Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012 - 01:35

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ κ. ΔΕΝΔΙΑ,

ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα,  26 Αυγούστου 2012

Κύριε Δένδια,

Ως Έλλην πολίτης, διαμαρτύρομαι έντονα, διότι η παρουσία σας στο ευαίσθητο υπουργείο προσβάλλει βάναυσα τόσο την νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών, με τα έργα και τις πράξεις σας, όσο και τις βασικές αρχές του Συντάγματος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Είστε αξιολύπητος «κύριε», εάν πιστεύετε έστω και στο ελάχιστο, ότι μπορείτε να συνεχίσετε την εξαπάτηση του Ελληνικού λαού, με τα έργα και πράξεις βιτρίνας που επιδεικνύετε τις τελευταίες εβδομάδες.

Παρακινήσατε, επιτρέψατε, υποβοηθήσατε, και προστατευσατε, τόσο την προ-συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας, των λαθρομεταναστών κυρίως των Ασιατικών χωρών (Πακιστάν, Αφγανιστάν, κλπ), που μάλιστα βιαιοπράγησαν και τραυμάτισαν διερχόμενους ΕΛΛΗΝΕΣ περαστικούς, όσο και την πορεία προς την πλατεία Συντάγματος και την συγκέντρωση τους στον χώρο μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, 3000 αλαλαζόντων μουσουλμάνων που απαιτούσαν την βίαιη και τελεσίδικη εξαφανιση του ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τόσο από την Βουλή των Ελλήνων, όσο και από την Ελληνική κοινωνία. Ντροπή σας κύριε Υπουργέ.

Η θέση που κατέχετε, επακριβώς αναφέρει την Δημόσια Τάξη και την προστασία του ΕΛΛΗΝΑ πολίτη. Απαντήστε κάτω από ποιες πραγματικές καταστάσεις, πως ακριβώς,  και με ποιο συνταγματικό δικαίωμα, και με ποιο ήθος πολιτικού ανδρός, επιτρέψατε την συγκέντρωση αυτή. Ποιες πολιτικές συγκυρίες, ποια κομματικά συμφέροντα και ποια διαπλεκόμενα συμφέροντα Ελληνικά ή Ξένα, σας επέβαλλαν να επιτρέψετε την βίαιη προσβολή εναντίον Ελλήνων μπροστά στον ιερότερο χώρο της Ελληνικής πρωτεύουσας.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ «κύριε» ΔΕΝΔΙΑ, αν έχετε έστω στάλα αιδούς, παραιτηθείτε για να διασώσετε τουλάχιστον την αξιοπρέπεια σας. Αλλιώς κρυφτείτε και εσείς κάτω από τον κομματικό μανδύα των σοσιαλο-κομμουνιστών, που είναι οι μόνοι που δεν έχουν ιερό και όσιο έναντι του Ελληνικού Έθνους, της Ελληνικής ιστορίας και των παραδόσεων της Πατρίδος μας. Και τολμήστε μετά να εμφανιστείτε ξανά μπροστά μας, και σε όλους όσους μέχρι τώρα έδιναν αγώνες για την παράταξη και την Πατρίδα, να ζητήσετε ψήφο επανεκλογής.

Καθίστε στην πρόσκαιρη καρεκλίτσα σας «κύριε Δένδια», καθίστε αναπαυτικά, αναπολήστε τους αγώνες σας, και τις στιγμές πολιτικής ευμάρειας που είχατε την ευκαιρία να απολαύσετε μέχρι τώρα. Γιατί έρχεται η στιγμή που εσείς ο ίδιος θα μουντζώνετε τον εαυτό σας όρθιος, γιατί δεν είχατε την ψυχική δύναμη και το πολιτικό θάρρος, και την Ελληνική υπερηφάνεια και φιλότιμο, να κάνετε το απλούστερο που επιβάλλει η θέση που σας δόθηκε. Το καθήκον σας!!!

