Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012 - 01:26

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Τούρκοι ή κομμουνιστές; Η γελοία Κανέλλη συνεχίζει να προκαλεί και να μιλά για εκφασισμό αυτών που είναι Πατριώτες και όχι Παράσιτα. Για τις θηριωδίες που έκαναν οι αλήτες οι ομοϊδεάτες της στον εμφύλιο θα έπρεπε το ΚΚΕ να μην είχε νομιμοποιηθεί ποτέ και μάλιστα στο Ελληνικό Σύνταγμα θα έπρεπε να υπήρχε σαφές άρθρο. Αρκεί να θυμίσω στους Έλληνες μόνο το παιδομάζωμα που έκαναν οι κομμουνιστές και τη διασπορά μετά των παιδιών σε χώρες της ανατολικής Ευρώπης και με τρόπο τέτοιο ώστε να είναι δύσκολο έως αδύνατο μετά να εντοπίσεις αυτά τα παιδιά (κατέστρεφαν κάθε ίχνος προελεύσεως στο βαθμό που μπορούσαν). Τέτοιες βρωμιές μπορούν να συγκριθούν μόνο με αυτές των Τούρκων που μάζευαν τα αγόρια και τα έκαναν γενίτσαρους. Η Κανέλλη λοιπόν αντί να προκαλεί καλό θα ήταν να πάψει γιατί πίσω από το προοδευτικό φερετζέ του ΚΚΕ κρύβονται τα κονσερβοκούτια (καταλαβαίνουν οι «σύντροφοι» τι εννοώ).

Η οικογένεια μου έχει υποστεί επί εμφυλίου από τους κομμουνιστές αλλά δεύτερο γύρο υπέρ τους δε θα έχουν με μας.  Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει από καιρό και τα «Συντρόφια» με τις δεξιές τσέπες καλά θα κάνουν να στρωθούν και να δουλέψουν (και πάνω απ' όλα να κάνουν μια φορολογική δήλωση αληθινή) όπως κάναμε τόσο καιρό εμείς οι «εκφασισμένοι». Να υπογραμμίσω επίσης ότι περιμένει πάνω από μισό εκατομμύριο κόσμος (και αναφέρομαι και σε εκείνους που ψήφισαν το Σαμαρά γιατί φοβήθηκαν μη γυρίσουμε στη δραχμή ενώ ήταν αρχικά προσανατολισμένοι να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή) να δώσει ένα ισχυρό χαστούκι στους ψευτοπροοδευτικούς αλήτες όλου του σάπιου πολιτικού συστήματος.

Συγχαρητήρια και πάλι στους Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής που μας κάνουν υπερήφανους και μάχονται για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Κωνσταντίνος

Ληστεία στην Αγίου Κωνσταντίνου από Αλγερινούς μαχαιροβγάλτες

Πολλά συγχαρητήρια  για το  αξιόλογο ποσοστό που συγκεντρώσαμε. Σημασία δεν  έχει το ότι δεν πήραμε  παραπάνω ποσοστό , αλλά το ότι φαίνεται πλέον  ότι οι ψήφοι  που  συγκεντρώσαμε  στις εκλογές τις 6ης  Μαΐου  δεν ήταν ψήφοι οργής και αγανάκτησης αλλά  ειλικρινείς ψήφοι.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ

Συγκεκριμένα το ποσοστό που συγκεντρώσαμε  στην περιοχή μου (Κρανίδι Αργολίδος) είναι  11,45%,  είναι ένα αξιόλογο  ποσοστό αν και περίμενα να είναι μεγαλύτερο  γιατί  στην περιοχή  μας  παλαιότερα  δεν υπήρχε το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης, ενώ τώρα έχει φτάσει  στα ύψη και έχουμε πλέον απελπιστεί κατά πολύ. Προσωπικά εγώ  είμαι απελπισμένη  και εξοργισμένη  με τους ξένους γιατί πλέον  φοβάμαι να  κυκλοφορήσω στον τόπο μου, σκεφτόμενη το ότι κάποιος αλλοδαπός μπορεί να μου επιτεθεί όπως μου είχε συμβεί και παλιά.

ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΗ  ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ.

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ  ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ.

Βασιλική Τ.

Μιλάνε και οι Ισραηλινοί για ρατσισμό;

Γεια σας, είμαι από Αράχωβα.

