Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012 - 01:29

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Αυτή η μικρή γωνίτσα του πλανήτη Γη, κατέχει την πιο αξιοζήλευτη γεωγραφική θέση. Είναι στη συμβολή τριών ηπείρων, στο κομμάτι που αναπτύχθηκε αρχαίος πολιτισμός και δη των Ελλήνων προγόνων μας, με πλούσιο υπέδαφος με άφθονο ορυκτό πλούτο και καταγάλανο ουρανό. Αυτή η υψίστης σημασίας γεωγραφική θέση είναι ευχή και κατάρα μαζί. Ευχή επειδή είναι τόπος ευλογημένος λόγω θέσης, κλιματολογικών συνθηκών, ορυκτού πλούτου και παραγομένων προϊόντων. Κατάρα επειδή συντρέχουν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις να την επιθυμούν και να επιδιώκουν να την κάνουν δική τους άλλοι λαοί. Η χειρότερη όμως κατάρα σε αυτόν τον υπέροχο τόπο είναι η αλληλοφαγωμάρα του λαού της από αρχαιοτάτων χρόνων έως και σήμερα! Για την ακρίβεια θυμίζει παραμύθι απ'τα παλιά με τους καλούς ήρωες και τις κακές σκοτεινές δυνάμεις. Στη σύγχρονη εποχή μας οι κακές σκοτεινές δυνάμεις επιστρατεύουν είτε μεμονωμένα άτομα, είτε ομάδες ατόμων μέσα από τους ίδιους τους Έλληνες με προδοτική τάση, χωρίς αξίες και ιδανικά και τα χρησιμοποιούν κατά των ομοεθνών αδελφών τους. Αυτά τα άτομα έχουν εισχωρήσει σε δημόσιες θέσεις και αξιώματα και δεν είναι δύσκολο να τα διακρίνεις. Γίνονται εύκολα αντιληπτά από τη συμπεριφορά τους. Επιδιώκουν την αποσύνθεση του κράτους και τη διάλυση της Ελληνικής κοινωνίας με την έννοια που έχει περιγράψει ο Ηρόδοτος δηλαδή το όμαιμο, το ομόγλωσσο, το ομόθρησκο, τα ομότροπα ήθη και έθιμα. Δηλαδή σε απλά ελληνικά, τους Έλληνες τους χαρακτηρίζει η ίδια φυλή, η ίδια γλώσσα, η ίδια θρησκεία, τα ίδια ήθη και έθιμα. Το πολυπολιτισμικό μωσαϊκό που προσπαθούν να επιβάλλουν στην Ελλάδα με τελικό στόχο τη διάλυσή της, είναι επινόηση των εχθρών της με όργανά τους κάποιους πουλημένους και προσκυνημένους Έλληνες δυστυχώς. Αυτά τα άτομα όχι μόνο δεν επιδιώκουν την ευημερία της ίδιας της πατρίδας τους, της Ελλάδας, αλλά αντιδρούν σε οτιδήποτε γίνεται για την πρόοδό της και το καλό των Ελλήνων. Πρόσφατα παραδείγματα οι αντιδράσεις πολιτικών κομμάτων και κρατικών φορέων στις αξιέπαινες πρωτοβουλίες της Χρυσής Αυγής,που βρίσκεται ΠΑΝΤΑ στο πλευρό του σκληρά δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού, στην ΔΩΡΕΑΝ διανομή τροφίμων, καθώς και στην ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ πραγματοποιούμενη αιμοδοσία. Τελευταίο δε παράδειγμα είναι η αντίδραση του ΚΚΕ στην πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής για την πάταξη της ανεργίας και τη δημιουργία ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ γραφείου ευρέσεως εργασίας προς πάταξη της ανεργίας που πλήττει τα Ελληνικά νοικοκυριά. Όμως με αυτές τις ανθελληνικές αντιδράσεις τους, λειτουργούν άθελά τους υπέρ της Χρυσής Αυγής, αφού αποδεικνύουν περίτρανα τις προθέσεις τους, που είναι ενάντια στα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και φυσικά της Ελλάδας. Όμως ότι και να κάνουν , το ποτάμι έγινε ορμητικός χείμαρος που τίποτα δεν τον σταματά...

Μ. Γ.

Διευρύνεται το «αντιφασιστικό» μέτωπο!

