Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018 - 00:38

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Ο Κοτζιάς με τον Καμμένο παίζουν το παιχνίδι του καλού και του κακού προδότη με δηλώσεις και διαξιφισμούς. Νομίζουν ότι ο κοσμάκης, που τους βλέπει να χαρίζουν την ιστορία μας και να θέτουν τις βάσεις για τον διαμελισμό της Ελλάδος, θα τους την χαρίσει. Είναι βαθιά νυχτωμένοι. Τώρα όλα αρχίζουν και καλό είναι να φύγουν από την Ελλάδα όσο είναι καιρός. Η επόμενη κάλπη θα τους κάτσει στο στομάχι. Κανένας συμβιβασμός με τους καπηλευτές της ιστορίας μας, τους απόγονους των κομιτατζήδων, η Ιστορία δεν ξαναγράφεται.

Κ.Ε.

“Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη”: Κανένας συμβιβασμός - Η Μακεδονία είναι μόνο Ελληνική!

Ο Ζάεφ ετοιμάζεται να πάει στα απάτα και εκεί θα βρεθούν οι κολλητοί του Τσίπρας και Καμμένος. Ο Μητσοτάκης που πανηγυρίζει καλό είναι να σκεφτεί πρώτα σε ποια πλευρά του βυθού θέλει να πάει, γιατί όπως το λέει εδώ και εκεί "με την υπογραφή της συμφωνίας έχουμε στενά περιθώρια" ακούγεται λες και τα έχει κάνει πλακάκια με τους προδότες αριστερούς, κάτι που δεν με εκπλήσσει. Η "δεξιά" μια ζωή κρύβονταν πίσω από τα φουστάνια των μπολσεβίκων και κυνηγούσαν οτιδήποτε εθνικό και πατριωτικό. Το πλήρωμα του χρόνου έφθασε και ήρθε η στιγμή που πρέπει εμείς να υπερασπιστούμε την Πατρίδα. Θα το κάνουμε με οποιοδήποτε τρόπο και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να νικήσουμε. Μόνο Ελλάς!

Στυλιανός Κ.

Ο Ζάεφ ξεμπρόστιασε τον Μητσοτάκη: Η Σπυράκη μου είπε πως ο Κυριάκος είναι σε... δύσκολη θέση

Ένας στους τρεις Έλληνες θα είναι άνω των 65 ετών το 2050. Αυτό να το θυμούνται οι υπέρμαχοι των λαθρομεταναστών και να δουν καλά τα βάρβαρα έθιμά τους, γιατί θα είναι η πλειοψηφία σε λίγα χρόνια. Στο Λονδίνο ο δήμαρχος είναι Πακιστανός και στο Μπέρμιγχαμ οι μουσουλμάνοι πλέον είναι πλειοψηφία και άτυπα ισχύει η σαρία στους δρόμους της πόλης. Οι Άγγλοι στέγνωσαν τις Ινδίες (και το Πακιστάν) από τους φυσικούς τους πόρους όσο ήταν αποικία τους. Εμείς που έχουμε σπιτώσει και ταΐσει ολόκληρο το σύμπαν των "κατατρεγμένων" τι έχουμε εισπράξει σαν κράτος και σαν κοινωνία; Μόνο έγκλημα και παραοικονομία και όλα αυτά για να κοιμούνται ήσυχοι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι. Φτάνει πια! Προτεραιότητα στον Έλληνα! Να σταματήσει ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων! Χρυσή Αυγή δαγκωτό!

Μαρία Χ.

Γεννηματά: «Να κάνουμε μια μεγάλη μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και ΠΑΣΟΚ»