Έρχεται γρήγορα η στιγμή που ο Ελληνικός λαός, πάντα υπερήφανος και γενναίος, θα σταματήσει να «ξαποσταίνει» και θα σας οδηγήσει όλους εσάς, που τον εξαπατήσατε, τον ταπεινώσατε, τον πουλήσατε, και κυρίως τον προδώσατε, χωρίς ίχνος ντροπής και χωρίς δισταγμό, για τα ανάλογα «τριάντα αργύρια» διατήρησης της υπουργικής καρεκλίτσας σας, εκεί που πραγματικά σας αξίζει. Στην παραδειγματική τιμωρία σας, και στην αλήστου μνήμης δεξαμενή των «εφιαλτών» της Πατρίδος μας!!!

Εύχομαι όταν έρθει εκείνη η στιγμή οι μεν συναγωνιστές και συμπατριώτες μου, να έχουν την δύναμη να συγχωρέσουν την υπεροψία σας και τις ατιμωτικές πράξεις σας εναντίον τους και να σας επιβάλλουν την τιμωρία σας σαν Έλληνες, και εσείς να έχετε το σθένος να αντιμετωπίσετε την τιμωρία σας σαν πραγματικός, έστω και την ύστατη ώρα, Άνδρας.

Μιχάλης Καρακώστας

Πολιτικός Μηχανικός

Χρυσή Αυγή για το νομοσχέδιο για την Δικαιοσύνη

Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στη Χρυσή Αυγή και στους βουλευτές της διότι πολεμούν με πατριωτισμό την σαπίλα της χώρας! Με τις πράξεις σας δίνετε στον Ελληνικό λαό μια ελπίδα,κάνετε έργα που βοηθούν πραγματικά πολύ κόσμο που το έχει ανάγκη και σύντομα θα έχετε την υποστήριξη του λαού σε πολλά θέματα! Θέλουμε όλοι, η "Ελλάδα" να γίνει πάλι Ελληνική! Βλέπω καθημερινά πως καταπατούν όλοι αυτή τη χώρα και δακρύζω,γεμίζω μίσος για τους δήθεν πατριώτες πολιτικούς! Δεν ξέρω αν πάρετε τη δύναμη του πρώτου κόμματος τι θα κάνετε αλλά τώρα κάνετε πολύ καλή δουλειά! Να ξέρετε πάντως πως τώρα όλος ο κόσμος περιμένει μία Χρυσή Αυγή για τη χώρα,το μεγάλο μπάμ! Κάντε το!

Πάνος Γ.

Σέρρες: Αναβλήθηκε η εκδίκαση των θρασύδειλων βέβηλων κατά του Εθνικού μας Συμβόλου

Καλησπέρα Συναγωνιστές! Βλέποντας το βίντεο με το παράλογο θράσος του Δένδια

να αναφέρει ότι θα συντρίψει τα τάγματα εφόδου, αναρρωτήθηκα σε ποια τάγματα αναφέρεται. Μήπως σε αυτά των λαθρομεταναστών; Των κουκουλοφόρων του Τσίπρα; Των αναρχοκουμουνιστών; Των αναρχικών; Των εγκληματικών οργανώσεων π.χ. επαναστατικός αγώνας; Του indymedia που ακόμα να την ρίξουν αυτή την ηλεκτρονική γιάφκα που επιστρατεύει τα συντρόφια και τους οπαδούς του Νικολάε Τσαουσέσκου; Του οργανωμένου εγκλήματος με τα καλάσνικοφ; Και ακόμα αναρρωτιέμαι, ποιος νομίζει ότι είναι ο Δένδιας που θα αποφασίζει φασιστικά για την ζωή των πολιτών; Είναι μήπως δικτάτορας και δεν το γνωρίζουμε; Τι είδους υπουργός είναι; των Ελλήνων πολιτών η των λαθρομεταναστών; Απο ποιούς παίρνει αυτές τις εντολές για τέτοιες ενέργειες;

