Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012 - 01:20

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Παράνομη συγκέντρωση-βίαια επεισόδια-κίνδυνοι από τους λαθρομετανάστες!

Την Κυριακή είχαμε στην καρδιά της Ελλάδας, στην πρωτεύουσα, στο κέντρο της Αθήνας και πάλι παράνομη σύναξη χιλίων τουλάχιστον λαθρομεταναστών σε μία ακόμα θρασύτατη επίδειξη δύναμης ενός φανατισμένου όχλου. Ενός όχλου που δε δείχνει όχι μόνο να σέβεται, αλλά ούτε καν ν'αντιλαμβάνεται το γεγονός, πως βρίσκεται σε ξένη χώρα, Ευρωπα'ι'κή, πολιτισμένη, με νόμους, εκτελεστικά όργανα και δικαστικές αρχές.

Με αφορμή μια Αμερικανικής παραγωγής ταινία που θίγει το θρησκευτικό τους αίσθημα, διοργανώνουν μεγάλες συγκεντρώσεις και δημιουργούν βίαια επεισόδια εις βάρος του κράτους που παράνομα διαμένουν και των πολιτών του. Ο αριθμός των συλληφθέντων εντυπωσιακά μικρός, μόλις σαράντα άτομα, τα οποία θα προσαχθούν για εξακρίβωση στοιχείων και στη συνέχεια...θ' αφεθούν ελεύθερα! Η Ελλάδα φαίνεται ανήμπορη να ασκήσει έλεγχο στο τσουνάμι της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, με συνέπεια οι Έλληνες να βιώνουν ρατσιστική βία εις βάρος της ζωής και της περιουσίας τους. Η κατάσταση μέρα με την ημέρα επιδεινώνεται, δεδομένου πως ο όγκος των λαθρομεταναστών αυξάνει με ιλιγγιώδη ρυθμό καθημερινά και δε λαμβάνονται σοβαρά μέτρα για την πρόληψη και καταστολή της λαθρομετανάστευσης. Το κράτος δείχνει ανήμπορο να διαχειριστεί την κατάσταση και όχι μόνο. Μάλλον η όλη κατάσταση τελεί τη ανοχή, αν όχι την προστασία, του κράτους. Σ'αυτό το συμπέρασμα άγουν οι ενέργειες του αρμόδιου υπουργού Δημόσιας τάξης και προστασίας του πολίτη Ν. Δένδια, ο οποίος καταστρατηγεί και καταλύει ουσιαστικά το ίδιο το σύνταγμα του κράτους, με νόμους και αποφάσεις που βάλλουν ως και κατά των Ελλήνων βουλευτών (!), στην προσπάθειά του να προστατεύσει τους λαθρομετανάστες ακόμα και από έναν απλό, τυπικό, νόμιμο έλεγχο της νομιμότητας της διαμονής και των δραστηριοτήτων τους. Η κατάσταση εγκυμονεί σοβαρούς για την Ελλάδα και τους Έλληνες  κινδύνους και προτού καταλήξει μη αναστρέψιμη, θα πρέπει να ληφθούν άμεσα και δυναμικά μέτρα!

Μ. Γ.

Μας υβρίζει ο Πάγκαλος; Τιμή μας και καμάρι μας!

Εντύπωση σήμερα μου έκανε στην ομιλία του Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη η αναφορά του στη ''διατροφική επάρκεια'' και στην εθνική παραγωγή! Από ό,τι φαίνεται έχουν αρχίσει να αντιγράφουν πιστά τις εξαγγελίες της Χ.Α.. Προσπαθούν με κάθε μέσο να ανακόψουν την αύξηση των ποσοστών της Χ.Α. κλέβοντας και κάνοντας φασόν προγραμματικές της Χ.Α.. Παράλληλα έχουν βάλει το καραφλό γύπα Δένδια να παρακολουθεί χωρίς προσχήματα από μέλη της Χ.Α. μέχρι και όλες τις ιστοσελίδες που ενοχλούν με Εθνικιστικά θέματα. Θέλει πολλή προσοχή το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς τα γλοιώδη πολιτικά ερπετά της συγκυβέρνησης με τη βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ φαίνεται ότι θα κλιμακώσουν τις ενεργειές τους...

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Λ. Κ.

Χαρείτε τους “δημοκράτες”

Καλησπέρα,
Σας στέλνω αυτό το μήνυμα για να αναδείξω ένα μεγάλο πρόβλημα που αφορά την περιοχή στην οποία μένω και να ζητήσω την βοήθεια σας.Ξεκινώντας θα ήθελα να πω ότι αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι οι Έλληνες πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να λύσουμε τα προβλήματα μας ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!