Θέλω να σας συγχαρώ για το εκλογικό αποτέλεσμα και να σας επιβεβαιώσω ότι δεν ψηφίσαμε εκδικητικά, από οργή και αγανάκτηση αλλά με σύνεση και πίστη στην Ιδεολογία του Κινήματος. Οι πιο πολλοί που ψηφίσαμε Χρυσή Αυγή είμαστε νέοι, θέλουμε να ζήσουμε σε μια ελεύθερη χώρα, χωρίς  τηλεοπτική τρομοκρατία, χωρίς ψεύτες πολιτικούς, χωρίς τον φόβο των αλλοδαπών (εδώ στην Αράχωβα είμαστε σχεδόν μισοί μισοί με τους Αλβανούς , ούτε τα παιδιά μας στην παιδική χαρά δεν μπορούμε να πάμε), θέλουμε να ξυπνάμε το πρωί και να πηγαίνουμε στης δουλειές μας να κάνουμε όνειρα για το μέλλον, να βλέπουμε γαλανό ουρανό, να ζήσουμε όπως εμείς επιλέξαμε και όχι όπως αυτοί μας υπέβαλαν. Αν δεν είχαν τρομοκρατήσει τους μεγαλύτερους σε ηλικία ψηφοφόρους, σίγουρα το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ μεγαλύτερο, αλλά ας είναι αφού ο Λεωνίδας τα κατάφερε με τριακόσους θα τα καταφέρουμε και εμείς με δεκαοκτώ, εξάλλου αυτοί οι δεκαοκτώ θα μιλάνε με πεντακόσιες χιλιάδες καρδιές, που θέλουν να σωθεί η γη μας, η σημαία μας, η γλώσσα μας, η θρησκεία μας.

Σας ευχαριστώ που αγωνίζεστε για τα Ιδανικά μου.               

Με εκτίμηση, 

Γιάννης

Τερατολογίας το ανάγνωσμα στα καθεστωτικά ΜΜΕ για την Χρυσή Αυγή

Είσαστε η τελευταία μας ελπίδα. Εγώ είμαι από τους «τυχερούς» που έφυγαν από τη χώρα για δουλειά στο εξωτερικό. Δυστυχώς, όποιος έχει κάποια νοημοσύνη σε αυτό τον κόσμο είναι καταδικασμένος να καταστρέφεται από τους βλάκες, τα λαμόγια και τους σάπιους που έχουν κατακλύσει τον κόσμο. Είσαστε η τελευταία μας ελπίδα.

Βλέπω τι συμβαίνει στην ελλάδα και φρίττω. Ήξερα εξαρχής ότι θα γινόταν συμφωνία με Τούρκογλου, Σαμαρά και Κουβέλη. Το έλεγα στους πάντες, κανείς όμως δεν είναι ικανός να καταλάβει!
Κύριοι, δυναμικάστη βουλή να σταματήσετε την καταστροφή της χώρας μας. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Είμαστε σε πόλεμο. Έχουν καταφέρει να μας αποχαυνώσουν, όπως έχουν κάνει όλους τους λαούς, άβουλα όντα, χωρίς νοημοσύνη, συναισθήματα και κρίση. Κάντε ό,τι είναι δυνατόν να σωθούμε. Ελπίζω όλοι αυτοί οι βλάκες που τους ψήφισαν να καταλάβουν το λάθος που έκαναν, αν και αφού δεν το κατάλαβαν τώρα...

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ.

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ.

ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΤΕΛΟΣ, ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΧΙ ΒΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΥΦΑ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.

ΕΚΚΛΗΣΗ: MHN ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ.

Πατριωτικά,

Δημήτρης

Συνεχίζουν να ματώνουν οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την νίκη σας.

Είμαι και εγώ ένας από τους λίγους (δυστυχώς) Έλληνες που μας εμπνέετε. Και λέω δυστυχώς, γιατί ο Ελληνικός Λαός είναι υπερήφανος, αλλά πολλάκις φοβάται , με όλα αυτά τα παραμύθια που φούρνιζαν «εθνοπατέρες» προεκλογικά.

Έχω τρία παιδιά, τρεις άντρες, που ο ένας υπηρέτησε τη μητέρα πατρίδα, ο άλλος υπηρετεί τώρα και ο τρίτος σε λίγα χρόνια. Είναι Υπερήφανος που είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και αυτό έχω μεταδώσει και στα παιδιά μου. Είμαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που ανήκω σε αυτή τη Φυλή και δεν είμαι διατεθιμένος να υποκύψω σε κανέναν, αυτό μου το είχε μεταδώσει ο πατέρας μου, αυτό μετάδωσα κι εγώ στα παιδιά μου.
ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΔΥΝΑΤΑ, ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Α. Δ.