Όλη η δύναμη της αστυνομίας ασχολείται πλέον με τους Λαθρομετανάστες του. Έστειλε υποτίθεται αστυνομικό προσωπικό στον Έβρο, για να φυλάξουν υποτίθεται τα σύνορα, και απο την άλλη γεμίζει τις πόλεις με λαθρομετανάστες, μετατρέποντας και βεβηλώνοντας στρατόπεδα και σχολές αστυφυλάκων σε ωρολογιακές βόμβες περιμένοντας μια εξέγερση για να μας αφανίσουν οι βάρβαροι εισβολείς. Μα καλά για τόσο ηλίθιους μας περνάει αυτός ο υπουργός; Την στιγμή που η χώρα καίγεται απο άκρη σε άκρη απο Τούρκους πράκτορες και αλλοδαπούς εμπρηστές, τη στιγμή που ο ίδιος και η αστυνομία που διαθέτει είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν το εισαγώμενο έγκλημα, την προστασία των συνόρων, δηλώνει πως θα συντρίψει τάγματα εφόδου και ταυτόχρονα υποθάλπτει και προστατεύει εγκληματίες λαθρομετανάστες; Έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί γιατί ντροπιάζει και εξευτελίζει τα σώματα ασφαλείας.

Οι λαθρομετανάστες πιο εύκολα μπήκαν στις σχολές αστυφυλάκων, απ' ό,τι οι υποψήφιοι των πανελληνίων. Ελπίζω οι Έλληνες να ξυπνήσουν σύντομα και να αντιδράσουν δυναμικά για το κακό που παν να μας κάνουν αυτοί οι πολιτικοί.

Σας ευχαριστώ,

Με τιμή

Ανδρέας – Θεσσαλονίκη

Άρθρο-προσκλητήριο του Βήματος προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις του καθεστώτος

Συναγωνιστές καλησπέρα. Ένα έχω να πω από καρδιάς, ευτυχώς που υπάρχετε και εύχομαι να υπάρχετε για πάντα, επιτέλους η Ελλάδα εχει μια ευκαιρία να αναδυθεί απο τις στάχτες της χάρη σε εσάς. Συγχαρητήρια για τη λαμπρή εκδήλωση των Θερμοπυλών και την εκδήλωση για τη νίκη στον Γράμμο. Μην εγκαταλείψετε ποτέ τον αγώνα ενάντια σε αυτούς που μας επιβουλεύονται, δώστε τη μάχη μαζί με όλους εμάς για την Θράκη μας και για την απελευθέρωση της υπόλοιπης Ελλάδας από τους λαθρομετανάστες, για να ξεβρωμίσει επιτέλους αυτός ο τόπος.

Υποστηρικτής

Ξάνθη: Πρασινο-κοκκινο-μπλέ μέτωπο κατά της Χρυσής Αυγής!

Ονομάζομαι Παντελής Κ., ήμουν πέρυσι αναπληρωτής καθηγητής στην Κομοτηνή, έχω υπηρετήσει τις ειδικές δυνάμεις αλεξιπτωτιστών και πραγματικά η παρουσία σας εκεί και η διαμαρτυρία για τον αρχηγό των Γρίζων Λύκων έκανε τους Θρακιώτες κάπως να ξυπνήσουν επιτέλους. Ειδικά σε εκείνο το μέρος Ροδόπη και Θράκη πως δεν είναι όλοι υποστηρικτές σας αυτό ακόμα δεν το έχω καταλάβει. Ως καθηγητής εκεί πέρυσι θέλω να σας πω πως υπάρχουν πάρα πολλοί ξένοι διορισμένοι εκπαιδευτικοί και το τραγικό είναι πραγματικά πως δεν ξέρουν καν τη γλώσσα μας. Τους έχουν δώσει σπίτια και δουλειές και το τραγικό τα παιδιά στο Σχολείο μας κιόλας έχουν πρόβλημα συνεννόησης.

Πραγματικά χαίρομαι πολύ για τον αγώνα σας και εμείς στα Σχολεία θα δίνουμε και θα διδάσκουμε με τον καλύτερο τρόπο τις παραδόσεις μας. Ανεβαίνετε πολύ ψηλά και τα αποτελέσματα είναι φανερά και αυτό που καταφέρνετε είναι να μας συγκινείτε με τις πράξεις σας.

Παντελής Κ.

Πανικόβλητα τα καθεστωτικά ΜΜΕ από την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής

Αγαπητοί κύριοι καλημέρα. Δεν είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής, αλλά συμφωνώ σε πάρα πολλές από τις θέσεις σας. Θα ήθελα να αναφερθώ στην μεγάλη πληγή που λέγεται λαθρομετανάστευση. Πιστεύω ότι σε όλα τα πράγματα πρέπει να επικρατεί η λογική και τα επιχειρήματα, ώστε αυτοί που αντιδρούν να αντιμετωπίζονται με τρόπο που να τους αναγκάζει να πάρουν θέση όχι εκ του ασφαλούς, αλλά να τεθούν πρό των ευθυνών τους.

