή φούσκα και απατεωνιά η όλη υπόθεση, γεγονός που δεν θα αργήσει να φανεί. Και όταν φανεί τότε η Χρυσή Αυγή θα είναι ανεξέλεγκτη.

Ρ.Σ.