Η “περηφάνια” των gay

Δεν είμαι χρυσαυγίτης αλλά στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις σας ψήφισα. Όχι από οργή ή αγανάκτηση αλλά συνειδητά και κατόπιν ωρίμου σκέψης.

Γιατί βαρέθηκα και αηδίασα με τέτοιου είδους δημοκράτες που με κυβερνούσαν έως τώρα. Που αποφασίζουν ερήμην του ελληνικού λαού, υπακούοντας τυφλά στις επιταγές των τραπεζιτών και του μεγάλου κεφαλαίου. Τους μεγάλους και ευαισθητοποιημένους αυτούς δημοκράτες που την νύχτα των εκλογών δεν κάλεσαν κανένα εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής σε κανένα κανάλι ούτε καν έκαναν κάποια αναφορά. Χαριεντίζονταν μόνο και αντάλλασαν φιλοφρονήσεις με εκπροσώπους του κατεστημένου πολιτικού συστήματος . Αυτού που τους ανέδειξε και τους συντηρεί. Που περιμένουν καραδοκώντας στη γωνία κάθε στραβοπάτημά της να το κάνουν σήριαλ φουσκώνοντας το, παραποιώντας το και παρουσιάζοντας το κατά το δοκούν, που τους ενοχλεί τόσο η συμπεριφορά των...φασιστοειδών αλλά δεν ενοχλεί τα δημοκρατικά τους αισθήματα ότι ανίατα ασθενείς με βαριές παθήσεις δεν έχουν να πάρουν τα φάρμακα τους την ίδια ώρα που χρηματοδοτούν τις τράπεζες τους με 18 δις, δεν τους ενοχλεί που ο Έλληνας από περήφανος πολίτης κατάντησε περιδεής, φοβισμένος και ανασφαλής και κλειδαμπαρώνεται στο σπίτι του από τον φόβο των χιλιάδων λαθρομεταναστών, που μόλις σουρουπώσει λυμαίνονται τις γειτονιές και τις συνοικίες της Αθήνας, δεν ενοχλεί τα δημοκρατικά τους αισθήματα ότι τουλάχιστον δύο συμπατριώτες μας αυτοκτονούν καθημερινά μη αντέχοντας στα μέτρα εξαθλίωσης που υπέγραψαν με τους ξένους εντολείς τους, δεν ενοχλούνται από τις ουρές των εξαθλιωμένων συμπατριωτών τους στα συσσίτια γιατί αυτοί καλοτρώνε ακόμα, δεν τους χαλάει την νιρβάνα τους η ανεργία που καλπάζει, η μετανάστευση των νέων μας, το ξεπούλημα της εθνικής μας περιουσίας και κυριαρχίας.

Τίποτε από αυτά δεν τους ενοχλεί ούτε τους ανησυχεί. Τους ανησυχεί μόνο η άνοδος της Χ.Α. γιατί απειλεί τα κεκτημένα τους, τον μικρόκοσμό τους της διαφθοράς και της  διαπλοκής που τόσο επιμελημένα έφτιαξαν και τώρα τα θεμέλιά του αρχίζουν να τρίζουν. Η δημοκρατία τους που την έφτιαξαν στα μέτρα τους μόνο για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους και να χρηματίζονται.

Λοιπόν, και μένα καθόλου δεν με ενοχλεί αν με πούνε γραφικό, φασίστα ή οτιδήποτε άλλο. Χόρτασα την δημοκρατία τους και χόρτασαν με περικοπές από το μισθό μου, με φόρους, χαράτσια και δεν συμμαζεύεται. Αηδίασα την υποκρισία τους, το ψέμα τους, την πλεονεξία τους, και κυρίως την προδοσία τους. Και δεν αντιλαμβάνονται οι αφελείς ότι όσο σας χτυπάνε και σας περιφρονούν τόσο σας δυναμώνουν. Δεν είμαι Χρυσαυγίτης αλλά θα εξακολουθήσω να σας στηρίζω και να σας ψηφίζω.

Ένας φίλος

Η Χρυσή Αυγή για τη σύνοδο του Eurogroup

Oι εκλογές της 17ης Ιουνίου ανέδειξαν την Χρυσή Αυγή κόμμα αντιπολίτευσης! Ας το πάρουν επιτέλους χαμπάρι τα υπόλοιπα ξεπουλημένα κόμματα και οι υποτελείς τους στα κανάλια! Δεν υπήρχε ούτε ένας καλεσμένος το βράδυ των εκλογών απο την Χ.Α. αλλά υπήρχε απο τη ΔΗΜΑΡ και από το τελευταίο και καταϊδρωμένο ΚΚΕ!