Είμαι εργαζόμενος και μέχρι τώρα πληρώνω με συνέπεια τους φόρους μου (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) και κολλάω ένσημα. Άρα βοηθώ την πατρίδα μου να συντηρεί υποδομές, ώστε να με καλύπτει ως πολίτη σε ζητήματα ασφάλειας, περίθαλψης, κοινωνικής πρόνοιας και εκπαίδευσης. Οι άνθρωποι αυτοί που έχουν μαζευτεί εδώ απολαμβάνουν αυτά τα δικαιώματα που εγώ τα έχω πληρώσει (αν όχι όλα αρκετά από αυτά) χωρίς να δίνουν λεπτό. Πολλοί από εμάς αντιδρούμε σε αυτήν την αδικία λέγοντας ότι δεν μπορεί εμείς που έχουμε πληρώσει να πηγαίνουμε στο νοσοκομείο και να περιμένουμε στην ουρά για να περάσουν πενήντα λαθρομετανάστες πρώτοι, που δεν έχουν προσφέρει τίποτε στο ελληνικό κράτος ή να παίρνουν τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς και εμείς να μην ξέρουμε που να τα πάμε.

Από την άλλη βγαίνουν διάφοροι εκπρόσωποι περίεργων οργανώσεων τύπου ΜΚΟ που ούτε ξέρουμε από που χρηματοδοτούνται και τι σκοπούς έχουν και οι οποίες τους υποστηρίζουν στην βάση του ανθρωπισμού κλπ. Βέβαια όλοι αυτοί σκέφτονται τον ανθρωπισμό μόνο για τους ξένους και ποτέ για τους συμπατριώτες τους αλλά τέλος πάντων ας δεχτούμε ως υπόθεση εργασίας ότι έχουν ένα δίκιο. Σημειωτέον δε ότι η πλειοψηφία αυτών των περίεργων μελών των ΜΚΟ είναι ανεπάγγελτοι και ειλικρινά δεν ξέρω πώς συντηρούνται. Είχα πρόσφατα αντιπαράθεση με έναν του Ανταρσύα ο οποιος συχνότατα την στήνει έξω από την υπηρεσία μου μοιράζοντας επαναστατικά φυλλάδια και προτείνοντάς μας απεργίες διαρκείας εκ του ασφαλούς γιατί ο ίδιος δεν έχει εργαστεί ποτέ του.

Έχουμε λοιπόν μια μεγάλη πλειοψηφία που δεν θέλει τους μετανάστες και μια μικρή που επιμένει να νομιμοποιηθούν και να απολαμβάνουν όλα τα δικαιώματα του Έλληνα πολίτη. Αφού λοιπόν είναι τόσο ανθρωπιστές και εμείς δεν είμαστε, θα ήταν σωστό να γίνει η εξής πρόταση. Να βγει η επίσημη πολιτεία και να πει δια νόμου: Θέλετε κύριοι να υποστηρίξετε τους λαθρομετανάστες να γίνουν νόμιμοι; Ωραία! Σας δίνω αυτήν την δυνατότητα εφαρμόζοντας τον θεσμό της κηδεμονίας λαθρομετανάστη. Όποιος τον θέλει, θα τον αναλάβει προσωπικά, θα είναι υπεύθυνος για την διαμονή του σε δικό του χώρο, θα αναλάβει να πιστοποιήσει την υγεία του και τις στοιχειώδης ανάγκες διαβίωσής του. Αν κάτι δεν τηρείται θα είναι υπεύθυνος κατά τον νόμο ο κηδεμόνας του. Εφόσον τηρούνται αυτές οι προϋποθέσεις θα δοθεί προσωρινή άδεια παραμονής στην χώρα, μέχρι να πιστοποιηθεί ότι δεν πρόκειται για εγκληματία του κοινού ποινικού δικαίου και θα υποχρεωθεί πάλι με ευθύνη του κηδεμόνα του να μάθει ελληνικά και να βρει νόμιμη εργασία. Έτσι το βάρος της διαβίωσής του θα το αναλάβει ο ανθρωπιστής και η οργάνωσή του και όχι όλοι οι υπόλοιποι που δεν επιθυμούμε την παρουσία του. Για να δούμε τότε πόσοι από αυτούς τους ανθρωπιστές θα μπουν στην διαδικασία να πάρουν έναν τέτοιον στο σπίτι τους. Γιατί οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι σημαίνει να διαβιώνεις με τους περισσότερους από αυτούς. Να δούμε τότε πόσα απίδια χωράει ο σάκκος.

