Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 - 00:42

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Η Ελλάδα σε όλο της το μεγαλείο! Μειώθηκαν οι ληστείες από πέρσι που είχαν αυξηθεί από πρόπερσι. Όλα αυτά επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να τους πούμε και ευχαριστώ που σφάζουν τον κόσμο μέσα στο σπίτι του οι κακοποιοί. Ευτυχώς όμως είναι λιγότεροι από πέρσι.Τους έχει καταπιεί η τρύπα της "δημιουργικής λογιστικής" και λένε ότι θέλουν οι αποστειρωμένοι των προαστίων που μας κυβερνούν. Το μόνο που έχει πραγματικά μειωθεί στην Ελλάδα είναι οι μισθοί και το προσδόκιμο ζωής, εκτός κι αν είσαι λαθρομετανάστης. Ας μην κοροϊδευόμαστε και προπάντων ας μην μας κοροϊδεύουν. Οι προδότες πολιτικοί είναι απέναντί μας και θα τους πολεμήσουμε. Οι Έλληνες ποτέ δεν παραδόθηκαν για να το κάνουν τώρα.

Μ.Δ.

Οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής πονάνε τον συστημικό ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Κρατική τρομοκρατία στην Καλαμάτα με 8 συλλήψεις, επειδή έκανε τσαμπουκάδες ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και δεν του βγήκε. Τόσες επιθέσεις που έχουν γίνει σε Χρυσαυγίτες, σε βουλευτές και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής δεν έχει ασχοληθεί κανείς. Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τις δολοφονίες του Καπελώνη και του Φουντούλη και δεν έχει γίνει ούτε μια προσαγωγή! Δυο μέτρα και δυο σταθμά στην ψόφια δημοκρατία τους και όσο μας πολεμούν τόσο ξεγυμνώνονται. Όποιος και όποια θέλει βλέπει την Αλήθεια και δικαιολογία δεν υπάρχει καμμία. Η ΝΔ τα ίδια έκανε την προηγούμενη τετραετία. Μόνη ελπίδα η Χρυσή Αυγή. Τους αρέσει, δεν τους αρέσει έτσι είναι.

Νεκτάριος Δ.

Πήγαν για… φραπέ: Υπό διάλυση το κόμμα Λεβέντη - Έφυγε ο Φωκάς, θέμα χρόνου η αποχώρηση Σαρίδη

Με χρυσά κουτάλια τρώμε με τον ΣΥΡΙΖΑ, αν ψάξεις για δουλειά θα βρεις άνετα ημιαπασχόληση πώς κάνουν έτσι... Μπορεί να αναγκάζονται να τρώνε από τα συσσίτια, αλλά η ανεργία μειώνεται. Έρχονται καλύτερες μέρες, αυτό έχει σημασία. Βγήκαμε από το μνημόνιο, ζούμε πλέον στην μεταμνημονιακή εποχή. Δεν έχει σημασία που κερδίζεις λιγότερα χρήματα από αυτά που κέρδιζες πριν 20 χρόνια, έχουμε δημοκρατία και ελευθερία της "κοινής γνώμης". Αυτό το ποίημα των κίτρινων ΜΜΕ θα κοπεί και μάλιστα απότομα! Η πλύση εγκεφάλου των μπολσεβίκων μέσα από τα φερέφωνά τους πέφτει στο κενό. Οι Έλληνες υποφέρουν και δίπλα τους οι λαθροεισβολείς κάνουν διακοπές στην υγεία των κορόιδων. Αυτοί οι Έλληνες, οι μη προνομιούχοι στηρίζουν την Χρυσή Αυγή γιατί είναι η μόνοι που νοιάζονται για μας, οι μόνοι που κάνουν κάτι για μας και οι μόνοι που πολεμούν για μας. Η Χρυσή Αυγή δολοφονήθηκε, φυλακίστηκε, συκοφαντήθηκε, όμως είναι ακόμα ζωντανή και ψάχνουν οι "μορφωμένοι" δημοκράτες της κακιάς ώρας να βρουν τον λόγο που συμβαίνει αυτό. Ο λόγος είμαστε εμείς. Εμείς είμαστε η Χρυσή Αυγή.

Νίκος Σ.

Μαρτυρία φιλάθλου Καλαμάτας: ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ειρωνεύτηκε παιδί που φώναξε «η Μακεδονία είναι ελληνική»!