Κατάγομαι από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και το μείζον πρόβλημα της περιοχής είναι οι «ΡΟΜΑ». Με την πάροδο κάποιων δεκαετιών έχει αυξηθεί ο πληθυσμός τους κατακόρυφα με αποτέλεσμα να αποτελούν το 1/3 του πληθυσμού της πόλης μου! Αυτοί οι άνθρωποι έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή και έχουν αποκτήσει προνόμια που δεν έχουμε εμείς οι απλοί πολίτες!  Έχουν δημιουργήσει γκέτο στην περιοχή και η αστυνομία δεν πατάει εκεί μέσα! Κλέβουν, σκοτώνουν, κάνουν εμπόριο ναρκωτικών, γυναικών και όπλων!

Τελευταίο περιστατικό έγινε προχθές στο Αιγίνιο Πιερίας στην εμποροπανήγυρη που διοργανώνεται κάθε χρόνο αυτή την περίοδο. Κάτσανε 3 απ’ αυτούς σε μία ταβέρνα, φάγανε, ήπιαν και σηκώθηκαν να φύγουν χωρίς να πληρώσουν! Όταν τους ζήτησε ο μαγαζάτορας να πληρώσουν, αυτοί αρνήθηκαν. Εντέλει τελικά πλήρωσαν άλλα τον απείλησαν ότι θα επέστρεφαν την επόμενη μέρα για φασαρίες, πράγμα το οποίο και έκαναν...Γύρισαν 5-6 άτομα κρατώντας μαδέρια και πήγαν στην ταβέρνα και χτύπησαν όποιον κάθονταν εκεί, ακόμη και ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! Όταν είδα ανθρώπους κάθε ηλικίας να αιμορραγεί, θύμος και αγανάκτηση με κυρίευσαν!

Είμαι 25 χρονών και δεν θα επιτρέψω άλλο αυτή την λεηλασία!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ δεν πληρώνουν φόρους όπως εμείς! Δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο και παίρνουν επιδόματα πολυτέκνων! Δεν υπηρετούν τον ελληνικό στρατό! Και δεν πληρώνουν φυσικά τους λογαριασμούς τους! Σας παρακαλώ θερμά να το κάνετε θέμα στην βουλή αυτό το μείζον πρόβλημα! Η κατάσταση δεν πάει άλλο! Είμαι αγανακτισμένος όπως και πολλοί άλλοι! Όποια άλλη πρωτοβουλία σας για την επίλυση του θέματος θα ήταν φυσικά καλοδεχούμενη!

Ευχαριστώ,
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Επισκέπτης

Αγανακτισμένοι πολίτες επιτέθηκαν στους δολοφόνους του Μανώλη Καντάρη

Κατ΄αρχήν θέλω να σας δωσω πολλά συγχαρητήρια για τη δράση σας. Επιτέλους, υπάρχουν ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ στην Ελλάδα! Ξεσκίστε όλους τους πουλημένους κλέφτες κυριλλέδες της Βουλής και δώστε ελπίδα στον κόσμο. Ξεβρωμίστε τον τόπο από τους βρωμιάρηδες λαθρομετανάστες που έχουν διαλύσει την Ελλάδα. Δώστε πίσω στον Έλληνα το χαμόγελο και την ασφάλεια που τόσο του λείπει. Αυτά τα λαμόγια της Βουλής μας κατάντησαν να φοβόμαστε να πουμε οτι είμαστε Έλληνες στο όνομα της δήθεν παγκοσμιοποίησης. Γίναμε ο σάκος του μποξ της Ευρώπης και των πιό υποβαθμισμένων χωρών. Χτυπήστε τα συμφέροντα στο χώρο της υγείας και στα πανεπιστήμια. Ξεσκεπάστε το αλισβερίσι των πολιτικών με τους επιχειρηματίες και βγάλτε στη φόρα όλα τα σκάνδαλα. Αν χρειάζεστε στοιχεία υπάρχουν πολλά!

Μ. Β.

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Νικαίας

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Κυρίες-Κύριοι,
Δεν πάει άλλο αυτή η ανυπόφορη κατάσταση που βιώνουμε όλοι εμείς που ζούμε στο Γέρακα Αττικής, γύρω από τον καταυλισμό των «Ρομά», που εξαπλώνεται συνεχώς, μετά το νεκροταφείο του Γέρακα! Δεν είναι η άθλια αισθητική και η βρώμα από αυτούς τους απολίτιστους. Είναι η πλήρης ασυμβατότητά τους να συνυπάρξουν με το γύρω πληθυσμό, έστω απλά μη ενοχλώντας, μη κλέβοντας, μη βρωμίζοντας...Δε θα μιλήσω για καταγγελόμενο εμπόριο ναρκωτικών, ή άλλα ποινικά αδικήματα, που τους προσάπτονται, μη έχοντας ίδια αντίληψη-μαρτυρία επ' αυτών. Η συχνότατη ταλαιπωρία όμως όλων ημών των περιοίκων, από το θόρυβο και την ηχορρύπανση από τα συχνά γλέντια τους, που διαρκούν μέρες συνεχείς (όχι ώρες) βομβαρδισμού των αυτιών μας με τα τουρκογυφτοτράγουδα, μη μπορώντας ακόμη και να κοιμηθούμε, για να πάμε στη δουλειά μας, δεν είναι πια ανεκτή. Οδηγούμαστε ταχέως προς την τρέλλα, και η αστυνομική-δημοτική αρχή, ως καθ' ύλην αρμόδιες να κάνουν κάτι, φαίνεται ότι δε μπορούν/θέλουν.