Σας ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία να εκφραστώ.

Φιλικά, Γιάννης Ξ.

Όχι στα προνόμια εισαγωγής των μουσουλμάνων στα ΑΕΙ (Βίντεο)

Αγαπητοί Συμπατριώτες, μας κατηγορούν ότι διαρκώς κινδυνολογούμε, πως κατασκευάζουμε εχθρούς, πως στήνουμε δίκες εναντίον των λαθροεποίκων, πως υποσκάπτουμε και υπονομεύουμε τη δημοκρατία, πως βλάπτουμε την Ελλάδα. Ας δούμε από την ιστορία πως κάποιοι που φώναζαν για αφύπνιση των Ελλήνων και για εμφάνιση κινδύνων που θα φέρουν τον όλεθρο τελικά δικαιώθηκαν και ο εγερτήριος λόγος τελικά δεν ήταν φωνές ανοήτων κηρύκων.

Στην αρχαία Ελλάδα ο Ισοκράτης ομίλησε για την Πανελλήνια Ιδέα αλλά κατασυκοφαντήθηκε από τον Δημοσθένη και άλλους Έλληνες. Ευτυχώς ο Μέγας Αλέξανδρος άκουσε και πείστηκε από τα κελεύσματα του Ισοκράτη και επέτυχε το γνωστό έργο: τη μετάδοση του Ελληνικού Πολιτισμού στην Ανατολή. Πολύ αργότερα, περίπου το 1423, 30 χρόνια πριν από την άλωση της Κωνσταντινούπολης, ο μοναχός Ιωσήφ Βρυέννιος έγραφε για τους κινδύνους από τον εφησυχασμό, την απάθεια και το διχασμό των Ελλήνων και ελάχιστοι τον άκουσαν. Ο Κοσμάς ο Αιτωλός ετόνιζε τη σημασία της παιδείας για την εθνική μας αφύπνιση, αλλά η φωνή του ήταν ''φωνή βοώντων εν τη ερήμω'', Ο Ιωάννης Μεταξάς από το 1915 έλεγε και έγραφε για τους κινδύνους πιθανής μας εμπλοκής σε μικρασιατικό πόλεμο, σε βάθος τέτοιο που η στρατιωτική επιμελητεία δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί την ομαλή πορεία του στρατεύματος. Κι αυτός τότε κινδυνολογούσε...Είδαμε όμως όσοι τον αγνόησαν που οδήγησαν την Ελλάδα το 1922.

Έτσι και σήμερα εσείς στο κίνημα και εμείς οι απλοί συνοδοιπόροι που φωνάζουμε, διαβλέπουμε τους κινδύνους, κτυπούμε το καμπανάκι του κινδύνου, είμαστε περίεργοι, γραφικοί, γκρινιάρηδες. Καλύτερα όμως να έχουμε "άγρυπνα τα μάτια της ψυχής μας" παρά να είμαστε σαν τις μωρές παρθένες που μετά θα κλαίμε για τις συμφορές μας. Καλή συνέχεια στον αγώνα και ας σκεφτόμαστε πάντα, οι άγρυπνοι φρουροί κινούνται στη λεωφόρο της τιμής και της αξιοπρέπειας.

Κ. Π.

Η Χρυσή Αυγή για τη Siemens

Είμαι μαθητής και σήμερα πήρα τα αποτελέσματα των πανελληνίων! Δεν θέλω να μιλήσω με μίσος απέναντι σε κανέναν! Θέλω μόνο να εκφράσω την πίκρα μου! Την πίκρα μου για μια Ελλάδα που θάβει τα παιδιά της...