Χάρηκα πολύ που ο Παναγιώταρος είπε φέτος εκεί στον Μελιγαλά πως όταν η Χρυσή Αυγή γίνει κυβέρνηση, την εορτή του Μελιγαλά Θα την κάνει Εθνική Εορτή. Ελπίζω ο εναπομείναν Ελληνικός Λαός να κάνει την Χρυσή Αυγή όσο γίνεται συντομότερα κυβέρνηση για να έρθει η ώρα της πληρωμής για τους προδότες της Πατρίδος. Αν αυτό το τρομακτικό μοναδικό στα παγκόσμια χρονικά υπερέγκλημα, υπάρχουν Ελληνόφωνοι που το δικαιολογούν, τότε αυτοί όχι απλά δεν είναι άνθρωποι αλλά τα χειρότερα όντα που υπήρξαν ποτέ σε ολόκληρο το Σύμπαν.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Δημήτρης Χ.

Παναγιώτης Ρουμελιώτης, ένα ακόμη γνήσιο τέκνο της μεταπολίτευσης

Αδικία στα ΜΜΕ

Με λύπη μου βλέπω τα τουρκοτσοντοκάναλα μηδενός εξαιρουμένου βγάζουν στον αέρα ανακοινώσεις όλων των καθεστωτικών κομμάτων και όχι της Χρυσής Αυγής. Χθες έβλεπα "ειδήσεις" στη ΝΕΤ και μέχρι και των Οικολόγων την άποψη άκουσα αλλά όχι του Μιχαλολιάκου. Είμαι πολύ εξοργισμένος μ' αυτήν την τεράστια αδικία. Δεν είναι αντισυνταγματικό; Στο κάτω-κάτω 500.000 σας ψήφησαν και τώρα ίσως και διπλάσιοι. Για μένα είναι χουντικοί.

Με εκτίμηση και αγάπη σε ‘σας και το έργο σας,
Π. Μ.

Μας υβρίζει η Ρεπούση. Τιμή μας!

Παρεμπόριο – Προσηλυτισμός

SOS από Θεσσαλονίκη!
Συναγωνιστές,
Το παρεμπόριο ζει και βασιλεύει, δυστυχώς, εις βάρος των ελληνικών επιχειρήσεων. Η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη είναι εξίσου τραγική, αν όχι χειρότερη από εκείνη των άλλων πόλεων. Ειδικά στην πλατεία Ναυαρίνου, στην Τσιμισκή αλλά και στην περιοχή του Βαρδάρη, η εικόνα είναι σχεδόν εμετική. Σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι πάγκοι των λαθρεμπόρων! Σήμερα μάλιστα, άκουσα έναν ιδιοκτήτη μαγαζιού του κέντρου να λέει πως έχει φέρει δέκα φορές την Αστυνομία και πάλι δεν έγινε τίποτα! Μαζεύουν τα...σεντόνια τους για τρία λεπτά και μετά επιστρέφουν στα ίδια μέρη σαν να μη συνέβη τίποτα. Τα μαγαζιά των Ελλήνων κλείνουν το ένα μετά το άλλο και το λαθρεμπόριο γνωρίζει πρωτοφανή άνθηση! Το τραγικότερο όλων, βέβαια, είναι πως υπάρχει κόσμος που αγοράζει τα κακής ποιότητας και παράνομης προελευσης προιόντα των λαθρεμπόρων!

Ένα δεύτερο θέμα που θα ήθελα να θίξω, και συγχωρείστε μου την πολυλογία, είναι αυτό των μαρτύρων του Ιεχωβά. Κάθε Σάββατο πρωί, μαζεύονται στη Ναυαρίνου και παρενοχλούν τον κόσμο, προσπαθώντας να τον παρασύρουν στην πλάνη τους. Επίσης, στον σταθμό των ΚΤΕΛ , όποια ώρα κι αν πάει κανείς, θα βρει και δυο τρεις τύπους να μοιράζουν το ''Ξύπνα'' και τα λοιπά βοθροπεριοδικά τους.Απ' όσο ξέρω, ο προσηλυτισμός απαγορεύεται, ωστόσο οι...κύριοι αυτόι δεν ενοχλούνται διόλου από τις Αρχές του τόπου. Όταν βέβαια οι συγκεκριμένες αρχές είναι ο Μπουτάρης και οι συνεργάτες του, δεν μπορεί κανείς αν περιμένει τίποτα καλύτερο!

Θα σας παρακαλούσα θερμά να λάβετε υπ' όψιν τις σκέψεις και τις παρατηρήσεις αυτές, διότι εδώ στη Θεσσαλονίκη έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη από τη Χρυσή Αυγή και τη δράση της. Δεν ζητώ φασαρίες, παρακαλώ απλώς να ακουστούν στη Βουλή τα προβλήματά μας.
Να είστε καλά! Να συνεχίσετε τον ωραίο αγώνα σας για την Πατρίδα μας!

Υ.Γ. Θερμές ευχές στον κύριο Ηλία Παναγιώταρο για μια όμορφη ζωή μαζί με την οικογένειά του! Να ζήσουν και να ευτυχήσουν!