Ο άθλιος ΑΝΤ1 για άλλη μια φορά σχολίασε την επιτυχία της Χρυσής Αυγής γράφοντας σαν τίτλο, "πανηγύρισαν με τη σβάστικα"! Η τελευταία πρόκληση αφορά την εκλογή αντιπροέδρου βουλής που, όπως κυκλοφόρησε, θα κάνουν το οτιδήποτε για να μην εκλεγεί, ενώ το προστάζει ο νόμος, εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής! Στείλτε τους ρε παιδιά λίγες σόδες για να χωνέψουν οτι όχι απλά είστε μέσα στην βουλή, αλλά οτι ξεπεράσατε σε ποσοστό και 2 από τα αγαπημένα και υπερσυστημικά κόμματα τους, ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ!  Έλεος με την προπαγάνδα!

Χ. Ν.

Υ.Γ. Όσο σας και μας πολεμάνε, τόσο θα μας δυναμώνουν και θα μας πορώνουν!

Ιστορικά ξεπερασμένη η αριστερά... Λαϊκά στρώματα μετακινούνται προς την εθνικιστική παράταξη

Η μόνη και ουσιαστική διέξοδος...

Δυστυχώς δυο πράγματα χαρακτηρίζουν τη σημερινή κατάσταση που βιώνει η χώρα μας, σήψη και ευτέλεια. Άτομα ανάξια ή καλύτερα ανδρείκελα, πατριδοκάπηλοι και προδότες κυριολεκτικά, άσκησαν εξουσία και διαχειρίστηκαν την τύχη του τόπου μας, φτάνοντας έναν ολόκληρο λαό στο σημερινό έσχατο σημείο. Έδρασαν παρασιτικά, ασέλγησαν εις βάρος της Ελλάδας επί δεκαετίες, απομύζησαν τα πάντα, χωρίς ηθικούς φραγμούς και αναστολές, δεν σεβάστηκαν τίποτα. Η πολιτική, από την επίδειξη της καλής φροντίδας για την έκβαση των κοινών ζητημάτων που αφορούν την Πολιτεία, κατέληξε μια επικερδής ενασχόληση αποκομμένη από κάθε υγιή προοπτική. Προσαρμοσμένη σε ευτελείς πόθους, η πολιτική λειτουργία απροκάλυπτα εκπορνεύτηκε.

Όμως όταν διαπράττεται ύβρις, ακολουθεί η νέμεσις. Και η κατ'επανάληψη εκλογή του Λαϊκού Συνδέσμου, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η απόδειξη ότι το σάπιο υφιστάμενο πολιτικό σύστημα έχει επιτέλους απέναντί του μια παράταξη, πραγματικό ανάχωμα στις νοσηρές και ανήθικες πρακτικές του. Όταν οι λοιπές προδοτικές παρατάξεις, ασχολούνταν με την ''αυλή'' τους, μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έτεινε ευήκοο νου στην κοινωνία και αφουγκράστηκε πλήρως την αγωνία και τις ανάγκες της.

Η δύναμη του Πατριωτικού Κινήματος είναι η Ιδεολογία του, η άνευ όρων αγάπη την πατρίδα. Τασσόμαστε υπέρ της ομαδικότητας, προσδιορίζοντας ως ομάδα την φυσική μονάδα αυτής, δηλαδή το Έθνος. Ο πατριωτισμός είναι στάση ζωής και όχι οιονεί συμπλήρωμα του κοινωνικού βίου. Το δίλημμα πλέον είναι απλό: συμβιβασμένος ή ρηξικέλευθος! Και όσοι επιθυμούν να δρομολογηθεί αλλαγή πορείας στη χώρα, ας επιλέξουν το δεύτερο, πυκνώνοντας τις τάξεις του Πατριωτικού Κινήματος. Καιρός να απαλλαγεί ο Έλληνας από το σύνδρομο του ραγιαδισμού και να ορθώσει ψηλά το ανάστημά του. Όποιος θέλει να ζήσει, ας πολεμήσει. Να πολεμήσει με όλες του τις δυνάμεις και σε όλα τα επίπεδα, για να ανήκει πραγματικά και όχι μόνο φραστικά, η Ελλάδα στους Έλληνες.

Καλή συνέχεια εύχομαι από καρδιάς στον ωραίο και αληθινό αγώνα σας και όλοι οι ψυχωμένοι Έλληνες είμαστε συνοδοιπόροι σας.

Με εκτίμηση,

Α. Κ. Μ.

Διπλ. Χημικός Μηχανικός