Έχασα την σχολή που επιθυμούσα για δύο μόνο μόρια, τη στιγμή που μπήκαν μουσουλμάνοι σε αυτή με 5000 μόρια λιγότερα! Μιλούν για ρατσιστές επειδή αγαπάμε την πατρίδα μας και την ίδια στιγμή φέρονται στους Έλληνες με τον χειρότερο ρατσισμό! Από πότε θεωρείται η θρησκεία κοινωνικό κριτήριο; Δεν τους ενδιαφέρει η κοινωνική αδικία που βιώνουν οι χιλιάδες Έλληνες μαθητές; Δεν τους ενδιαφέρει η κατάσταση εξαθλίωσης που βιώνουν καθημερινά χιλιάδες οικογένειες; Και ξαφνικά τους ενδιαφέρει πώς θα μπουν πιο εύκολα οι υποστηρικτές μιας θρησκείας, στα πανεπιστήμια! Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα! Όποτε θα μιλούν για ρατσιστές χρυσαυγίτες θα κλείνω πλέον τα αυτιά μου! Ο ρατσισμός είναι εναντίον των Ελλήνων! Ξυπνάτε!

Τ. 

Άγνωστες μορφές του Ελληνισμού: Διηνέκης 

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για όσα κάνετε και για όσα θα κάνετε για την Ελλάδα.

Ήθελα να ρωτήσω, γιατί οι μουσουλμάνοι στις πανελλήνιες εξετάσεις μπαίνουν σε ειδική προνομιακή κατηγορία; Δηλαδή είναι προνόμιο να είσαι μουσουλμάνος; Τί είναι; Θεωρείσαι προνομιούχος; Θεωρείσαι προβληματικός που πρέπει να σε βοηθήσουν; Δεν το καταλαβαίνω!

Το μόνο που καταλαβαίνω είναι οτι όλοι μα όλοι οι νόμοι είναι εναντίων των Ελλήνων. Όλοι όμως. Η μόνη πραγματικά ελπίδα είστε εσείς. Η ΜΟΝΗ! Και να ξέρετε οτι, επειδή εργαζομαι σε υπηρεσία όπου συναναστρέφομαι με πάρα πολύ κόσμο, καθημερινά ακούω από τους πολίτες οτι την επόμενη φορά θα σας ψηφίσουν με δύο χέρια! Καλό αγώνα.

Μάριος

Σκληροί κακοποιοί παίρνουν άδειες από τις φυλακές και εξαφανίζονται!

Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής στον ΑΝΤ1

Κύριοι, μέχρι τώρα τα κανάλια μας δείχνουν τούρκικα σήριαλ με δραματικές-δακρύβρεχτες ερωτικές ιστορίες. Κάποιος έκανε τον εύστοχο συσχετισμό με το ότι γύρω στο 1970 έφερναν στους ελληνικούς κινηματογράφους τούρκικα έργα με την όμορφη Χούλια Χότζιγιτ,που έγινε πολύ δημοφιλής. Το 1974 εισέβαλαν οι τούρκοι στην Κύπρο. Τώρα ο Αντένα διαφημίζει ότι θα προβάλλει την σειρά Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής. Είχα διαβάσει όταν γυρίζοταν (2010), ότι είναι η πιο ακριβή μέχρι τώρα τουρκική υπερπαραγωγή.

Για ποιό λόγο εμείς οι Έλληνες να βλέπουμε τη "δόξα" και "μεγαλοπρέπεια" του τούρκικου στρατού, των χρόνων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας; Για ποιο λόγο θα πρέπει να βλέπουμε τις "πετυχημένες εκστρατείες του" στην κατάκτηση της Ευρώπης; Εκτός από τις διάφορες κατακτήσεις του, είχε καταλάβει και την Ρόδο. (βλέπε Βικιπαίδεια - υπάρχουν κι επεισόδια στο διαδίκτυο με ελληνικούς υπότιτλους). Μήπως το πολυδιαφημίζουν για να δουν αν θα υπάρχουν αντιδράσεις; Δεν θα πρέπει να διαμαρτυρηθούμε επ΄αυτού; Δεν θα πρέπει να κάνουμε κάτι;

Ευχαριστώ

Επισκέπτης