Εκφράζω μια φωνή αγανάκτησης, απόγνωσης, που χαρακτηρίζει εκατοντάδες κατοίκους του κέντρου του Γέρακα, δεξιά κι αριστερά της Λεωφ. Γέρακα, από το ύψος της Αιτωλίας ως το ύψος της Αττικής Οδού (γύρω από το νεκροταφείο, με άλλα λόγια), από την καταναγκαστική συνύπαρξη με αυτούς τους ακοινώνητους και απολίτιστους δυνάστες της καθημερινότητάς μας...

Κάτοικος Γέρακα Αττικής

“Ξεσπιτώνουν” τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού

Αγαπητοί φίλοι,
Αφού σας ευχαριστήσω για την προσπάθεια που κάνει το κόμμα να αποκατασταθούν οι ληστευθέντες έλληνες ομολογιούχοι, θα ήθελε να παρακαλέσω τον Βουλευτή Η. Παναγιώταρο κατά τη συζήτηση στην Βουλή να ερωτήσει την κυβέρνηση, γιατί ο Ε. Βενιζέλος τα ομόλογα που κατείχε το 2009 τα πούλησε το 2010, όπως αυτό προκύπτει από την επίσημη δήλωση του πόθεν έσχες των βουλευτών. Προφανώς όχι γιατί είχε κάποια οικονομική δυσκολία, αλλά γιατί γνώριζε τα περί κουρέματος έγκυρα και έγκαιρα...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Μ. Σ.
Μέλος Συλλόγου Ομολογιούχων

Και ο Κουβέλης υπέρ του βλάσφημου που διακωμωδούσε τον Γέροντα Παΐσιο

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ

Συγχαρητήρια για την ημέρα μνήμης στην πηγάδα του Μελιγαλά. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ δεν πρέπει να ξεχνάει το προδοτικό παρελθόν των κατσαπλιάδων.Με ρίγος θυμάμαι τα λόγια του αποβιώσαντα παππού μου, για όλες τις μάχες κατά των συμμοριτών που εξαπέλυαν οι εθελοντές του Ελληνικού Στρατού. Οι λεγόμενοι και εθνικόφρονες τότε. Το πώς αργότερα ενδύθηκε ο όρος αρνητικής σημασίας μόνο τα μαρξιστικά απολιθώματα ξέρουν. Με ντροπή για τη μνήμη όλων αυτών που πολέμησαν για το Έθνος μας αντικρίζω σήμερα την κοιτίδα της ανώτατης εκπαίδευσης στη χώρα μου, το ελληνικό πανεπιστήμιο, αλλά και τους διάφορους φορείς εκπαίδευσης, να έχουν καταντήσει ένα τσιφλίκι της ανθελληνικής αριστεράς μία βδελυρή προέκταση της ιδεολογικής τους σαπίλας. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανεξάρτητα από το εάν καταφέρεις να έρθεις ή όχι στην εξουσία σε λίγα χρόνια, να ξέρεις ότι δίνοντας το παρόν στις πραγματικά εθνικές εκδηλώσεις μνήμης μας (όπως είναι και αυτή του Μελιγαλά) δίνεις ταυτόχρονα και ΕΝΑΝ ΟΡΚΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ. Ακόμα και εάν δεν έρθει η νίκη οφείλεις σε όλους εμάς τον Αγώνα.

Στης Ιστορίας το εδώλιο πριν καθίσεις
 αγέννητοι, νεκροί πριν σε δικάσουν
το ΧΡΕΟΣ σου θυμήσου να ξοφλήσεις
των Εκλεκτών οι μέρες να κοπιάσουν...

Των πέτρινων Ηρώων μας τη Λήθη
μονάχα μια στιγμή να σπάσουν
και στης αιωνιότητας τη ρέμβη
συναίσθημα Εθνικό να ενσταλάξουν...

Δε θα αντέξει ο ουρανός
 το άλγος των Γενναίων
στην καταιγίδα στέκει ορθός
ο όρκος μας...των Νέων


Δ. Α.