Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 - 00:27

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Ο Ερντογάν μας απειλεί με πόλεμο, κρατάει αιχμάλωτους τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς, το επιτελείο του μιλάει για τους παππούδες μας που δολοφόνησε ο κεμαλικός στρατός και ο Καμμένος βγαίνει στα κανάλια για να μας πει για την καρέκλα του και τι αρμοδιότητες έχει ο Κουβέλης και τι αυτός! Για μια καρέκλα μαλώνουν, ποιος είναι πιο... υπουργός από τον άλλον. Είστε τραγικοί και καλύτερα να στείλουμε εσάς τους 2 να σας κρατήσουν οι τούρκοι και να γυρίσουν πίσω τα παληκάρια μας. Βέβαια, εσείς δεν θα πάτε σαν αιχμάλωτοι, αλλά σαν πιστοί στρατιώτες του Σουλτάνου.

Σ.Μ.

Χρυσή Αυγή: Κλείσιμο τουρκικού προξενείου και συλλήψεις τούρκων πρακτόρων για την απελευθέρωση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών - ΒΙΝΤΕΟ

Απέσυραν το νομοσχέδιο για τα αδέσποτα ζώα μετά την δημόσια κατακραυγή η οποία οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό των μικρών μας φίλων. Πέραν τούτου έδινε το ελεύθερο και για την κακοποίησή τους καθώς μείωνε στο μισό το πρόστιμο που επιβάλλεται σε όσους κακοποιούν τα ζώα συντροφιάς. Να σημειώσω το εξής, πέρα από την απόσυρση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου να αποσυρθούν όλοι τους και να πάνε σπίτια τους γιατί είναι άχρηστοι να συντάξουν ένα νομοσχέδιο για τους τετράποδους φίλους μας, που να τους προστατεύει, πιστεύετε ότι είναι ικανοί να συντάξουν οποιοδήποτε νομοσχέδιο αφορά όλους εμάς; 

Κωνσταντίνα, Αθήνα

Απύθμενο θράσος του «γκρίζου λύκου» Μπαχτσελί: “Έλληνες, ο πάτος της θάλασσας είναι γεμάτος με τους προγόνους σας!”

Έχουμε φτάσει στο σημείο οι πολίτες να παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την ανυπαρξία της Πολιτείας και του Κράτους. Έτσι έγινε και στην Σαντορίνη, όπου γονείς απέτρεψαν να παρελάσει η αλβανίδα σημαιοφόρος στην Επέτειο της 25ης Μαρτίου, μιας που δεν έχουν θέση οι απόγονοι των συνεργατών των τούρκων να κρατάνε στα χέρια τους την Σημαία που για να κυματίζει στην Ελεύθερη Ελλάδα έχυσαν το αίμα τους χιλιάδες πρόγονοί μας. Ειδικότερα, σήμερα, όπου η Εθνική μας κυριαρχία αμφισβητείται από τους αλβανούς, οι οποίοι εγείρουν ζητήματα "τσάμηδων". 

Ευγενία

Θίχτηκαν οι «δημοκράτες» από το περήφανο 5χρονο Ελληνόπουλο στην Αλεξανδρούπολη - Για τα πακιστανάκια με όπλα στην Πλ. Κοτζιά δεν είπαν κουβέντα!