Ζ. Κ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το «δίκιο των Μακεδόνων» (Σκοπιανών) και υπόσχεται εκχώρηση του ονόματος

Εισβολή λαθρομεταναστών

Αγαπητοί μου συναγωνιστές,
Προσφάτως το κέντρο της Αθήνας έπεσε θύμα των εισβολέων λαθρομεταναστών Πακιστανών, Μπαγκλαντεσιανών κλπ, όλων αυτών που παράνομα εισήλθαν στην χώρα μας και έκαψαν και έσπασαν περιουσίες Ελλήνων φορολογουμένων πολιτών για να διαμαρτυρηθούν για την προβολή της ταινίας που έγινε σε άλλη χώρα και προσέβαλλε την πίστη τους. Πώς η Ελληνική πολιτεία προστάτεψε τους Έλληνες; Πού ήταν ο Κ. Δένδιας και ο Δήμαρχος Αθηναίων Καμίνης; Γιατί ο Σύριζα δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία που δείχνει όταν δήθεν οι παράνομοι λαθρομετανάστες «πέφτουν» θύματα των Ελλήνων «ρατσιστών»; Πώς έδειξαν τα ΜΜΕ τις καταστροφές; Γιατί επέτρεψαν να γίνει η πορεία των λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας; Μην ξεχνάμε ότι με δύο -τρεις πάγκους παράνομων λαθρομεταναστών στο πανηγύρι της Ραφήνας έγινε τόσο μεγάλο θέμα που απασχόλησε την Κυβέρνηση και τα ΜΜΕ για αρκετές ημέρες. Εδώ τι έγινε; Τίποτε απολύτως. Σιγή ιχθύος. Μήπως η συγκέντρωση των λαθρομεταναστών - Ισλαμιστών ήταν μία πρόβα generale, αν αναλογιστούμε ότι στη χώρα ανεπίσημα ευρίσκονται γύρω στα 3.000.000 λαθρομετανάστες; Πείτε μου σε ποιά χώρα υβρίζεται και χαρακτηρίζεται ο Πρωθυπουργός της ως ρατσιστής και ψεύτης από τον αυτοαποκαλούμενο πρόεδρό τους;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ...ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Προς αυτούς τους «Έλληνες» που τους δίνουν δουλειά και τους κοιμίζουν στα σπίτια τους: Οι λαθρομεταναστες μας μισούν λόγω θρησκείας, το απολίτιστο αυτό ασκέρι κάποια στιγμή θα επιτεθεί και τότε θα είναι πολύ αργά και το πρώτο θύμα τους θα είστε εσείς...οι σιτιστές τους.

Με την ελπίδα για μια απελευθερωμένη ΕΛΛΑΔΑ.

Θ. Α.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ - Λαγκαδάς

Καταρχήν θέλω να σας συγχαρώ για την καθημερινή μάχη που δίνετε προκειμένου να υπερασπιστείτε όσο πιο πολύ μπορείτε την ασφάλεια του Ελληνικού λαού και να ακουστεί η φωνή του μέσα στη Βουλή. Το να σας συγχαρώ είναι νομίζω περιττό, εξάλλου το κάνει τόσος κόσμος με τις επιστολές που σας στέλνει και τις οποίες διαβάζω και εγώ σε σχεδόν καθημερινή βάση. Θα ήθελα να συμμετέχω πιο ενεργά, όμως το βέτο που μας ασκούν και ο εκβιασμός που υπάρχει ώστε να χάσουμε τη δουλειά μας εάν τυχόν διαπιστώσουν ότι είμαστε οπαδοί σας πρέπει να έχει πέσει και στην δική σας αντίληψη όλο αυτόν τον καιρό...Αναγκάστηκα να σβήσω προφίλ σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης γιατί υπήρξε παρακολούθηση εντός εργασίας και να αγοράζω κρυφά την εφημερίδα σας γιατί οι δικές μας πολιτικές πεποιθήσεις είναι μεμπτές ενώ οι δικές τους «καθόλα νόμιμες». Όπως και να έχει, η αμέριστη συμπαράσταση μου είναι δεδομένη.

Μαρία Μ.

New York Times: “Όλοι συζητούν για την Χρυσή Αυγή”

Σας ευχαριστώ πολύ

Σας ευχαριστώ πολύ μάσα απ'την καρδία μου που καθαρίσατε το άλσος του Αγίου Φιλίππου διότι δεν άντεχα να το βλέπω να ρημάζει έτσι! Καλή επιτυχία σε όλους τους τομείς !

Θ. Κ.

Ιδρύεται αλβανικό σχολείο στο Βόλο, παρουσία του αντιπροέδρου της αλβανικής κυβέρνησης!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΟΡΘΩΣΕΤΕ. ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